Fashion Mode Lifestyle

rebeccaanette.blogg.se

P-P-PAAARTYYY

Kategori: Allmänt


HÖRDE JAG UTGÅNG?

JAA det stämmer så in i den, måndag och det menas med måndagsklubben, röja? så in i helvete, dock skola imorgon men det fixar jag! Amanda och Hanna kommer snart och vi ska fixa oss den vidare till andra Amanda där Kajsa befinner sig och det är förkrök där sen vidare in till motala för Harrys!!! SES I DIMMAN!
/ rebecca anette mari

πίστη, ελπίδα και αγάπη

Kategori: Allmänt




Hallå alla! Va inte igår jag skrev här, har varit borta sen i onsdags, inte sovit i min egen säng sen i tisdags, skönt så in i den va det inatt när man fick sova i sin egen säng. Har varit på kanorlägr med klasse ons-fre, aldrig mer..mådde skit, sen fre-sön träningsläger och det va svinroligt att äntligen få träna handboll och har ont i kroppen, kunde knappt resa mig upp ur sängen, men det är så det ska kännas efter 7 timmars träning, gött äre efteråt! Hoppade handbollsträningen i skolan idag, och fick sovmorgon men vaknade halv 10 men men, börjar 12.40 med svenska sen idrott sen slutar vi, skön dag! Blit upphämtad vid 12 av alexandra och linda och får skjuts hem med, rätt skönt att slippa åka buss! Igår kom mattias och hämtade mig och vi drog in till motala en sväng för att kolla på hans kompis nya hus, killen kommer få en del att göra under 2 år. Innan det hjälpa jag han att packa in lite mat, ducktig kille som handlat mat! Nu har jag fått i mit lite kaffe och har målat naglarna. Börjar bli nervös nu för på onsdag tatuerar jag mig, men det kommer nog gå bra. Snart börjar våra bästa år. Skriver ikväll!
/ rebecca anette mari

lägeeeeeeeeer

Kategori: Allmänt

Jahaopp..då va det dags för kanotläger, kommer dö, kommer tjuta, kommer aa bara allmänt dö av allt. Det ösregnar och vi ska soa under ett vindskydd, lyckat? Ojdå bröt visst benet kan inte följa med..fan vad jag hatar sånt här, gör som dom här 3 dagarna går fort så jag får komma hem sen!!! Åker direkt på träningsläger när vi kommer hem så vi hörs på måndag!
/ rebecca anette mari

bewithyoooou

Kategori: Allmänt


Ta vara på livet, lev livet som du vill och upplev dina drömmar som du vill, och va inte rädd..

Sommarlovet har gått som ett rinande vattenfall, inte hunnit med det jag skulle gjort men det är nog för jag jobbar dels hela sommaren men det ångrar jag inte, nu kan jag göra allt det där dom jag drömt om, utlandsresa ny dator och sånt där. Idag började min lillebror gymnasiet, kan inte förstå att han går på gymnasiet han är ju liskom min lillebror, känns sjukt, när jag är 21 så har han tagit studenten och jag börjar imorgon har har 1 jävla år kvar, det här året ska jag bara ängna mig åt skolan, familjen, vännerna och handbollen!! Mitt mål är att ha bra betyg, så jag kan se min mamma vara stolt över mig..det är mitt mål, mitt andra mål är att träna upp mig och bli en riktig handbollspelare igen!

Under 1 år kommer jag uppleva det man bara gör en gång i livet:
* Bäställa studentmössor
* Studentkryssning
* Balen
* STUDENTEN!!!!!!

Känns helt sjukt, att vi bara har 1 år kvar, kanske sista gången man kommer gå i skolan? Ska jag vara ärlig så kommer jag sakna att gå till skolan, kommer sakna att gå upp på morgonen och vara trött och sur för att det är skola, kommer sakna min klass så in i helvete så ni som läser det här som är studenter ta vara på det sista året nu, gör det ni vill verkligen, det är sista året, känslosamt år kommer det bli. Och jag hoppas verkligen på starka minnen!

