Fashion Mode Lifestyle

rebeccaanette.blogg.se

man in the mirror

Kategori: Allmänt


fina tjejer.

Inte skrivit på ett tag, rabbalr upp fort vad jag varit med o, firat mig, bowlat, lagfest, jobbat, det va helgen. Skolan hela veckan men i tisdags var jag med bästa i linköping. Idag sovmorgon och 2 lektioner sen hämta ut mitt pass och sen vidare för lunch på stan med fina. Ikväll tjejkväll på gina trico i motala och hoppas jag hittar något fint. Helgen är fullspäckad fredag hugos? lördag hem till julia för lite fest, söndag STUDENTKYSSNING!!! som jag längtat gud vad roligt det ska bli!! Hoppas alla fina får en bra helg för det kommer jag att få! pusspåer
/ rebecca anette mari

free falling

Kategori: Allmänt


världens bästa edina och jag älskar att våren är här!

Veckorna går som rinnande vatten så hinner knappt tänka på mig själv. Igår så kom tjejerna hem till mig jag bjöd på mat och firade mig att jag fyllt 19. Fick jättefina presenter blev jättenöjd. Blev utgång efter det och en hård kväll. Tufft att gå upp idag, duschade fixade mat och fixade till mig lite. Åkte in med laget till motala för att spela bowling på citybowl. Jag var sämst hahaha, men kul var det! Nu är jag hemma och har precis fått i mig lite kaffe ska fixa mig snart igen, på med festkläder och på lagfest där det bjuds på god mat och god stämning. Blir tidigt hem för ska jobba imorgon mellan 07.30-21.15! Hoppas alla har haft en bra lördag hittils! pussss
/ rebecca anette mari

12 veckor sen smäller det!

Kategori: Allmänt


såååjaaaa!

Har inte skrivit på länge, hade studiedag i måndags, tog det bara lungt. I tisdags skola 2 lektioner(ovärt) fick våra STUDENTMÖSSOR/GREJER blev hur glad som helst, mössa, tröja, champanglas, 2 pipor. Älskar tröjan då. Efter skolan i tisdags åkte jag till charlie, kaffe och mys med fina människor. Åkte hem sent. I går skola låång dagm arbetade väldigt mycket. Efter skolan stan med bästa edina sen fika med hanna och madde. Idag onsdag sovmorgon börjar 10.20 har 2 lektioner sen ska jag nog till charlie igen dricka kafffe på kaffe, älskart. Ska hämta ut min balklänning som är färdig nu underbaaaart. 2 veckor studentkryssning, 4 veckor teneriffa, 5 veckor partykryssning, 2 månader balen och slutligen 3 månader till STUDENTEN!!!! jag bara lääängtar sönder mig! Nej nu ska jag sluta skriva, firar cissi och linnea imorgon med, fint. pussdå
/ rebeccaanettemari

I do not need to hear things are going well.

Kategori: Allmänt


uttråkad tjej??

Ledig idag, himla fint. Sov ut ganska så skapligt, ska sätta igång och städa och ixa lite. Käka om en stund, sen ska jag besöka carina på en fika och pussa på hugo. Saknat dom. Roligt inlägg va? Vi hörs då!!!
/ rebecca anette mari

19 bassst

Kategori: Allmänt


kan man bli gladare??

Jaha, ett år äldre alltså, känns inget konsitgt med det men fått massor med fint, presentkort, pengar, smycken, inflyttningsgrejer, överaskningar och 2 resor! underbart! Snart avslutar jag kvällen med handboll! FIIINT!
/ rebecca anette mari

födelsedagsbarn

Kategori: Allmänt


grattis världens bästa mamma på födelsedagen<3





Godmorgon vänner! Solen skinner och det är underbart! Mammas födelsedag så mycket att stå i idag, börjar 12 och har 2 aktiviteter för särskolan på södra skolan i motala. Kommer gå fint. Senare fixa lite innan ikväll, fira mig och mamma eftersom jag fyller på torsdag och mamma inte var ledig så firar vi mig med. Underbart, bara ett år kvar till jag är 20!! Annars mår jag bra, livet rullar på teneriffa snart, balen snart, studenten snart. Och apropå stundenten så får vi våra mössssssor v.11 gud jag kommer bo i mössan innan den dagen det smäller! Ne men nu ska jag inte tjata ska sätta på kaffe och dunka musik. PUSSSS på mina gullisar!
/rebecca anette mari

just the way you are

Kategori: Allmänt


Världens bästa vän! <3

Ingenting kan stoppa mig..

Helgen har varit underbar, i fredags åkte jag hanna och linnea in till motala mötte upp madeleine, käkade på afterworken på hugos och som sagt slutade med världens fest, jävlar vilken spontan grej. Bästa evelina kom och även cissi tobbe och alexandra. Tror den kvällen var den bästa på länge, hahaha jag dör av garv. Dagen efter mådde jag rent utsagt skit, träffade alexandra och emmeli på en kaffe och fika. Åkte in till motala på kvällen, evelina viktor och didde hämtade upp mig, kollade melodifestivalen sen begav vi oss till jonte som hade fest, men åkte hem ganska så fort för mådde inte alls bra.

Idag vaknade rätt sent, städat och diskat och varit duktig. Kanske träffar evelina sen innan hon åker hem, hoppas<3! Annars blir det en lungn kväll så jag orkar veckan i skolan med massor att göra! Ha det!
/ rebecca anette mari

mikrofonkåååååååt

Kategori: Allmänt


min bästa edina!

Hej på er! Slutade 11, åkte till stan fikade på stan med bästa julia edina och issa. Bokade bort på hugos ikväll sen åkte jag hem. Så ikväll blir det afterwork på hugos sen kanske dricka lite, hihi. Lovat att inte dricka på en månad men det lär andras på't ikväll! Imorgon är det all in som gäller med bästa vän. pussssssssssdååå
/ rebeccaanettemari

love is in the aiiiiiir

Kategori: Allmänt


amen ge mig sommar dååå!

Trött på vintern, ge mig sommar! Igår slutade 11 skapligt fint, käkade sen fikade på stan med izabell och julia, julia gick iväg och issa och jag pratade allt mellan himmel och jord. PUSS<3 Gick på stan och kom på iden ska fan ha en ny mobil och jag fick med mig den nyaste samsung galaxy ace med mig, sjukt nöjd! Solade på kvällen med hanna, underbart. Somnade tidigt gött.

Idag sovmorgon men neeee vaknade vid halv 7 av att jag är pigg som en mört roligt va? neej inte så värst. Börjar 10.05 och slutar 13.10 skön dag. Blir antagligen fika efter skolan som alla andra dagar. Träning ikväll.
/ rebecca anette mari

utan dina andetag

Kategori: Allmänt


jag saknar dig morfar

Tisdag och kort dag i skolan, inställda lektioner så vi kollae film hela för och eftermiddagen. Blev ingen handboll heller för är sjuk och det var alla andra med. Fikade med alexandra och edina efter jag åkte från skolan. Hem käkade och skrivit en bokrecenstion med. Har tagit en skön dusch, ska måla naglarna sen lägga mig och gråta till sofias änglar.
/ rebecca anette mari