Fashion Mode Lifestyle

rebeccaanette.blogg.se

wiiiiiiu

Kategori: Allmänt



woooow

VÅÅÅÅÅÅÅR

Kategori: Allmänt


VÅR

Hello bitches! Suttit på blakongen i stort sätt hela dagen, satt till och med i t-shirt för det blev faktiskt varmt. Har vell inte gjort så värst mycker annars, varit hos mormor och ätit, lyssnat på musik och bara tagit det lungt. Ska snart klä på mig lite kläder, vid 6 möter jag mathilda för att ta en promenad i det fina vädret.
/ rebecca anette mari

silver&gold

Kategori: Allmänt


skulle inte skada om månaderna rullade på lite!!

Hemma idag igen pågrund av inget busskort, men får fråga busschaffisen imorgon om jag får åka med endå, får sitta och vänta i skolan en timme bara, hade nämligen sovmorgon till 10.10 så sitter inte i skolan i 2 och en halv timme och fick mamma att sjukanmäla mig igen, men whatever. Har varit hos mormor och fått lite mat i min mage, gick förbi stan och kollade om det fanns något roligt men ikesanikke. Funderar på att sätta mig på balkongen med en filt och kaffe senare sen, det är inte alls kallt ute, så himla skönt med VÅR!!!
/ rebecca anette mari

BYHM

Kategori: Allmänt


HM summer.

Suttit och kolla igenom hela HM:s hemsida, galet vad jag vill shoppa till sommaren! Ska jobba en del i sommar så kommer nog få ihopp en del som sagt. T-shirt(killkläder) men vem bryr sig?! NOT ME! Tänkte bara att jag skulle vissa mina favoritkläder/smycken/skor/väska. Nu ska jag laga mat sen till mammas jobb!
/ rebecca anette mari

myimmortal

Kategori: Allmänt


finadu


Inte länge sen jag skrev ett inlägg men det kommer ett till nu bara för jag inte har något att göra, sitter och lyssnar på musik sjunger lite med. Var hos min fina alexandra förrut och tog en kaffe, himla fin tjej alltså. Kvällen spenderas på mammas jobb för att renskriva mina APU:uppgifter och kolla på TV. Imorgon tror jag det blir skola om jag får ett busskort som jag kan låna. Annars leker livet och det rullat på som vanligt, saknar min man.
/ rebecca anette mari

withhaborkenheart

Kategori: Allmänt


hello sunshine!!

Helgen har varit kanon, tack linnea och alla andra för i lördags, det tråkiga kanske va blandannat lote båk och min mobil som blev stulen..att folk inte kan vara nöjda med sina egna saker..men promblemet är att det kommer komma fram vem det är och den personen kommer det inte bli lätt för. Hemma idag pågrund av att jag inte har något busskort, skulle lånat ett men han hann inte komma förbi igår verkade det som men hoppas jag kan få låna det tills på ons, köper ett nytt då.
Ska vell skriva klart alla APU: uppgifter och slänga i mig lite mat.
/ rebecca anette mari

tonightit'sgonnabeagoodnight!!

Kategori: Allmänt


-


HELG, så skönt. Igår va jag hemma med min kära moder la ansiktsmask och käkade tacos och öl på det med. Inte en helt fel kväll för min del. Somnade mitt under lets dance..men såg endå vem som vann men tyckte Claudia var bättre men. Vaknade aptidigt halv 8 och pigg som en mört, satte på kaffe och har käkat lite frukost, sjunger lite nu medeans mamma städar för fullt ska möta min vän alex2 sen för att kolla på handboll. Fixa mig och så, hem till linnea med the girls, bjuds på god mat och en trevlig kväll så kallat FEST, fullt ös säger man va? Ha en bra lördag för det ska jag ha!!!!!
/ rebecca anette mari

whataboutnow?

Kategori: Allmänt


fick dom här fina sakerna när jag slutade på min praktik idag.


sjukt fint med fredag!

VILLE BARA SÄGA ATT IMORGON ÄR DET FEST!

saveyou

Kategori: Allmänt


don't leave me

Mitten på veckan och dagarna har gått som ett rinande vatten, slutar min praktik på fredag, sadsad..tänkte bjuda på glass och lite annat gott det tror jag barnen gillar. Inväntar hjärtat mitt. Imorgon ska jag ner till banken och fixa lite saker och handla med mor min med. Har vell inte så mycket mer att skriva om mer än att jag saknar mina b-rudar och det blir mys på lördag förhoppningsvis? Men nu ska jag göra lite kaffe och sjunga en trudilutttttt.
/ rebecca anette mari

awesome!!!

Kategori: Allmänt


*



så jävla nöjd!