Imorgon börjar jag 3:an, börjar med att köpa mat, packa för på tisdag onsdag och torsdag åker vi på kanotläger, känns sådär men skönt att det är i början så man slipper vänta, ska tydligen bli skitväder men det är sånna smällar man får ta ibland. Fredag lördag söndag åker laget på tärningsläger i rimforsa och hoppas jag kan vara med på det mesta om inte ryggen säger ifrån..blir sjukt depremerande på alla skador..men tänker inte ge upp.

Nu ska jag ta på mig kläderna och löparskorna och gå ner till vårdcentarlen och besöka sjukgymnasten.
/ rebecca anette mari

howtosavealife

Kategori: Allmänt


pullan och jag!

Igår firades hanna som fyllde 18 år! Hon bjöd på god mat och efterrätt, spelade monopool och jävlar vad vad vi hördes, som vanligt haha. Sen kväll och sov som en stock när jag kom hem.

Idag vaknade jag sent, himla skönt, satte på kaffe och en film, Eagle Eye, sjukt bra film. Nu sitter jag här nyduschad och käkat lite mat, ska fixa mig sen jobba 16.15-21.15 sen blir hemmakväll med mamma framför TV kn vara skönt och ska jobba imorgon med..på kvällen imorgon hem till Sarah som fyller 18 med grillning och en del festligheter men för mig blir det nyktert för ska jobba på söndag, sista dagen jag jobbar sen börjar ju skolan på tisdag, kommer sakna jobbandet men skönt med skolan igen, saknat mina klassisar!! Hörs ikväll.
/ rebecca anette mari

18årsfirande

Kategori: Allmänt


inte världens nyaste bild.

Har inte skrivit på några dagar, sa till mig själv att jag skulle skriva varje dag så men har varit lite mycket nu på senaste tiden. Idag fyller våran hanna 18 år! GRATTIS, det firas med hemma hos henne med god mat och sällskapet såklart. Har insett att jag måste inhandla nya kläder för jag har panik och vi ska vra där klockan 7 och har inte ens valt kläder än, PANNNNNIK!!!!!
/ rebecca anette mari

truehopeandlover

Kategori: Allmänt


fly with me own wings

Godeftermiddag! Gick upp rätt tidigt även om jag jag kunde sovit längre. Mamma och jag tog en långt morgonpromenad efter morgonkaffet, skönt! Käkade mat och sen har jag latat mig i soffan fram till nu, ska fixa mig sen ska jag jobba mellan 16.15-21.15. Hoppas det kommr gå fort..vet inte om ja ska träffa axel ikväll eller inte , om jag har ork, är så sjukt trött. Hörs ikväll!
/ rebecca anette mari

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Söndag och världens tråkigaste dagar så är nästan glad över att jag ska jobba mellan 11-16! Har drat i mig 2 koppar kaffe nu innan jag ska gå en längre väg till jobbet, ska förbi konsum med och köpa mig en ask ciggaretter, känns som det behövs, sen är det slut på skiten ta mig fan! Har inte råd längre+att den är inte alls bra för hälsan så jag sla sluta RÖKA! punkt slut. Efter jobbet tror jag jag drar till axel en stund och umgås med han.
/ rebecca anette mari

i'mlikeabirdialwaysflyaway..

