Fashion Mode Lifestyle

rebeccaanette.blogg.se

diggardig

Kategori: Allmänt


http://open.spotify.com/track/2lMVH47eQxv9G56pIJHdIO

Jag sitter och lyssnar på nicke&nilla (töntjagvet) men va fan det gör mig på glatt humör! Väntar på att cissi ska komma så vi kan börja fixa och så innan alla andra tjejer kommer, jag känner på mig att den här kvällen kommer bli superbra! HOPPAS ALLA FÅR EN RIKTIG BRA KVÄLL FÖR DET ÄR NI VÄRDA!
/ rebecca anette mari

partylikearockstar

Kategori: Allmänt


look like a moviestar

Lördag har det blivit och veckan har varit bra på lovet. Ikväll firar vi mig och cecilia som blir 18 i mars, det blir fest och roliga översakningar och god mat och dryck bjuds det med på. Har käkat lite nu och ska forsätta städa lite runt om kring mig, plocka bort lite saker så ingenting går sönder! Igår kom mina fina vänner och det bjöds på lite vin och filmer, mycker trevligt. Somnade runt halv 12 kanske, sitter och lyssnar på musik och peppar för ikväll, himla fint ska det bli. Älskling sover hos mig inatt med. Kommer nog ett inlägg till sen.
/ rebecca anette mari

fredagochHELG

Kategori: Allmänt

Ingen bild på detta inlägg, måste nog fixa min kamera så jag kan nya bilder, bara massa gamla bilder nu känner jag. Men igårkväll spelades det träningsmatch mot a-flick, van med 28-17, fick spela lite och känna på det. Efter det fick jag stressa mig hem och duscha och göra iordning mig, tog bussen vid halv tio, älskling och robban möte mig och gick till någon lokal som jag inte gillade, jag och älskling gick hem till han och kollade film och jag somnade ganska så fort. Åkte hem vid ett ungefär, mötte issapissa på statsbussen med. Har inte gjort så mycker sen jag kom hem och nu städar jag för fullt tills imorgon, fest för mig och cecilia som blir 18 i mars, inte helt fel det. Blir att vi bjuder på mat och roliga överaskningar, ser ut som en toppenlördag imorgon! Nu ska jag knäppa en bärs och se till att mitt rum blir snyggt. Sen kommer min maddie till mig och vi ska få tag i linnea med och se vad hon ska göra ikväll. Ha en toppenfredag!
/ rebecca anette mari

du kommer aldrig lyckas

Kategori: Allmänt


man måste verkligen ta vare på det man har i livet!

Torsdag blev det och hade det jättetrevligt hemma hos madeleine med alla andra tjejer! Och vilka minnen vi har haft och mer lär det blir av, planerade lite inför sommar med, PEAC AND LOVE, bara alla har sommajobb och bra med pengar så kommer vi komma långt! Hoppas hoppas! Men nu sitter jag här och sjunger lite och dricker kaffe, ska ska hoppa in i duschen och fixa till mig och åker in till motala och möter upp älskling i stan, ska inhandla lite smink och ta en fika, han skulle egentligen följt med mig hem men det blev ändring så jag får följa med han hem istället. Men aja, ikväll är det träningsmatch med och det ser jag ifram emot, har inte spelat på hur länge som helst.
/ rebecca anette mari

underbaradu

Kategori: Allmänt


slår till med en sommarbild.

Hanna och Mathilda var hos mig i eftermiddags, planerat lite och det blir grymt! Cecilia kom förut och även vi planerade lite inför lördag! Det kommer superduberbra! Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska gå, får inte följa med dom andra till Madeleine eftersom det är en översakning, hihi undra vad det kan vara! Imorgon åker jag och några snygga tjejer in till motala och kolla lite, behöver smink så ska köpa lite. Rasmus följer med mig hem med, ännu bättre! Nej men nu ska jag ta och sjunga lite.
/ rebecca anette mari

2veckorkvarochjaglängtar!

Kategori: Allmänt


drog en fika igår med mina snyggingar!

