Fashion Mode Lifestyle

rebeccaanette.blogg.se

(D)

Kategori: Allmänt


såhär ser jag ut ikväll.

Nu är allt fixat, lösnaglar på, lockat håret, och daxt för sminket nu med. Hoppas alla får en kanon kväll, GOTT NYTT ÅT ALLA MINA VÄNNER.
/ rebecca anette mari

nyårsafton

Kategori: Allmänt


när sanningen kommer fram det är då det gör ont..

Då äre sista dagen på 2009, känns sjukt konstigt men fort har det gått, många minnen som jag skrev för några dagar sedan, mycket tårar, men jag har haft mina älskade vänner så. Men dagen återstår att dra in till motala vid halv 11 med alexandra, handla lite smått fixa inför kvällen, handla mat göra sallad och fixa oss, tre rätters middag hemma hos sarah med mina fina vänner, sedan är det endel som drar till motala på lite fest, hoppas på en kanon kväll för mig och för er andra som läser min blogg(om det är någon som gör det haha) ha en bra kväll!!!!
/ rebecca anette mari

onsdag

Kategori: Allmänt


you breake me down!

Det är onsdag och igår kollade jag fotboll hela dagen, och kolla fotboll idag med. Imorgon är det nyårsafton och det innebär mycket mat, fina tjejer, motala/fest. Gillar starkt. Jag kör på mitt vin, burkar alltid funkar vettni.
/ rebecca anette mari

tisdag

Kategori: Allmänt


tiktok

Tisdag är det nu och det är bara 2 dagar kvar på året, det går så himla fort, men jag har minnen för livet med sommaren och under hela året, mycket med tjejerna, träffat nya vänner och det ångrar jag verkligen inte. Dagen blir att åka in till motala med madeleine gå lite på stan med hennes mamma, sen åker vi till sporthallen i motala möter upp alexandra och johanna och kollar på fotboll, spenderar min dag som sagt i en sporthall. Ikväll?
/ rebecca anette mari

måndag

Kategori: Allmänt


du förstör bara för dig själv..

Ny vecka, och snart är det slut på 2009, nyårsafton på torsdag och det firas med 3 rätters middag hemma hos sarah med mina underbara vänner. Åker vidare på fest. Men nu är det måndag och jag har ingen anning om vad man ska hitta på, någon som vet? Sitter här och deppar..livet kan ju inte alltid vara på topp men saker måste man gå vidare med tyvärr..
/ rebecca anette mari

kläderkläder

Kategori: Allmänt


Det här fick jag med mig hem idag och igår+en klänning med.

Otroligt mycket folk på ikano, började med en fika på ikea, mysigt, hittade massor men det blev det här, mycket nöjd och em trevlig dag med mina tjejer. Nu ska jag lägga mig och kolla på film.
/ rebecca anette mari

söndag

Kategori: Allmänt


i don't believe you

Godmorgon, fått lite kaffe i magen nu, ska börja fixa iordning mig, mathilda och madeleine kommer och hämtar mig straxt innan 9. Åker till motala och möter upp hanna, tar bussen till linköping ochs spenderar dagen där.
/ rebecca anette mari

ihatelove

Kategori: Allmänt


när allt känns meningslöst..

Började dagen med att försova mig, skulle tragit bussen vid 10 till motala med papp skjutsade in oss vid 11. Fick mig med en nyårsklänning, örhängen och ett par jeans. Imorgon drar vi till linköping.
/ rebecca anette mari

fredag

Kategori: Allmänt


amazing boy

Hemma nu, jättegod mat hos farmor, fick julklappar och blev jättenöjd, väska, godis, presentkort och pengar, och igår av mamma sida fick jag mobil, smink, kläder och godis. Även om jag inte gillar julen så har den här varit den bästa på länge. Nu drar jag till linnea och myser. Imorgon motala på dagen med hanna och på kvällen med henne och madeleine.
/ rebecca anette mari

juldagen

Kategori: Allmänt


du vet vart jag står

Då va det juldagen, forfarande massor me snö och kallt. Kunde inte sova så länge idag för min katt skrek..aja druckigt lite kaffe nu och ska snart hoppa in i duschen, tar bussen till mjölby med bror min till farmor pappa och några från hans sida är. Äta lite mat och så. Ikväll blir det tjejerna.
/ rebecca anette mari

puss

Kategori: Allmänt


?

