Fashion Mode Lifestyle

rebeccaanette.blogg.se

hey,soulsister

Kategori: Allmänt


heeyheeyheeyheey

Det va inte igår man skrev några rader här, dags att börja igen kanske? Jaaa varför inte, halva sommarlovet har snart gått och lite småpanik börjar komma nu när skolan börjar om en månad..fuck ångestångest! Mitt sommarlov hittils har varit att jobba sönder mig!!!! Har inget sommarlov utan jag jobbar istället men jag ska inte klaga eftersom det är stora summor pengar!!! Igår färgade mathilda mitt hår, vi köpte hårfärg 2 gånger, det blev en annings mörkade vad jag själv tycker men jag skulle ha ljusare så vi får se vad jag gör med mitt hår, kanske rakar av det???? nevarse det skulle jag aldrig i mitt liv göra. Men idag drar jag och mathilda in till motala och möter upp amanda med för att gå på stan käka god mat och bara umgås! LIVET LEKER!!
/ rebecca anette mari

commander

Kategori: Allmänt


don't fake it.

HEJ!! Skriver inte så värst mycker här, sitter inte så mycket här eftersom jag jobbar hela tiden och jobbar jag inte så ligger jag på stranden och steker, lite färg har jag fått nu iallafall. Ville bara meddela att jag mår bra, lite ledsen kanske men det tänker jag inte ta upp. Mår lote bättre iallafall, eller jag mår vell bra. Nu vet alla det, glöm inte anteckna heller. HÖRS DÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
/ rebecca anette mari

lovethewayyoulie

Kategori: Allmänt






världens bästa tjejer!

Godmorgon! Slängde upp lite bilder från midsommar. Har inte skrivit på några dagar, det är sommar så det har jag inte tid med att sitta inne vid datorn. Börjat jobba nu, 6 veckor kvar bara, men det går bra och jag gillar det. Hänt ganska mycket, huggormar som inte har hittats än, svinläskigt! Men fick en sysling igår, Välkommen Hugo till världen, så himla glad blev jag, ska hälsa på han någon dag i veckan. Men tillbaka till vädret, 31 grader????? Hallå så mycket var det i Rhodos igår, och det är utomlans? SÅ skönt, men känner på mig att jag kommer bränna mig lite idag för hanna och jag åker till varamon och steker galet! Hem och umgås med mina fina såklart!
/ rebecca anette mari