Kategori: Allmänt


impossible

Sjukt mätt efter middagen hos mormor. Gick och handlade efter det, snart ska jag fixa mig sen dra vidare till min underbara alexandra och dricka lite öl och göra något galet! Kommer sakna den tjejen så himla mycket....Jobba imorgon mellan 11.00-16.00, skön tid! Nej men om man ska röra på sig kanske.
/ rebecca anette mari

lördag

Kategori: Allmänt


don't fake you're real smile

Jaha då är man dushad och klar, satt på mig kläder och fixat mig lite, bjuds på mat hemma hos mormor<3 helt underbar mat hon kan göra! Ikväll har jag tre altenavit, antingen fiska kräftor, öltältet eller motala med sofie? Vad ska man hitta på? Ingen anning, för det första vet jag inte om jag orkar festa, är trött, och aa ni vet hur det kan bli då. Men nu ska jag ta mina ben och ta på mig mina skor och sen gå mot mormor med mamma och bror!
/ rebecca anette mari

sweetdream

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Hade tänkt och sova ut rätt länge men det sket sig, vaknade halv tio av att jag var skitpigg. Aja bad mamma sätta på kaffe så det är klart nu. Igår var jag med mina fina vänner, cecilia, mathilda, hanna och madeleine. Hade picknig, hehe svingött ju sen fick vi iden att fiska kräftor men dock fick vi bara EN enda kräftiiis! Satan också. Men men, träffade malin med igår som åker utomlands idag, fusk som fan, alla bara åker nu innan skolan börjar!  Träffade även evelina med, tog ett varv runt stan med emils nya bil!  Dom körde hem mig sen somnade jag på 2 röda!
/ rebecca anette mari

thisismylife

Kategori: Allmänt

Jaha ja, maten smakade super! Ska snart fixa iordning mig och sen anländer mina girls @ place! Men just nu sitter jag och sjunger så hela huset hör mig men vem bryr sig? inte jag iallafall. Hörs senare eller imorgon bitti!
/ rebecca anette mari

zombiieee

Kategori: Allmänt


sweet!

Hallå bloggen! Jobbade fram till 15.50, handlade med mamma efteråt och nu sitter jag här och lyssnar på musik och kollar runt lite, hade världens roligaste jobbdag tillsammans med jenny och jessi, dom tjejerna gjorde mind dag! Kommer sakna jobbet som fan, skulle kunna stanna där istället för att gå i skolan LÄTT! Blir att sätta upp sig i höst lite mer och blev garanterat vikarie nästa sommar med! Känns jävligt bra nu, jag mår bra nu, mina vänner gör mina dagar till dom bästa. Blir att umgås med dom ikväll, en del av dom iallafall har ingen anning om vad vi ska göra iallafall? haha men det är sånt som märks. Nu ska jag ta och dricka kaffe sen slänga mig i duschen!
/ rebecca anette mari

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Godmorgon ja! Upp och hoppa klockan är 05.55 och min väckarklocka ringde för 25 minuter sen, kaffet var redan klart när jag kom upp, finfint så att säga. Jobbar idag mellan 07.00-16.00 GÖTT, men ska inte klaga, ganska okej endå. Ikväll hoppas jag på mina tjejer och kanske lite party? Rycktas om öltält i lilla vadstena den här helgen igen så kanske blir att man tar sina ben och går ditt, vem vet? Hörs i eftermiddag!
rebecca anette mari

godnattinlägg.

Kategori: Allmänt

Jobbet gick fort och bra, blev vätskrämd av ett spöke, roligt, livrädd tjej hända många lustiga saker idag och jag skojar inte. Efter jobbet kom Axel och mötte upp mig vi tog en lång kvällspromenad. Nu sitter jag här och ska ta och tvätta bort sminket och krypa ner i sängen, jobbar imorgon 07.00-16.00 GÖTT. Sen hoppas jag på lite party imorgon.
rebecca anette mari



alejandro

Kategori: Allmänt


världens finaste hugo.

lovekiller.

Hej på er! Min dag har gått långsamt och det är skönt, känns dom det är söndag, kollar Rambo 4, sätt den förut men den är grym och hemsk. Nu sitter jag här och dricker kaffe och ska snartr ta på mig skorna och sätta på musik i mina öron och gå till jobbet! Jobbar ihopp med jennypenny ikväll! Hoppas kvällen går fort, kanske blir en kvällspromenad senare sen om jag inte är helt död när jag kommer hem. Nej men vi hörs senare ikväll.
/ rebecca anette mari

KLICK

Kategori: Allmänt

Beställde småsaker från HM!








