Fashion Mode Lifestyle

rebeccaanette.blogg.se

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!!! FYFAN VAD JAG ÄR BRAAAAAAAA

Kategori: Allmänt


Glad tjej!!!

Som ni alla kanske redan vet tog jag studenten förra fredagen den 10 juni! Började md champangefrukost hemma hos linn med hela undebara klassen, lyckat! Vädret höll i sig hela dagen, inget regn! Tackar gud för det. Till skolan för fotografering, sista stunden i klassrummet och sen aulan. Ögonblicket kom sedan när vi skulle springa ut, herregud aldrig varit så nervös i mitt liv! Sprang och letade som en galning efter hela släkten. Sedan vandrade vi in till stan, åka VAGN! Herregud jag har aldrig skrikit så mycket i mitt liv, det bästa av hela dagen! Pappa hämta upp mig sen hem till vadstena för presenter och smörgåstårta. Fick en bärbar dator, smycken pengar och ännu mr blommor! Sedan kom kvällen, hem till Antoinette för klassfest och det var den bästa och ledsnaste i mitt liv, alla grät men hade så sjukt roligt! In till harry för att festa loss och jaa, det blev en riktig lyckad kväll! Vaknade upp dagen efter av att jag inte hade någon röst? Men det är ju så väärt det för man tar ju bara studenten en gång i livet och det var det bästa jag gjort desutom!

Nu börjar allvaret med att söka jobb eller plugga vidare? Sjuk så in i den..men det är ju värt det. Börjar jobba nästa vecka fram till augusti sen är det bara att söka och kanske kolla på lägenhet(?). 

Jag vill tacka BF08 för 3 underbara år, alla läger, alla stunder vi haft tillsammans, det bästa i mitt liv. Jag har förändrats så sjuk mycket, jag älskar er och kommer alltid att göra! Så BF08 ni är guld värda! <3<3
/ Rebecca anette mari