Fashion Mode Lifestyle

rebeccaanette.blogg.se

FREDAG!

Kategori: Allmänt

Äntligen fredag! 27 april och det är utgång! Lönehelg så kommer bli mycket folk. Jonna har stuckigt till jobbet så jag har duschat och fått i mit lite fruskost. Tvättar lite och ska snart dra mig mot stan för att fika med mamma och inta systemet! Ikväll kommer det spåra,spåra! Fint folk kommer hit på förfest sen äre fest hela natten lång! Jag bara älskar sånna här dagar!

Helg

Kategori: Allmänt

Ojoj vad helgen alltid ska gå så fort! I fredags blev det mys hemma hos Linnea med mina tjejer, film godis och massa prat! Igår övningskörde jag i stort sätt hela dagen, hämtade Jonna på kvällen som följde med till vadstena! Blev spontant igår, drack hemma hos mig sen fick vi för oss att vi skulle till källarn (pub i vadstena)! Blev rätt mycket alkohol igår.. Mycket folk och hade skitroligt! Idag (söndag) mår man sådär, men får skylla mig själv! Ska snart gå och handla med mamma sen ska jag försöka plugga lite och dega i soffan hela dagen!

Not redy to make nice

Kategori: Allmänt

Rubriken säger massor. Sitter just nu och småsjunger lite(undra hur det låter(?) 
Fredag, veckan har gått sjukt fort! Och ikväll får jag träffa mina älsklingar! Gud så bra vänner man kan ha, skulle inte tveka en sekund utan er. Ni har alltid ställt upp för mig i alla lägen, kan inte ens tänka mig ett liv utan er, det skulle vara helvete utan er. Är så taksam över att jag har er som mina vänner! Hoppas ni vet om det med. Ni kanske inte läser min blogg men hoppas i läser detta inlägg annars kommer jag säga det här ikväll. hihi nu börjar jag få tårar. Bäst att sätta på en pepplåt istället!
I don’t have time to go round and round and round
It’s too late to make it right
I probably wouldn’t if I could
‘Cause I’m mad as hell
Can’t bring myself to do what it is you think I should


följ din egen väg.

Kategori: Allmänt

Hallå finisar!

Torsdag och veckan har gått fort, åkte till jonna i förrgår och stannade över natten. Fixade en överaskning till henne, kände att hon behövde det♥! Varit sjuk hela veckan så inget jobb för mig hoppas man kan få lite jobb till helgen! Måste jobba! Nästa vecka sticker jag nog till ikea för att inhandla lite till lägenheten! Längtar sjukt mycket tills jag får min egen lya, mysigt. Annars mår jag bra och aldrig mått bättre. Finaste madeleine drar till hawaii i 2 veckor kommer sakna min buse sjukr mycket!♥


Innan du väljer tänk först.

Kategori: Allmänt

Herregud vad länge sen det var jag skrev ett inlägg! Min helg har varit kanon med mina vänner! Började fredagen med jobb sedan mys på fredagen. Lördagen bestod av städning, finbesök på eftermiddag sen fest på kvällen. Förfest hos mig med mina tjejer och grabbar sedan drog vi till stan, drama men som sagt bor man i en liten stad så får man räkna med drama. Hamnade hemma hos Jonna på natten så spenderade hela min söndag i hennes soffa.

Ny vecka nu och jag har turen i oturen och gått och blivit sjuk! Tummen upp eller? Hade körlektion idag och gick på den endå, gick inte så bra som dem andra men är men sjuk så för man nog räkna med det! Annars flyter mina körningar på bra, pluggar för fult.
Annars då? Jo faktiskt rätt så bra endå, tackat ja till en lägenhet så flyttar den 1 juli, fått schemat för i sommar 9 veckor och jag älskart! Summerburst om 9 veckor! Det enda som fattas nu i mitt liv är körkortet sen skulle det inte skada om man hade någon att mysa med! Men det får nog vänta.
Nu känner jag att mitt inlägg börjar bli ganska långt.

baby your'e a fierwork

Kategori: Allmänt

Min fjärde körlektion idag och det flyter på bra, börja känna mig bekväm bakom ratten nu. Sov hos jonna igår, tacomys mycket skratt och bb såklart, bäst är hon!♥ Planerade utgång med på torsdag! Jobb imorgon 7.30-7.30 och även en utbilning på jobbet med som jag måste läsa in lite utav ikväll. Annars flyter mitt liv på, ser fram emot sommaren. Gud ge mig sommar.