Tänkte berätta lite om min helg, var ju uppe i sthlm i helgen hos pappa. På fredagen bjöds det på tacos och jacutzzie bad(stavning). Innan jag fick och la mig kom pappa ner med en kartong som jag inte fattade ett skit av, öppnade den och det stod att jag skulle va modell för en dag, har aldrig varit så glad i mitt liv som jag var då, kunde inte sova till lördagen men till slut somnade jag. Gick upp tidigt och käkade frukost med dom andra, åkte och komma på när wille spelade fotbollsmatch. Sedan hämta saker hos pappa sen in till stan där det va kaos med kö, fick panik att vi skulle komma försent. Kom fram och dom tog emot mig jättebra på mist stockholm som det hette jag skulle till, fick följa med en tjej och välja ut kläder(mina egna kläder är den blommiga tröjan). Helt nöjd med klädvalet. Fick tillbaka och blev sminkat och hårfixad, och kände knappt igen själv men sjukt nöjd! Åkte till en studie där jag blev fotad ni ser resultatet. Har 100 styckna mer men. Blev klar vid 5 så det blev en sväng till nacka för att kolla lite, fick med mig en kjorta, armband och örhängen innan det stängde. På kvällen firade vi mig och pappa och fick massor med fint. Blev en sen kväll. Vaknade tidigt igen på söndagen och käkade frukost sen åkte vi till sicka köcentrum för att spendera resten av mina pengar, fick med mig ett par gladiator skor, jeansjacka, stickad tröja, en tunika. Helt nöjd med min helg verkligen, den upplevelsen att få vara med att bli sminkad som en modell och stå framför kameran va helt insane! Skulle verkligen vilja göra om det.

Måndag är det ju idag och det är en ny praktikvecka och den sista med..känner verkligen ångesten för skola på måndag nästa vecka så jag gjorde min sista måndag..känns tungt att lämna allt, men slutade vid 4 så promenerade hem med musik i öronen och humöret på topp. Har suttir här sen halv 5 ungefär, ska slänga i mig mat och vänta in saknade alexandra. Tränar ikväll gör jag med.
/ rebecca anette mari

STOCKHOLM!

Kategori: Allmänt


stömpa and globen

Dagarna går som ett rinnade vatten. Saknade boddan kom till mig och vi pratade som vanligt, spelade spel och fikade. Bästa alex2 kom till mig vi drog till sandra och kolla in deras nya lägenhet, skapligt fin! Vidare till träningen, gick bra idag men min tutte kommer bli blå, min rygg dödar mig och nacken gör lite ont men fan bara bita ihopp. Imorgon åker jag till huvudstaden stockholm och bor hos pappa min hela helgen, älskling följer med så det kan inte bli bättre. Fira mig med pappas sida och jag ska få en överaskningspresent som jag är spänd för för men det blir säker jättebra. Kommer sakna min mor ganska mycket, hon är ju som sagt min mor så klart man kommer sakna henne. Hemma på söndag så kommer kanske inte upptatera lika mycket.
Ha en kanonhelg!!!!
/ rebecca anette mari

sunshine

Kategori: Allmänt




Onsdag alla redan och inte bara knappt en och en halv vecka kvar av praktiken. Men iallafall umgåts med min maddie sis idag, himla länge sen det va och jävlar vad vi garva åt vårat nya citat "han går jag kissar" the new shan the man? haha. Niclas och jag tog en promenad efter, pratade och så, alltid skönt att gå promenade md den killen men iallafall på fredag åker jag till pappa upp till stockholm för att fira mig, farmor och hennes sambo, älskling och bror min följer med. Tänkte shoppa lite med och hoppas det finns massor med riiiiiiingar för jag vill ha massor med riiingar. Men nu ska jag kolla tv med mamma och sen är det sängens som vill dejta mig.
/ rebecca anette mari

-

Kategori: Allmänt


det vackraste jag vet

Dagen gick fort och det här inlägget skriver jag med fort, ska slänga i mig lite mat sen byta om till domarkläderna, ska nämligen döma en match som är vid 6, sen kollar matchen som damerna spelar, en viktig match mott tallen! Hoppas på vinst!
/ rebecca anette mari

nyvecka

Kategori: Allmänt


you can call me whatever you want!

Ny vecka på praktiken, och bara 2 veckor kvar..vill inte kommer sakna det så himla mycket, nu när man fått så himla bra kontakt md barnen och föräldrarna så..menmen. Min helg va jättebra. Träna ikväll, va borta hela förra veckan för jag va sjuk men nu är jag bättre. Nu ska jag sätta på lite kaffe.
/ rebecca anette mari

motalaochhandbollochmiddag

Kategori: Allmänt




Gårdagen hos linnea va super! Våran älskade cecilia åker i väg på praktik i 4 veckor och kommer sakna henne masssssor! Men iallafall har stressat att färga håret som inte blev som jag ville, måste färga igen..men snart åker jag in till motala med marthilda och kollar runt lite sen till sporthallen och kolla handboll. Möter upp älskling sen för han följer med mig hem och som ni redan vt 3-rättersmiddag, sen sover han här!
/ rebecca anette mari

allaminafredagarmedminab-rudar!

