Fashion Mode Lifestyle

rebeccaanette.blogg.se

NYÅR

Kategori: Allmänt

Jaha då va det sista dagen på 2010, började dagen med att hoppa upp ur sängen klockan 05.20 in i duschen sen jobba till 11.30. Varit på stan och fixat det sista inför kvällen. Amanda och hennes mamma kommer och hämtar oss runt 3 sen åker vi ut till cecilia där det blir trerättersmiddag och förfestar en del. Men innan det kommer emmeli på lite kaffe sådär mys det kan vara. Senare ikväll blir det ännu en förfest i whatstone hos julia sen in til motala för utgång på hugos, som sagt en galen kväll det kommer bli, supertagggggad!

Mitt år har varit upp och ner..blev singel i början på året och det var tråkigt men alla förhållande varar inte livet ut. Har kommit in i handbollen igen och det känns förjävla bra är hur glad som helst att jag kan spela handboll igen. Hur har året varit annars? jani..upp och ner mycket tårar men även glädjetårar och jag är nöjd med 2010.
2011 blir en händelserikt år, balen studenten studentkryssning och mycker mer. Hoppas det blir ett år jag kommer minnas! GOTT NYTT JÄVLA ÅR PCH HOPPAS NI FÅR EN KANONKVÄLL!!!
/ rebecca anette mari

jul..

Kategori: Allmänt

Igår var det julafton, och dom många vet är jag inte så försjust i julen. Jobbade till 5 gick ut i kylan till mina kusiner på mammas sida där det blev paketleken och såklart vann jag. Tomten kom och delade ut julklappar, tack mamma!<3 Hemma vid 9 eller något, blev glögg och film med mamma och bror min. Somnade som en stock.
Vaknade idag vid 11 helt död så sjukt skönt och sova ut, ska snart fixa mig sen till mormor för att äta lite mat. Pappa möter upp mig sen till kyrkogården för att täda ljus för älskade morfar<3 fira jul med pappa och hans släkt idag, blir nog trevligt! Kanska blir utgång ikväll, får se om jag orkar och har partyhumöret uppe. Åker med pappa hem till stockholm imorgon för att vara där tills onsdag och på måndag ska jag äntligen träffa min bästa alexandra som jag har saknat så jävla mycket!!!! Blir shopping god mat och bio på måndagen. Skriver mer i veckan. Hoppas alla har haft en bra jul.
/ rebecca anette mari

wherever you will go

Kategori: Allmänt



Äntligen lov, fint. Slutade vid 12 han med bussen hem käkade med mamma. Tog en powenapså har vaknat till nu så väntar på att kaffet ska bli klart så jag ska få i mig några koppar innan jag går till jobbet och jobbar kvällspasset. Går hem fixar mig sen kommer tobbe och hämtar mig och kör in mit till motala möter upp brudarna sen utgång på harrys, får se om jag dricker något hemma, inte så jättesugen men det lär jag nog blir senare under kvällen. Imorgon är det dan innan julafton så åker in tidigt med mamma för att handla mat och sedan en sväng på stan och inhandla som sist julklapparna. Men nu gick tididen väldrigt fort, dags att få i sig kafft.
/ rebecca anette mari

hopeandglory

Kategori: Allmänt

Blir ta mig fan i mig aldrig frisk, åker in till motala snart, inväntar alexandra"mongo" sen käkar vi något, går på stan och letar lite julklappar och sedan tar vi en fika med. Onsdag är det jullov, underbart eller hur? Vet inte varför jag gör ett inlägg för jag vet inte ens vad jag skriver om, smart(Y) haha, har fått en dator nu som jag vet är min så är glad. Blir måndagsmys med emmeli i eftermiddag med<3
/ rebecca anette mari

take it or leave it!