-

någon som är förvånnad? haha

hjärta

jävla snö gör så taken bara rasar, URCH




Det har blivit onsdag och jag har en händelse att berätta som hände inatt, min lucka över min garderob öppna sig och man måste ta i för att öppna den så fan vad rädd jag blev. Men på tal om annat så är det bara 2 VECKOR KVAR TILL JAG BLIR 18!!!!!!!!! så himla underbart! På lördag ska vi fira mig och cissi med lite fest, ser ifram emot det så mycket! Idag hände det saker, mathilda och hanna kommer till mig senare och ikväll kommer cissi och vi ska planera lite, och senare ikväll blir det tjejerna som jag saknar!! Och imorgon åker jag rasmus och hans syster till linköping för att kollar lite, och ska även förbi tattueraren roger för att kolla priser och så.
/ rebecca anette mari

saknarminab-rudar

Kategori: Allmänt


ni är världens bästa, inga stjärnor på himlen utan er.



Tisdag blev det nu, andra dagen på lovet, igår tränade jag på kväll, tror jag ansträngr mig får fort, och min rygg vet inte vad det är med den, vakna i morse av att jag knappt resa mig..Men aja, sitter och dunkar musik på högsta volym, GILLLLAR. Under dagen ska jag försöka gå till mormor en sväng, städa lite och träffa alexandra med på en kopp kaffe. Ikväll är det träning och vad ska man göra efter det då?!?!?!?!?!?!?
/ rebecca anette mari

såunderbar

Kategori: Allmänt










slänger in lite bilder från minnen. Sicka minnen man har haft.

Ny vecka iallafall, och lov för tusan med, helt kanon! Igår åkte jag till hjärtat mitt som jag inte träffat på 2 veckor! Vi vaknade ganska tidigt, gick till maxi och handlade lite, lagade mat och kollade på lite filmer. Fick även saker av han, ett linne, en t-shirt och ett armband. Han hade verkligen inte behövt med han är ju trotts allt bäst! Sitter här och sjunger lite. Träning ikväll, hemma ganska sent så ska vell inte göra så mycket mera ikväll.
/ rebecca anette mari

underbarsöndag

Kategori: Allmänt




Det börjar bli dags för mig att fixa mig, har precis duschat, haha 45 minuter, men skönt är det! RK kom till mig förut och vi käkade kladdkaka och pratade lite och så, nu slitter du höra mitt tjat om att jag saknar min man gumman! puss påre! Som sagt jag åker till rasmus sen och får äntligen träffa honom, sover hos han, underbara människa. Men dags att sätta på sig kläder.
/ rebecca anette mari

lovestory

Kategori: Allmänt





Då var det söndag igen då, tråkigaste dagen i veckan och tror det inte är bara jag som tycker det? Alexandra har fixat lite på min blogg, kommer lite mer ändringar under dagen. Tacksam är jag. Min dag ser ut att jag ska städa mitt rum igen, ska nog rensa min garderob med om min snälla mor är snäll och kan hjälpa till, men det tror jag att gör. Vet inte om jag ska träffa tjejerna sen? Var ju ett tag nu. Ikväll åker jag till hjärtat mitt som jag inte har träffat på 2 veckor nu, ska bli så skönt att få träffa han. Sover hos han gör jag med. Riktigt bra söndag!
/ rebecca anette mari

detharsnöatheladagenochimorgondagenserjagiframemot

Kategori: Allmänt


mitt hjärta tillhör ditt hjärta

Jaha, alla är insnöade så finns inte så mycket att göra ikväll. Drar mig till alexandra en sväng sen och myser lite. Har inte så mycker mer att skirva.
/ rebecca anette mari

lördagochsnöstorm

Kategori: Allmänt




Hej alla snyggingar! Igårkväll var jag hemma med mamma, kollade på lite filmer och somnade ganska skapligt. imorse när jag vakna så var halva mitt fönster igentäckt med snö, och snöat in på balkongen skapligt mycket och någon har haft våran portdörr öppen så snöat in där med, men hoppas fan det slutar tills ikväll! Håller på och laddar ner en film som verkar bra, ska kolla på den och ta fram godis, hihi. Ikväll ska jag umgås med saknade vänner som jag gillar väldigt mycket. Hoppas två av dom kan åka in till stan eftersom det är snöstorm men vi får hoppas på det bästa tjejer! Har planerat att det blir utgång den 13 mars! Då ni! Imorgon får jag äntligen träffa min saknade pojkvän som har varit borta i 2 veckor! Skapligt bra slut på helgen!
/ rebecca anette mari