Kategori: Allmänt


saknar min emma!

FREDAG och HELG, hur underbart är inte det då? Praktiken va bra som det alltid är varje dag och dagarna går fort, bara 2 veckor kvar vill verkligen inte!!! Men ska snart gå och möta min mor på stan för att inhandla lite fina grejer, ska även hämta mitt HM paket som kommit idag med, överlycklig tjej? TROR fan så. Kvällen firas med tjejfest med bästa tjejerna, helt underbart, och imorgon 3-rättersmiddag, helt underbar helg måste jag säga. Annars har jag vell inget att skirva, hur ser eran helg ut?
/ rebecca anette mari

alwaysbemine

Kategori: Allmänt


köpte mig hem ett armand,               världens finaste!!
gillar det verkligen!

Nu är jag 18 och det känns som jag forfarande är 17 men gött äre! Massor med fint fick jag igår, supernöjd! Efter praktiken tog jag en fika på stan med finaste alexandra sen gick vi och solade eftersom jag är blek som en mås! hahah, fick med mig det snygga armbandet hem i min väska, supernöjd! Imorgon blir det tjejfest med tjejerna och på lördag 3-rättres middag med älskling, alexandra och filip! Helt underbar helg!
/ rebecca anette mari

18!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kategori: Allmänt


18 NUURRRRÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YES så var man 18 och måste säga att jag har nog aldrig svarat på så många inlägg på facebook och sms så jag vet inte, men enn stort TACK till alla som har gratulerat mig idag, blir så himla glad att ni kommer ihåg mig, hihi. På praktiken sjöng barnen för mig och dom är för gulliga, massor med kramar och pussar fick jag med! Slutade vid 1 och väntar på att mamma ska komma, min kära moder kom in i morse och sjöng för mig och fick massor med fina saker, en axent klocka, pengar presentkort rosor och mer kommer i eftermiddag när älskling och mormor kommer! Min dag har varit helt underbar och hoppas kvällen blir bättre!
/ rebecca anette mari

onyttigtjej.se?

Kategori: Allmänt


jaja, inte bra men jag blev så himla sugen..

Min sjuka dag har varit en bra dag, mår mycker bättre nu så imorgon ska jag till praktiken igen, saknat det lite faktiskt. Alexandra kom och vi gick till stan, hon bjöd mig på tårta för jag fyller imorgon, min RK är bäst. gick till hennes syster sandra och mindy, blir så himla glad när jag ser mindy, barn kan man verkligen aldrig sluta tycka om barn! Även om man själv vill ha barn så måste man kunna ta hand om dom med, så ett tag till innan jag blir med barn men det skulle vara så himla mysigt med ett! Iallafall gick hem vid 7 har suttit här och sjungt lite eftersom min kära bror bara sitter inne vid sin dator och min kära moder jobbar kväll så är det bara jag och min katt kvar, och han ligger och sover som en stock. Imorgon fyller jag 18!!!!! Slutar praktiken 13.00 som jag gör varje onsdag, så blir hem och städa det sista sen kommer älskling och mormor som firar mig med god mat och efterätt. Himla fin dag imorgon. Nu ska jag nog slänga på min lite myskläder och kolla på TV!
/ rebecca anette mari

undebartväderoch18imorgon!!!!!!!!!!!!

Kategori: Allmänt


ändast en jävla dag kvar!!!!!!!!!!!!!


Sjuklingen skriver ett inlägg här bara för hon inte har något att göra, som sagt hemma idag extra för att bli frisk tills imorgon då min stor dag är! 18!!!!!!!!!! Så imorgon ska vi fira mig, mormor och älskling kommer. God mat efterrätt och så, himla fint. Min helg ser ut att blir kanonfin igen. fredag umgås jag med mina b-rudar som jag alltid gör, på lördag går jag på stan med älskling och sen följer han med mig hem och vi fixar iordning oss sen är vi hembjudna hem till alexandra och filip där det bjuds på 3-rättersmiddag för att fira mig och massor med drycker med! Ser verkligen ifram emot det så himla mycket. Nu har jag skrivit en hel del, ska fixa mat.
/ rebecca anette mari

sjukmennendåglad

Kategori: Allmänt


2!!!!!