Kategori: Allmänt

Tar en paus från dom där 30 dagars skrivandet kommer igång i veckan igen. Annars är det bra, snön faller bara mer och mer och snart jullov undebart, jobbar den 22, 23, 24 och 31, mutcho pengar! Blev inringd igår men för det fanns inte folk så jobbade till 5 igår med. Blev mys med tjejerna hemma hos sofie och mycket prat om gamla minnen. Älskar er! Nu har jag precis gjort iordning mig och fått mat i magen, morbror kommer och hämtar upp mig sen åker vi ut till carina och partik för att fira carina som fyllde i veckan, myser med mina kusinbarn med. Bästa söndagen, avslutar inlägger med att jag ska sitta spikad framför TV.n klockan 17.00 för då får finalen i em-handboll och heja sverige nu tar ni fan hem det här. Film ikväll med mamma med, ännu bättre och sovmorgon imorogon till 12.40, lööööve it!
/ rebecca anette mari

Dag7

Kategori: Allmänt

Dag 07 - Min bästa vän.

Har jag någon bästa vän? Mitt tjejgäng är så underbara, går inte att beskriva hur mycket jag älskar er och hur mycket ni har ställt upp för mig, finns inga andra som er älsklingar! Vi bråkar ibland men det löser vi alltid som vanligt, ni är helt underbara och jag skulle dö för er. Men jag har en annan tjej som är som min bästa vän, hon och jag har kommit så nära varandra på bara ett halv år, jag bodde hos henne ett tag nästan känndes det som, hon och jag, finns inga ord för det, hon har hjälpa mig med så mycket så ni kan inte ana vad den tjejen har gjort för mig, helt amazing. Hon bor dock inte kvar i vadstena men vi ringer nästan varje dag till varandra och bara pratar, vi träffas minns varandra en gång i månaden och jag tänker inte tappa kontakten med henne, aldrig!! Men en "bästis" har jag nog inte, men nu vet ni. Vänner är till för att lita på inte svika, vänner är kärlek, kärlek är vänskap.










all i need is you

Kategori: Allmänt

Söndagkväll och klockan börjar närma sig 8, emmeli kom till mig vid 5 vi har myst med kaffe och pratat om hela världen, hon är grym<3! Nu ska jag hoppa in i duschen sen plugga naturkunskap, prov på tisdag, måste få vg! Annars mår jag bra, har sovmorgon imorgon till 12.40 hur fint som helst.
/ rebecca anette mari

Dag6

Kategori: Allmänt

Dag 06 - Min dag

Min dag, sen ser ut så att just nu sitter jag här sjunger och dricker kaffe ska snart fixa mig lite sen ska jag gå till sporthallen för att kolla på amanda som spelat match, ska bli roligt, sen ska jag stå i kiosken till halv 3. Senare på eftermiddagen ska jag plugga naturkunskap och hela kvällen, suger röv men jag måste verkligen få vg på det här provet!! Så så ser min dag ut, inte så roligt men men.

Dag5

Kategori: Allmänt

Dag 05 - vad är kärlek?

Åhh vilket ämne, kan skriva hur mycket som helst känns det som, men vad är kärlek för er? Kärlek för mig är den där känslan i magen pirret att vara riktigt kär och förälskad i någon för första gången, jag har varit riktigt kär och den känslan går inte att beskriva. Kärlek är när man ger kärlek, känslor till någon annan, och får lika mycket tillbaka, att älska någon, det behöver inte vara en pojk/flickvänn utan det kan vara till familjen, djur allt möjligt. Att älska någon lika mycket som den älskar en tillbaka är riktig kärlek, att göra saker tillsammans at vara lycklig det är kärlek för mig. Kärlek kan vara att bli riktigt sårad också, som många som läser det här säker blivit, att bli sårad är gör riktigt ont, det känns som hjärtat ska gå sönder man vet inte riktigt vart man ska ta vägen.

Kärlek kan även vara att älska med en person som man verkligen vill med, nu går jag in på "sexet" men det är helt naturligt, att ha sex för en del kan vara en riktigt härlig känsla, en del är nervösa och för en del kan det vara en "baggis" som många säger, sex för mig är kärlek, att verkligen ha det med den man litar på, den man älskar.
Vad är kärlek egentligen? Det är ett stort ämne att prata om, man kan diskutera i timmar om kärlek för ordet kärlek kan betyda så olika från person till person. Kärlek för mig är lycka..lyckan att må bra..

11 november 2010

Kategori: Allmänt


min fina vän!

Igår blev det käk på valven med mina vänner, himla god mat. Åkte till östenssons och köpte med oss gott och åkte sedan vidare till madeleine för att planera nyår och kolla på idolfinalen. Pratade lite vi kom överens men vi har en del att prata om endå men det löser sig. Cissi skjutsade hem mig efter idolfinalen jag la mig i sängen och kollade paradise hotel, blir så arg på en del i det huset, men fan vad bra det är! 