fredagsmys

Kategori: Allmänt


i missing you

Fredag äntligen och lov, känner att jag behöver det väldigt mycket nu, efter allt i skolan, fy! Men är borta i 5 veckor!!!!!!!! kan det blir bättre? Går man en bra linje så får man 4 veckors praktik bara sådär? Nej men nu fattar vad jag menar iallafall, om ni inte är för tröga som RK, älskar dig stumpan! Ikväll ska jag vara hemma med mamma, vi ska laga god mat kolla film och äta massor med godis, hihih. Var väldigt länge sen jag spenderade så här mycket tid som jag kommer göra ikväll med mamma. Även om hon är min mamma så är hon min bästa vän, kan prata med henne om allt, hon finns där när man behöver henne som mest! Inte för att skryta men hehehe hon är världens bästa mamma! Vet att du kommer läsa det här! Köpte mig även Vitamin Focus som ska vara nyttig och bra, har testat den förut och den är riktigt god! Men ska sätta igång med maten nu!
/ rebecca anette mari

cryingintherain

Kategori: Allmänt


now you see it

Nej men jag menar nu är jag här! Vi gör inte så mycket, käkat ostbågar och dricker saft, ska sätta på en movvvie snart, och jag ska göra lite kaffe med, känner att jag behöver det. Ni vet redan hur våran dag har sätt ut men, ni får en bild på rebecca utan make up, kände bara för det! Funderar på att lägga i en röd nyans i mitt hår?!?!?!?!?!?!
/ rebecca anette mari

det här är...

Kategori: Allmänt

RK!!!!!!!!!!!!

alexandrajohansson skriver

Kategori: Allmänt

Gästbloggar lite här hos rebban då, lite kul sådär kan jag ju tycka. Kan jag ju berätta att jag heter alexandra johansson och är en mycket bra vän till rebecca, pusspåhenne.Vi hade iallafall bara en lektion idag och de var idrott, kändes ju lite meningslöst kan jag tycka. Sen åkte vi till stan och sen satte oss på bussen och dansads oss hem som vi alltid gör. och just nu sitter rebecca och sjunger och det låter ju aa sk inte säga något go är hon ju iallalla fall. itter och lyssnar på madonna-like a prayer, vilken känsla vi får. bruden blir ju snart 18år också,helt sjukt att hon ska in i vuxenlivet men så är det. ikväll ska vi träna handboll, hur fint är inte det? nu har jag inte mer att säga faktiskt. ha en fin dag!!!
/www.alexandrajohansson.devote.se


bjuder på en ganska så gammal bild som becc tyckte jag skulle lägg upp

downdown

Kategori: Allmänt


21 dagar sen smäller det!

Studeidag idag som sakt underbart, igår tillbringade jag min kväll hos alexandra med madeleine. Mycket prat och det tyckte jag mycket om, ni är för underbara. Åkte hem vid 11 ska försöka få i mig lite mat nu och senare kommer bodil till mig, kanske tar en tripp till motala och träffar våran moisss. Har massor att hinna med nu innan denna månad är slut:
- fixa legg
- fira mig och cecilia hos mig den 27:nde
- köpa 18års presenter
- 18års fest
- fixa lokal och fixa en 18års fest för mig
- göra praktiken så bra som möjligt
- söka ännu mer sommarjobb

finns säker 100 saker till!
/ rebecca anette mari

can'tstopmenow

Kategori: Allmänt


käk på meu, lite plugg blev det med..

så här ser man ut innan träning, förjävla snygg?!

Ny vecka och nya tag i skolan, helgen har varit bra med mina tjejer. Igår åkte ja till linköping med alexandras mamma för att kolla på dom när som spelade match, men det gick inte så bra...men bara ta nya tag! Har pluggat lite men jag fattar fan ingenting? Alexandra min saknade vän kom på besök på några koppar kaffe förut, mycket bra och det gillar vi. Sitter här väntar på att tiden ska gå, möter min andra alexandra snart innan träningen, ska blir så underbart skön att börja med handboll igen. Men ska vell göra mig klar och jag är tjatig men jag saknar min pojkvänn.
/ rebecca anette mari

Valentine'sDay

Kategori: Allmänt


jag vill ha sommar nununununu!