Så var första julfirandet avklarat, mobil,kläder,smink & godis. Tack! Nu sitter jag här och ska ta en matbit, imorgon mjölby till farmor med pappas sida av släkten.
/ rebecca anette mari

julafton

Kategori: Allmänt


GOD JUL!

Så var det torsdag och julafton, mamma och jag har fixat klart allt med maten nu, snart kommer släkten och det blir mat och dela ut paket. Hoppas alla får en kanondag för det kommer jag att få. Saknar dig morfar, god jul<3
/ rebecca anette mari

dan förre doppardan

Kategori: Allmänt


hey

Nu är jag äntligen hemma efter allt spingande i affärerna fram och tillbaka. Nu är alla julklappr handlade(köpte till mig själv, hihi). Mamma ska snart beställa pizza yummi! Ikväll ska jag sitta hemma, lovat mamma att spela bingolotto och dricka lite glögg.
/ rebecca anette mari

onsdag

Kategori: Allmänt


i hope you will

Godmorgon! Uppe så här tidigt? Jo men va fan åka in till motala snart med mamma för att handla julmat och det sista julklapparna, min mamma vill vara ute i sista minuten, hehe. Hade roligt igår i motala med mina vänner. Idag blir min dag att fixa nu innan julafton imorgon hjälpa mamma med maten och slå in lite julklappar. Ska hämta min present med, gud vad jag längtat. Sen på fredag åker jag till mjölby med bror min för att fira jul med farmor pappa och dom på hans sida, sover även hos bodil då och blir en sväng till linköping på lördag.
/ rebecca anette mari

tisdag

Kategori: Allmänt


puss

Seg dag, nu är klockan halv 6 och jag ska börja äta snart tror jag, kanske blir en sväng till motala med madeleine om vi orkar, skulle vilja träffa pussen men vi får se. Kanska ska ta en matbit för min mage kurrar lite.
/ rebecca anette mari

jag älskar lov

Kategori: Allmänt


you are not alone, you have me

Äntligen lov, WOHO älskar't. Min bästa bodil följde med hem, tog en kaffe och pratade, du är bäst!!!
Snart ska jag och mamma gå till mormor och ta en fika, mysigt. Vad händer ikväll?
/ rebecca anette mari

måndag

Kategori: Allmänt


all i want for christmas is you

Gjorde inte så mycker i skolan idag, pysslade och fikade. Gjorde även nationella uppsatse i engelska.
Nu har jag bror och mamma pyntat granen och ska vell ta fram tomtarna med. Blir en lungn kväll för mig tror jag och imorgon är det julavslutning och äntligen lov och på onsdag ska jag och mamma handla mat till jul och sista klapparna med. Onsdag är det julafton..
/ rebecca anette mari

söndag

Kategori: Allmänt


du vet vart jag står

Trevlig kväll igår i motala, åkte in med bussen och carro kom och mötte mig, gick upp till adde där fler människor var. Mycket prat och jag hade jätte trevligt. Sov hos jocke, somnade runt halv 6 och hanna ringer och väcker mig kvart över 9, somnade om och sedan gick vi upp, jag gjorde iordning mig och tog statsbussen till stan och mötte hanna. Gick på stan och kollade, tog en fika och bara tog det lungt, och nu är jag hemma och ska hoppa in i duschen och äta en matbit sen. Har knappt lektioner imorgon, fika och pyssla på alla lektioner så det blir skönt.
/ rebecca anette mari

lördag

Kategori: Allmänt


om du va här och jag var där

Kaltkalt och kalt, men så är det när det är december och vinter och snö. Damerna spelar handboll vid två så tänkte ta mina två ben och kolla på dom, tror dom vinner faktiskt, dom van ju förra helgen borta med 10 bollar så tror som tar hem segern idag med. Ikväll tar jag med mig mina underbara två vänner och åker in till motala och leker med några muppar, skulle tydligen åka pulka men det vet ifan alltså, hahah.
/ rebecca anette mari

jag glömde bort att andas

Kategori: Allmänt


jag skriver mitt namn i vattnet så du vet vart jag finns..