Idag skulle cissi kommit och hämtat mig och mina fina vänner och åkt in till motala men vädret är ju kaos så blev inget, istället om en stund ska jag duscha fixa mig sen gå till mormor för mina kusiner och syslingar kommer på besök, mycket trevligt. Ikväll, vad ska man hitta på då? hemmakväll eller ska man ut och göra annat?
/ rebecca anette mari

Dag2

Kategori: Allmänt

Dag 04 - Det här åt jag idag

Haha lite roligt att prata om, åt i skolan det serverades kassler och potatis med sås till. Brukar inte tycka om skolans mat men det va riktigt gott idag och fick pepparkaka med, himla fint. Annars ikväll ska jag äta på afterwork med tjejerna och det serveras kycklinggryta med ris, fint det med. Finns vell inget annat att skriva och säga om det här.

just the way you are

Kategori: Allmänt

Känns som jag skriver bara om dom där dagarna, men annars då? jodå, helvete mycket i skolan, fattar inte hur jag orkar allt. Imorgon ska vi tjejer ses på och äta på after work i vadstena mys som fan. Planera nyår med. Fick besked om att jobba julafton och nyårsafton nu så blir att jobba på. Mycket pengar så tackar inte nej. Börjar bli rätt trött på snön och vintern så sommar tack, ge mig sommar ge mig balen och ge mig studenten!!! Men det var allt.
/ rebecca anette mari

Dag3

Kategori: Allmänt

Dag 03 - Mina föräldrar

Min mamma och pappa. Levde tillsammans från när jag va nyfödd tills jag va 9 år sen två veckor innan julafton kom det, pappa lämnade oss för någon annan, besviken ledsen och arg. Trodde inte jag skulle må så dårligt men jag mådde skit, att inte kunna växa upp till tonåren men båda föräldrarna var hemskt, ingen kontakt alls hade dom det va jätte tråkigt och jag ville bara dö känndes det som. Nu har det gått 10 år sedan och allt är mycket bättre iallafall en del, många undrar varför jag hatar julen? Jo nu tror jag ni förstår varför, att inte fira julafton med pappa och mamma tillsammans är ingen jul så jag hatar julen, urch skulle kunna göra något annat än att fira julen men gör det för mormors skulle iallafall. Mamma bor jag med och som ni vet i vadstena, pappa bor i stockholm och hatar att han ska bo så jävla långt bort ifrån mig, saknar han varje dag verkligen. Jag har mått jävligt dårligt pågrund av det här så talar om sanningen att jag har gått hos en kyrator i 3 år när jag gick på högstadiet och det hjälpe mig en del, blev sämre i skolan och det är hemskt, kom efter jättemycket verkligen.

Idag mår jag bättre, men tänker tillbaka vid den här tiden på året på allt som hänt, jag har bra kontakt med pappa och vi ringer varandra en gång i veckan och pratar, han och jag har haft våra stunder när det gäller en del bråk men nu är allt löst och det är jag glad över. Jag älskar min mamma och pappa mest över allt annat på jorden.


Dag2

Kategori: Allmänt

Dag 02 - Min första kärlek

Min första kärlek hade jag för 8 månader sen. Rasmus heter han, för ett år sen trodde jag aldrig att jag skulle finna den rätta kärleken för mig. Kände mig ensam behövde verkligen någon sen kom den dagen, veckorna efter nyår träffade jag han, vi träffades ett tag ingen visste förutom mina närmsta vänner. Sen kom dagen jag hade ett förhållande, jag va kär på riktigt kan inte beskriva känslan. Jag va lycklig för en gång skull. Han åkte bort i 2 veckor saknade han jätte mycket och förstod att jag verkligen ville vara med han, vet att det låter konstigt men så här kände jag, jag älskade rasmus, han älskade mig vi älskade varandra och jag hade pirret varje dag jag träffade honom. Jag kom överens med hans föräldrar och han kom översent med mina föräldrar och det känndes så himla skönt. 3 månader gick och jag vet egentligen inte varför allt landade på botten, vi bråkade vi grät vi gjorde allt för att det skulle bli som vanligt men det gick inte, vi tappade känslorna för varandra och vi beslutade oss för att göra slut, jag va så sjukt ledsen men glad att vi ännu idag kan prata och vi ska gå balen tillsammans med. Jag älskade rasmus och det står jag för, och jag kan känna att jag saknar han ibland men det skulle nog inte fungera. Han gav mig den kärlek som ingen annan har gjort förut, han va den bästa pojkvännen jag varit tillsammans med och han kommer alltid vara speciell för mig, vad som än händer.