Alla hjärtans dag, och vill säga att hoppas alla får något speciellt idag! Min man är forfarande inte hemma och det är inte alls roligt, saknar han verkligen. Men fina sms har jag fått puss på han! Ska själv spenderar min dag med bäcker framför mig och kolla på handboll i linköping, VHF-RP och fan nu ska vi vinna! Ska börja träna imorgon för tredje gången gilt, haha men nu ska jag börja spela och det är jag glad över. Ska laga lite mat nu till mig och min bror och sen ska jag fika hos världens bästa mormor.
/ rebecca anette mari

detärdigjagbehövermestavallt

Kategori: Allmänt




Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

So baby dont worry, you are my only,
You wont be lonely, even if the sky is falling down

fredagochjagsaknardig

Kategori: Allmänt


här jobbar vi

naturkunskap i mitt hjärta

isak kom och besökte oss

Äntligen fredags och det bjuds på 18års fest i motala! me like asså. Mattiw och jag åker in med bussen och möter upp Oliva. Men för mig blir det än nykter kväll. Sånna smällar man får ta. Men om man ska ta och hoppa in i duschen och välja kläder. Ha en bra kväll. SAKNAR MIN POJKVÄNN
/ rebecca anette mari

mittlivärunderbartjustnu

Kategori: Allmänt


wiiiiiu

slapppisar

Torsdag och det börjar närma sig helg, gillar starkt! Ska börja med att säga att 2010 har börjat så jävla bra! Älskar verkligen livet nu! Alexandra och Johanna kommer till mig snart och ska följa med dom till träningen och prata med ledarna om att jag slka börja spela igen! Kan det blir bättre? Tror fan inte det. Imorgon är det 18:års fest men inget drickande för mig, blirt en nykter kväll. Men det blir roligt endå. Nu ska jag höja volymen och bara leva! Jag saknar min pojkvänn så det bara skriker om det!
/ rebecca anette mari

enmånadkvar

Kategori: Allmänt


hon lyckas ta mig fan i mig med allt den tjejen

puss på oss

Redan onsdag och värmer mig med lite kaffe och filtar, fryser så in i den. Tog en matbit på med eller utan medans vi väntade på bussen. Smaskens var det.  EN MÅNAD KVAR TILLS JAG BLIR 18!!!! Och 11 dagar kvae tills min saknade pojkvänn kommer hem! Kommer pussa sönder honom! Ska förslöka plugga lite mer än vad jag gjorde igår med, naturkunskapsprov på tisdag med, fan vad jag hatar skolan!
/ rebecca anette mari

dayNnight

Kategori: Allmänt




Tisdag och det är LINNS 18 årsdag! STOR GRATTIS<3 ska snart dra mig mot bussen, blev färdigt snabbare idag så slänger in ett litet inlägg. Men ska vell inte tjata för mycket, kommer ett inlägg under dagen.
/ rebecca anette mari

utandinaandetag

Kategori: Allmänt


puss på mina fina!

Måndag igen och en ny vecka, började med sovmorgon och kollade på en tråkigt teater och slutade vid 2. Skönt att komma hem efter skolan, är så sjuk trött så jag spyr snart..Men kollade oth och drack lite kaffe med mamma och bror mig. Har fått massor sms av min saknade gullunge. Vill att han ska komma hem, saknar han väldigt mycket nu! Och kommer sakna han ännu mer. Puss på honom.
/ rebecca anette mari

komhemkomhemkomhem

Kategori: Allmänt


mina fina

ni kommer ingenstanns med erat snack.