Skolan var okej, började halv 11 med film, lunch och matte, fast vi ville inte ha matte så vi larvade oss, gillas.
Men skönt med helg nu, följde med moadenbästa hem och vi var galna, om ni sett hennes blogg så fattar ni,hahahah snyggaste! Åkte hem vid 8, satte på wallande-läckan med min bästa mamma och nu sitter jag här och lyssnar på kent såklart. Imorgon är det lördag och dagen blir att kolla handboll och på kvällen åker vi in och umgås med lite muppar, gillas.
/ rebecca anette mari

fredag

Kategori: Allmänt


gammal bild från när moa fotade mig förra hösten.

Godmorgon! Det är jättekalt jag dricker kaffe och sjunger lite, börjar halv 11 och har en dubbel lektion och matte.
Följer med moaälskling hem och spenderar kvällen med henne<3. Tror lite besök på kvällen med kanske.
/ rebecca anette mari

det är 100-

Kategori: Allmänt



Nu har jag hoppat i myskläder och har en vamr kopp te framför mig, inte helt fel nu när det är kalt. En varm dusch ska jag ta sen med, skulle hellra vilja ett bubbelbad men det har jag tyvärr inte, skulle behäva massage för den delen med för jag tror jag har fått nackspärr..Imorgon följer jag med moa den finaste med hem och stannar där hela kvällen, har även lovat en del personer att jag ska sjunga med, så en sångstund blir det.
/ rebecca anette mari

torsdag

Kategori: Allmänt


Och bakom murarna vid ån lämnar jag spår
Jag skrev mitt namn i vattnet
Så du vet var jag finns


Ganska skönt att ha studiebesök, missa engelskan ha idrott och klassråd idag? Och julmat i skolan, satt fint kan jag säga. Följde med min fina alexandra hem drack kaffe spelade kort och pratade. Du är bra.
Nu sitter jag här och lyssnar på min man såklart, maten är snart klar sen ska jag hoppa in i en varm dusch för jag fyser fan ihjäl..
/ rebecca anette mari

bara för han är bäst(efter mig)

Kategori: Allmänt



Glömde medela att rasmus är bäst med..

onsdag

Kategori: Allmänt


Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag


Kent, dom är bara för undebara, har suttit och lyssnar på dom hela dagen, lyssnar på dom varje dagm texterna är så undebara så man vill bara gråta. Men har kollat film med mamma nyligen, hon hade inte sett Johan Falk - GIS, den är bra men alla hans filmer är ju bra. Nej men om jag ska dricka lite julmust och ta och sjunga lite.
/ rebecca anette mari

jag gillar julmust

Kategori: Allmänt



Kände för att skriva ett inlägg till, kommer bli ett ikväll till men vad gör det? Jag måt bättre nu, ingen feber iallafall, men min hals svider och är lite förkyld forfarande men jag kör på skola imorgon iallafall. Har varit duktig och orkat städat mitt rum iallafall tror jag och min mamma ska baka lite julgodis sen. Mamma är iväg och handlar lite fika nu, mumsigt ska de bli medans jag sitter här och dricker julmust jag bara älskar't! det är det bästa med julen är att det finns julmust men påskmust är ju samma sak men, gillar ju inte julen som en del redan vet, har andledningar för det men det behövs inte tas upp här, det är lite privat som sagt. Men snart är det lov och gud var skönt, tycker det är dårligt att dom lägger julavslutningen 2 dagar innan jul, nu har jag varit sjuk så ska inte säga något om att jag inte hinner men jag och mamma måste stessa oss in till linköping på tisdag efter julavslutningen för att handla det sista klapparna. Ska även hämta min julklapp med när vi ändå är i motala. Och helgen blir det tjejerna och även lite killar på lördag, blir nog mest att ta det lungt och bara prata och kanske någon film på det med. Nej men nu ska jag inte sitta och skriva massor med önödigt skit. Ska dricka mer julmust nu, yummi!
/ rebecca anette mari