Nu är det 8 månader sen vi gjorde slut och det känns som det var nyss, sommaren var dom utan honom och det känndes inte okej. Vi hade planerat att göra saker ihopp men nu är det som det är. Jag har fortfarande bra kontakt med han och som jag sa förut så bestämmde vi oss för att gå balen ihopp och det känns jättebra.
Love is on fire..

Dag1

Kategori: Allmänt

Dag 01 – Om mig


Mitt namn är Rebecca Anette Mari Vågenstedt, bor i Vadstena en småstad i Östergötland nära vättern. Växte upp här i stan med min mamma pappa och lillebror. Haft en bra uppväxt, finns värre som har det svårare. För 9 år sen skillde sig mina föräldrar och det gjorde att jag mådde ganska dårligt, min lillebror förstod inte lika mycket som jag, det gjorde ont att inte ha sina föräldrar tillsammans som många av mina vänner har. Jag tröst åt en del så gick upp väldigt mycket i vikt som gjorde att jag blev retad men efter många år tog jag tag i det och kämpade och nu ser jag ut nästan som vanligt. Jag spelar handboll som jag gjort sedan jag var 6 år, och den var min pappa som fick mig att prova på så jag har varit en handboll spelare i snart 12 år.

År 2008 skadade jag mig på en cup som heter hallsbergscupen där jag mitt korsband i väster knä gick av, det gjorde att jag mådde sämre men kämpade på. November samma år gick min minisk i samma knä av så det blev ännu sämmre. 9 månaders väntetid på operation och tills den dagen kom var jag så himla nervös. Allt gick bra och nu efter 2 år spelar jag handboll och det går jättebra. Samma år den 5 augusti gick min morfar bort..det tog på krafterna och har aldrig varit så ledsen som jag varit, saknar han väldigt mycket men som sagt i september i år gjorde jag en tatuering som symboliserar han och det är jag väldigt nöjd med.

Men, vad jag gör annars? Jag går tredje året på barn och fritidsprogramet inrikning hödskoleförberedande på platengymnasiet i motala, tar studenten om 6 månader och de ska bli riktigt spännande! Jag jobbar även på wasagården i vadstena som min mamma har ordnat år mig som är jag är väldigt glad över!
På fritiden umgås jag med mina vänner, ute och festar och spelar handboll som jag sa tidigare i inlägger. Mår bra när jag är med mina vänner och dom gör att jag är den som jag är idag och jag älskar dom så himla mycket.
Är en singel tjej men letar såklart efter en kärlek, varit singel i 7 månader och börjar tröttna nu så, men den dagen kommer som sagt.

Jag har vell kanske inte så mycket mer och säga om mig själv. Det va nog det mesta.
/ rebecca anette mari


alltochingenting

Kategori: Allmänt

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick

tillräckligtstark

Kategori: Allmänt

Helvete, nu mår jag så här igen, gråter mig till söms, vet inte varför har ont i magen. Hur får man det som förr? Då man mådde så jävla bra, allt va verkligen skitbra just då men nu faller allt som ett berg, inget går bra, verkligen ingenting allt är bara åthelvete. Skulle vara så jävla skönt att åka bort en vecka, skita i allt bara få tänka på mig själv. Önskar jag kunde göra det. Jag vill inte.......

ensam

Kategori: Allmänt

Känner mig ensam, hopplös, känner  bara just nu nere. Snart 1 år sen, då jag inte var ensam nu är allt skit, gråter, fryser vill inte orkar inte. Det är för mycket just nu men jag känner att skriva av sig lite kansker gör det bättre? love the way you lie som man brukar säga, lögner överallt, jag orkar inte, vill inte det här längre. Låser in mig över helgen om inte mina vänner övertalar mig..