Helgen är över och den har varit bra. Fest i fredags som spårades ur men tack till Amanda igen. Igår bjöds det på överaskning för Linnea, bjöd henne på resturang balkan, supergott och trevligt. Blev hemma hos mig med dans sång och prat, himla fint! Sofie Julia och Nicklas kom på besök en liten stund med. Somnade ganska sent, trött jag är, vet inte varför men what ever. Kolla handboll sen med Alexandra. Har inte mycker mer att skriva än att jag saknar min rasmus!
/ rebecca anette mari

jagsaknardigochmanblirsommanmårdagenefter

Kategori: Allmänt












Nu fick ni en bildbomd från igår. Det var roligt så länge det varade..slutade inte så jävla roligt. Men tack amanda iallafall och resten av folket. Idag mår man ju kanon, tss kanske ljög lite där, men det är sånt man får räkna med. Min babe åker idag och jag saknar han redan! Har duschat och käkat lite, ska försöka få på mig lite kläder och gå och möta ludvig för att kolla på handboll. Ikväll blir det suprise för linnea.
/ rebecca anette mari

FREDAGOCHJAGÄRTAGGAD

Kategori: Allmänt


let's party!


min fina!

FREDAG och jag bara älskar det! vi kör på party ikväll! Sa hejdå till min sunshine förut, han bara åker bort imorgon i 2 veckor, kommer sakna han! Men nu håller jag på att ladda med lite musik och har försöker välja kläder inför ikväll! panik typ men något snyggt blir det vell! Ska försöka hjälpa mamma med maten nu och ta ett glas vitt!
HA EN JÄVLIGT BRA KVÄLL FÖR DET SKA JAG HA!
/ rebecca anette mari

thinkingofyou

Kategori: Allmänt


bjuder på mig själv

Har hunnit med även om jag inte mått bra att söka lite sommarjobb, hoppas något av dom ringer! Har sätt filmer case 39 RIKTIGT BRA FILM! Ska diska lite och ta något att äta. Ikväll är det andra evenyn som jag längtat efter hela veckan. Imorogn ska jag umgås med moa min fina och även träffa rasmus med. Mycket bra dag imorgon.
/ rebecca anette mari

sjukochjagvillinte

Kategori: Allmänt


och jag måste bli frisk till helgen!

Men fan, jag är sjuk, feber,ont i huvet,min hals dödar mig,och förkyld dom fan. JAG VILL INTE MISSA HELGEN!! Får ligga hemma och krya på mig, ska se några filmer som jag laddar ner nu, vet att jag är olaglig men vem bryr sig? inte jag iallafall, känner att det är många sm ligger sjuka nu hemma? jävla snö och vinter, hatar vinter det är depprimerande och ledsamt, vill ha vår och sommar, det ger glädje iallafall! kom igen våren kom för fan! Men iallafall my sunshine åker utomlans på lördag..fuckhan säger jag bara! Men jag får vell klara mig endå. Ser ifram emot helgen, fest på fredag, överaskning för linnea på lördag, känner att helgen kommer bli riktigt fin! Men nu ska jag lägga mig och kolla en film.
Skriver senare!
/ rebecca anette mari

youresosweetspbeautiful

Kategori: Allmänt


tycker det räcker med snö nu..

Hej alla läsare! (ni som läser haha). Sovmorogn till 10.40 hade en svenska lektion på en halvtimme dock men det gillar vi? Skulle på teater mensom sagt inställt när vi kom fram (irriterande kan man säga) Åkte till stan med alexandra och kollade lite, tog en buss till ramsus och varit hos han hela kvällen, gjorde inte så mycket så förbannat trött, skolan dödar mig och vädret gör ju det inte bätte kan man säga. Fick skjuts hem så det var ju skönt, slippa sitta på en buss. Ska ta och sova som fan nu, somnar fan snart framför datorn med haha, imorgon tror jag inte jag ska göra så mycket mer.
Vad har ni gjort idag?
/ rebecca anette mari

intesomallaandra

Kategori: Allmänt


trippelbild

Nu här jag här igen, har hunnit sökt somomarjobb och ska ringa imorgon och prata med dom. Hoppas hoppas verkligen, borde få det men sånt som märks. Skrivit svenskan med, duktig som jag är. Imorgon har vi sovmorgon till 10.40 och teater resten av eftermiddagen. Skön dag, åker till rasmus när jag slutat.
Hur har eran dag sätt ut?!
/ rebecca anette mari

youbelongwithme

Kategori: Allmänt


all good things, come to end

Gick hem från skolan för mådde inte allt bra, helt slut i kroppen och halsen mår bajs och förkyld som fan. Ska göra lite kaffe snart sen lägga mig och kolla på någon film skulle jag tro. Tar en matbit senare sen med.
Skriver ikväll
/ rebecca anette mari