20dagarkvar!!!!!

Kategori: Allmänt


finaste emma

Godmorgon eller ska man säga godförmiddag? Mamma ringde och väkte mig och påminde om att jag ska jobba 16.15-21.15, shit tänkte jag!! Men det är lungt, igår umgicks jag med mina vänner
pratade och pratade, fint! Nu sitter jag här och tänker att det är bara 20 dagar kvar tills jag tatuerar mig, nervösbrud.se? svar ja, nej men om man ska ta och sätta på lite kaffe sen ta en dusch! Hörs ikväll!
/ rebecca anette mari

whenthetearsefallsdown

Kategori: Allmänt

Om jag bara vågade..

And I don't know
This could break my heart or save me
Nothing's real
Until you let go completely
So here I go with all my thoughts I've been saving
So here I go with all my fears weighing on me

And I don't know
I could crash and burn but maybe
At the end of this road I might catch a glimpse of me
So I won't worry about my timing, I want to get it right
No comparing, second guessing, no not this time

Three months and I'm still standing here
Three months and I'm getting better yeah
Three months and I still am

Three months and it's still harder now
Three months I've been living here without you now
Three months yeah, three months

Three months and I'm still breathing
Three months and I still remember it
Three months and I wake up


heltochhålletnytt.

Kategori: Allmänt


even the best falls sometimes..

Jaha då har det ändrats lite här, linnea och jag fixat och trixat, laddade ner en designegrej från en tjej som har fixat allt, sjukt duktigt så ingen av mig och linnea har gjort headern! Iallafall, är ledig idag känns urskönt, sätta på kaffe nu och kolla lite TV, senare ikväll tjejerna utom saknade cecilia som jobbar..suck saknar den tjejen! I helgen vet jag inte vad det blir, hemmafest hos någon? motala? öltältetet? jaani, sånt som märks!
/ rebecca anette mari

themanwhocan'tbemoved

Kategori: Allmänt


min finaste linnea som finns!!

Hejsan alla bloggare! Tisdag igen och idag är det bara 14 dagar tills skolan börjar, STUDENTEN!! längtar ihjäl mig! Alla säger att det kommer gå så fort så det får vi hoppas på. Jobbat mellan 07.00-16.00 idag, fick gå tidigare så va hemma runt 4 istället, somnade en stund och vaknade av att jag drömde om att jag köpt en iphone, blev sugn som fan på att köpa en sån??? maby en mini experia? skulle inte sitta fel. Ikväll träning, men jag kör styrka brevid eftersom min rygg säger ifrån..det suger, blir depremerad.
/ rebecca anette mari

nyatag!

Kategori: Allmänt




Tänkte att jag skulle ta tag och börja skriva lite mer här. Kan börja berätta att jg inte ens vet vad jag ska berätta om. höhö? känns ju en bra start. Men iallafall, jobbar och jobbar, tränar och tränar, 2 veckor tills skolan börjar, 3 veckor tills jag tatuerar mig, jaa det var vell allt!
/ rebecca anette mari

starkareändig

Kategori: Allmänt

Even the best fall down sometimes
Even the wrong words seem to rhyme
Out of the doubt that fills my mind




Har inte skrivit på 100 år. Ska föklara en sak, aldrig mer alkohol i mitt liv, det förstör så jävla mycket på sig själv..man gör bort sig, skäms dagen efter och allt sånt där. Att bli i kasstad i en pool är inte så jävla roligt heller, eller lite roligt kanske det var. Har inte hänt så mycket, jobbar och jobbar, eller jag ska tatuera mig den 1 september och jag är skitnervös...men det kommer bli skitbra. Nu ska jag lägga mig och kolla på film och äta panodil..
/ rebecca anette mari