Måndag är det och ny vecka med nya möjligheter, men började med att jag gick hem från praktiken för jag inte alls mådde bra, förkyld och skit. Men hoppas jag blir bättre iallafall. Har skickat efter lika saker från hm, en bh, tröja och ett par skor, blir att mamma får skicka efter bikino åt mig snäll hon är! Hon fyller idag så grattis världens bästa mamma<3! Blir att fika lite nu! På onsdag är det äntigen min tur att blir 18!!!!!!!!!!. Då kommer mormor och älskling för att fira mig och på lördag bjuder min fina alexandra på 3 rättersmiddag och stockholm den 19-21. Himla fin månad måste jag säga!
/ rebecca anette mari

snabbis

Kategori: Allmänt

Skriver ett snabbt inlägg så klockan kan gå lite! Börjar om en halvtimme så ska röra på mig och se vad som händer idag på praktiken. Imorse gick jag upp extra tidigt för att gratta min kära mor som fyller idag<3! Men nej nu ska jag gå, skriver i eftermiddag!
/ rebecca anette mari

tröttochsliten

Kategori: Allmänt


mina fin!

Himla fin kväll igår, 18års fest i motala som amanda, kajsa och sofie höll. Bordsplaseringen ska jag inte klaga på, men nervös blev man. Nu mår man faktiskt okej, ska inte klaga, sliten i kroppen och trött så in i den och mina fötter känns som knivar, verkligen jätteont. Sitter här och väntar på att maten som min kära moder lagar. Och ett stort grattis till min vän cecilia som blir 18 idag. Och min mor fyller imorgon och jag fyller på ONSDAG!! Nu blev maten klar så ska vell springa till köket för jag är jättehungrig.
/ rebecca anette mari

4daysleft

Kategori: Allmänt


i'm so inloved!

Härlig lördagsmorgon! Vaknade upp vid världens finaste. Han kom igår till mig igår och det första jag fick va en lite förpresent tio rosor och jag blev helt chockad, han är världens finaste kille! Vi lagade mat och myste hela kvällen. Käkade frukost imorse och han åkte hem vid 12. Har varit på stan och fixat allt tills ikväll, som ni vet är det 18års fest i motala ikväll för amanda, kajsa och sofie. Ska iväg och kolla på handboll nu! Ikväll på själva festen bjuds på buffe och drink och fest hela kvällen, himla bra kväll kommer det bli. Vid 5 kommer mina b-rudar och förfestar lite. HA EN JÄTTEBRA LÖRDAG FÖR DET KOMMER JAG HA IALLAFALL.-
/ rebecca anette marti

bildbombsomjaglovade

Kategori: Allmänt





Där satt dom!

beautiful

Kategori: Allmänt


himla fin fredag !

Fredag är det nu och äntligen helg, en månad med världens finaste pojkvän! Han kommer ikväll och vi lagar lite mat och blir ett glass vin på det med! Underbar fredag! Imorgon är det 18års fest i motala för amanda, kajsa och sofie ganska fin lördag, och bra helg måste jag säga. Ser ifram emot det. Nu ska jag fixa lite innan älskling kommer,
HA EN BRA FREDAG!
/ rebecca anette mari

världensbästa

Kategori: Allmänt


du vissar mig äkta kärlek på så kort tid.

Dagarna har går fort och det är tordag och igår slutade jag tidigt så tog en buss vid 2 in till motala och gick på stan med madeleine och caroline, köpte med mig ett par jeans, en blommig tunika och ett par solglasögon, bilder kommer snart. Åkte senare vidare till älskling där det blev en hel den mys. Idag var det vara att gå upp ännu en dag tidigt slutade vid 3 gick och mötte mamma på stan, hemma nu och väntar på att hannie ska kommer men först ska jag städa. Imorgon slutar jag tidigt och älskling kommer till mig på kvällen, 1 månad har vi , tiden har gått fort även om 1 månad inte är så speciell kanske, men för mig är det det och jag har insätt att jag vet vad riktig kärlek är och jag är så himla kär! Vet att du kanske läser det här och du vet att jag tycker du är helt underbar!
/ rebecca anette mari

praktik

Kategori: Allmänt


skulle inte vara helt fel med sommar nu känner jag!

Praktiken började idag och det kommer bli 4 härliga veckor känner jag. Kom hem vid halv 5 ungefär, ett helvete att gå och hörde att trafiken mellan motala-vadstena-ödeshög blev avstängd, fyfan det behöver fan inte komma mer snö nu känner jag, det räcker! Men min helg har varit kanon, i fredags kom mina favoriter till mig och vi myste med film och så och i lördags firades jag och cecilia med fest hemma hos mig, riktigt roligtm en del mådde ju bättre än andra men tack för alla presenter! Älskling sov hos mig med. Imorgon är det tisdag och ska upp till min gudmor med min klänning för att sy upp den tills lördag så det blir 18.års fest igen. På onsdag åker jag och alexandra in till motala för att kolla på stan och sen ska jag till älskling, torsdag tror jag inte jag ska göra så mycket och helgen kommer bli bra denna gång igen som alla andra helger såklart. Har käkat lite nu, ska sitta här ett tag och senare är det träning.
/ rebecca anette mari