onsdag

Kategori: Allmänt

Forfarande hemma och är sjuk, febern har gått ner iallafall men min hals mår inte bra alls. Men hag tror jag går till skolan imorgon vi får se hur det blir. Har tagit en kopp kaffe nu iallafall, blir att kolla på massor med filmer har ju inget annat att göra. Min kära mor är ju hemma så lite sällskap får jag allt. Och tack joakim för du fixa min header.
/ rebecca anette mari

tisdag

Kategori: Allmänt


ge mig sommar, fan inte snö!

Jag har gått och blivit sjuk. again. Jag har dårligt imunförsvar kan jag känna, feber förskyld och min hals är skitsvullen och hes röst har jag med, men min undebara mamma gör min en tjänst och går och hadlar lite gott och halstabletter. Men ska försöka sätta på en film och ta det lungt så jag kan bli frisk med! Vill inte missa helgen.
/ rebecca anette mari

måndag

Kategori: Allmänt


-

Gick hem från skolan, mår ialla och min hals är skitsvullen..blää på om jag blir sjuk nu tills jul lovet så dödar jag mig, nej men jag orkar inte bli sjuk igen. Men jag tror jag åker in för nationella imorgon iallafall, om jag orkar. Varm tee väntar på mig nu och film.
/ rebecca anette mari

lördag

Kategori: Allmänt


undebar kväll igår!

Lördag är det redan nu, igår började kvällen med förefest hos madeleine med brudarna! Började ju skitbra för mig, haha sen bär vi oss åt till festen och där var det fullt med folk och musiken på högsta volym! Jag hade skitroligt men i slutet blev det för mycket för mig så jag gick hem. Imorse mådde man som man ska? Nu är min fina vän här och vi ska bege oss mot linnea där brudarna finns, får se vart kvällen tar vägen.
/ rebecca anette mari

FREDAG!!!!!

Kategori: Allmänt



Club Celeb ikväll!

Nu är det äntligen fredag och jag har verkligen längtat efter den här dagen, fest ikväll. Alexandra kommer snart och vi ska fixa och så inför ikväll, drar till mormor och äter en bit mat med. Vi hörs ikväll då, kör vi? ALLTID!
/ rebecca anette mari

lalalala

Kategori: Allmänt


jag saknar sommaren!

Men varit nera på stan (vadstenas city) haha. Ochj tog en sväng förbi mormor som bjöd på kaffe och bullar. Nu dunkar jag musik för hela kvarteret ME LIKE! Ska nog ut och springa sen om jag har lust sen, och sen bara ta det lungt.
/ rebecca anette mari

torsdag

Kategori: Allmänt



Nu går jag ut till bussen och åker till skolan. Slutar 12.20!
/ rebecca anette mari

onsdag

Kategori: Allmänt




Kom hem från skolan för en stund sen, orkade inte med dom 2 sista lektionerna, visst det är snart lov och jag borde klara av 2 veckor till men jag orkar seriöst ingenting! Orkar knappt gå upp men jaja 2 veckor till sen äre lov, så underbart. Sitter och lyssnar på musik och dricker kaffe, som ni alla vet älskar jag kaffe, finns inget bättre! Men nog det, fredag äre party för hela högen, sjukt taggad, "kändis" tema på det hela och jag funderar på att vara micheal jacksson? Roligt för stunden liksom. Men snart kommer alexandra så ska städa lite.
/ rebecca anette mari

tisdag

Kategori: Allmänt

kände för att börja blogga.

/ rebecca anette mari