Fashion Mode Lifestyle

rebeccaanette.blogg.se

someone like you.

Kategori: Allmänt

Dårligt med sömn de senaste dagarna, vänt på dygnet! Håller på att packa sista sakerna, hoppas jag får mina kläder idag bara! Så kan jag ta bort massa haha. Som sagt STOCKHOLM imorgon med jonna&åsa. 
SUMMERBURST i helgen, ska hinna med att träffa mich på en fika med♥!

söndag

Kategori: Allmänt

Jahopp, då var det söndag igen! 
Helgen har varit lugn och bra, spenderade min fredag hemma i soffan, somnade sjukt tidigt och sov sedan ut innan jobbet ringde, så blev inget småland för mig igår..
Lördags spenderade jag med att plugga,
kvällen blev lugn. Sov riktigt länge idag, SKÖNT!!
Varit och handlat, väntar på maten, blir soffhäng med film och godis hela dagen..


when we were young.

Kategori: Allmänt

Jaha, fredag snart igen! Veckorna går sjuk fort. Va på premiären på Onsdagskubben igår på Hugos i Motala! Riktigt roligt, mycket folk, mycken dans och mycket roligt. Jobbat eller är forfarande på jobbet eftersom jag jobbar natt, slutar 07.30 imorgon bitti och min nattjour börjar om 35 min så sitter lite vid datorn. Jag älskar verkligen mitt jobb..mina arbetskamrater är så himla bra. Aldrig haft något så bra jobb so det jag har nu även om jag bara är timvikarie så är jag helnöjd. Har utvecklats så himla mycket sen jag började jobba här, ni som undrar vart jag jobbar så jobbar jag på ett Ensamkommande Flytningsbarn hem (HVB) som det kallas här i vadstena. Trivs till tusen och kommer aldrig ge upp chansen här. Har både utvecklats mentallt och psykiskt på så kort tid, började jobba här för 7 månader sen. Världens bästa jobb.

Nog om det....Fredag imorgon ja, hoppas verkligen att skatten kommer imorgon annars vet jag inte vad jag gör haha. Kanska utgång med mina tjejer får se lite, ska ju till Småland på lördag eftersom min kusin tar studenten! Helt sjukt att det är ett år sedan jag ståg där med min vita klänning, studentmössan, åt champangfrukost, skrek "för vi har tagit studenten fyfa vad vi är bra". Kan inte fatta att det gått ett år sedan, saknar tiden i skolan faktiskt klassen mest. Hoppas studenterna får det riktigt kul imorgon dom so tar i motala mjölby och linköping osv.

utan dina andetag

Kategori: Allmänt

Helgen har varit så bra. Utgång i fredags i motala. Sen tåget till stockholm, älskade staden. Bakis på tåget men tåg tag i dem timmarnas sömn som jag inte fick mellan fredagen och lördagen. Pappa hämtade upp mig på stationen, handlade sen hem och ta itu allt prat. Världens bästa pappa. Fest på kvällen, roligt och trevligt. Sov ut ordentligt på söndagen, städade och fixade mig innan min tjejer kom. Vi fixade oss, drack lite sen vidare till BIGBROTHER-FINALEN 2012! Tror det var 5 km kö. Vi hamnade rätt bra endå. Hamnade på bra platser och vilket drag! Sjukt roligt trots spöregn och kallt. Bästa Hanna Johansson tog hem segern! Hon är så värd allt. Fin tjej. Drog McDonalds efter sen hem till pappa och sov. Igår(måndag) tog vi stan hela dagen, kollade runt lunchade, fikade och hade det mysigt sen rullande vi hem med bilen till vadstena och var hemma vid 10.

Nu är det en ny vecka och mycket jobb! Ska hinna träffa älskade emmeli innan jobbet idag med. Skatten är på ingång till kontot med, känns fint! Laddar upp SUMMERBURST nästa vecka! Grymt!

du kan få mig så lätt

Kategori: Allmänt

Härliga fredag..eller regnet gör det lite sämmre. Veckan har gått fort, hunnit med massor att göra, linköpiing , lunchat, halkan, pluggat, jobbat och sådana saker. Bokat biljett, åker till stockholm imorgon och spenderat en hel lördag med bästa pappa. Stan ska göras, det ska fixas en är det dags för VIP fest på wordclass. Ska bli jätteroligt. På söndag kommer dem andra tjejerna upp, dags för Bigbrother Finalen! Ska bli så sjukt roligt, ser fram emot det jättemycket. 
Men vi tar dagen först, ska ner till körskolan och plugga, sytemet och packa. In till motala för utgång på Hugos med fina jonna! Trevligt, blir en lugn kväll eftersom jag ska upp tidigt på lördag. Det var min helg.


You rock my world.♥