Fashion Mode Lifestyle

rebeccaanette.blogg.se

Jagharfamlatimörker,menidigsåjagljuset.

Kategori: Allmänt



Ny vecka, jomenvisst, vill bara ha helg, lov med på det! Hur underbart är inte det då? Har egentligen inget vettig att skriva om men jag skriver på endå, imorgon tisdag ska och och min vän alexandra göra en öronpercing tragus(stavning), lite smånervös men det kommer bli fint! Ska snart byta om för träning, om inte mina benhinnor säger ifrån, har förjävla ont men vill inte missa träningar, jag älskar ju handboll...Men ha en bra kväll!
/ rebecca anette mari

fixyou

Kategori: Allmänt



Har inte skrivit här på länge på grund av att min dator har gått sönder, suger röv, men lånad min brors bärbara som tur är, kan inte vara utan dator. Helg och älskar det, not har massor med plugg jag ska göra snart, matten, natuskunskap och boken som jag inte läst ut. DÖDA min, har panik på skolan..Men skulle egentligen träffat sebastian igår men det blev inget, hade ingen bil så. Åkte in till motala istället med mathilda, träffade amanda och alexandra, drog till jimmi där det va fest, roligare än förra gången. Åkte hem runt 11. Idag gick jag upp tidigt, kaffet va klart när jag vaknade, sitter här nu och lyssnar på coldplay,tröttnar aldrig på dom. Kolla match sen när damerna möter lindesberg, efter det träffar jag min älskade och saknade alexandra som jag ska umgås med hela kvällen med att dricka vin. Imorgon spelar jag match hemma mot norrköping med b-laget. Men vi hörs då!
/ rebecca anette mari

nervöstjej.se

Kategori: Allmänt


Gårdagens.

Som sagt igår va jag på 18 års fest men nykter och gick hem vid halv 11, pratade lite med sebastian sen somnade jag som en stock, klockan ringde imorse vid 8, blev så rädd att jag hoppade upp, hade tydligen somnat från mobilen och hade mobilen vid huvudet, smart tjej! Nu äter jag gröt och dricker kaffe, ska spela match idag i linköping mot opal, är jättenervös men jag ska göra mitt bästa, jag vet att jag kan och jag vill! Ska börja småpacka snart. Önska mig lycka till!! Vi hörs i eftermiddag!
/rebecca anette mari

dynamite

Kategori: Allmänt


seyyy aaaahoooooooo

Hallå, klockan är mycket och det är träning om en timme, ska prata lite innan så. Haft en skitbra dag, humöret är på topp och mår så jävla bra. LIVET LEKER! Måste byta om nu!!! 
/ rebecca anette mari

whenwefallsometimes

Kategori: Allmänt


starkare en någonsin

Godmorgon alla vänner! Torsdag redan och dom här 4 veckorna på praktiken har bar forsat som ett vattendrag, gått hur fort som helst, nästa sista dagen idag och jag ska göra min sista övning på barnen sen ska jag bjuda dom på en överaskning, tror dom kommer uppskatta det. Har trivst väldigt bra, kunde inte bli bättre. Söndra skolan va inte mitt första handval men fick ta det endå, och jag ångrar inte det, kommer minnas den här praktiken för livet! Praktik igen i vår i 4 veckor, kanske går tillbaka får se, ska nog vara i vadstena men sånt som märks. 3 veckor kvar till lov, älska, ska till Stockholm i 4 dagar och bo hos pappa som jag saknar..träffa bästa alexandra och bara ha det så himla skönt. På tal om annat, på lördag ska jag spela min första seriematch med b-laget för första gången på 2 år!!!!!! HALLÅ jag är pissnervös verkligen..Och träning ikväll med, skulle ha samling och prata så inget utelöp eller. Men nu ska jag göra mig lite kaffe sen fixa mig.! Ha en bra torsdag!
/ rebecca anette mari

youandme

Kategori: Allmänt


There's something about you

Ny vecka och nya möjligheter. Sista veckan på praktiken, håller på och renskriver om det och det går världigt bra, brukar bara sent ute men är nästan klar, bara redovisningen av boken kvar som jag ska börja med imorgon. Vill inte tillbaka till skolan, vill ha lov, vill ha sommar, vill ha STUDENTEN nu!!! Men det är inte så långt kvar, ca 7 månader kvar. Ikväll träning..får se hur det går med alla jävla skador..
/ rebecca anette mari

thiskillme

Kategori: Allmänt




Godmorgn! Igårkväll åkte jag in till motala med johanna, julia, och sofie! Mötte upp ida och amanda på charlottenborg för att bege oss mot jimmi som, hade hemmafest, men jag fick vara nykter hela kvällen, rätt okej endå. Åkte hem rätt skapligt vid halv 1, skönt att komma i säng skapligt.

Har fått i mig några koppar kaffe nu, ska ta och gå en promenad tränkte jag med musik i öronen. I eftermiddag kollar jag när vi möter tyresöflickorna på hemmaplan, vi ska ge revanch från bortamatchen förra helgen så nu får dom hålla i sig. Ne ska ta på mig skorna och gå en sväng.
/ rebecca anette mari

FANHELLER

Kategori: Allmänt

JAG SKA ALDRIG MER DRICKA ALKOHOL I MITT LIV, DETTA TAR DÖD PÅ MIG, KOMMER JAG HÅLLA DET? MEN FAN INGET MER DENNA MÅNAD IALLAFALL FÖR MIN DEL, SUGER ATT MÅ SÅ HÄR.

Annars hade jag jävligt roligt ute igår, dansade, drack pratade med massor med nytt folk. Så tack till mina bästa och finaste vänner för igår. Nu ska jag duscha sen hitta någon som kan laga mat åt mig, fikar sen med alexandra, karin och ebba. Ikväll träning.
/ rebecca anette mari

youbelongwithme

Kategori: Allmänt


If you could see that I'm the one who understands you
Been here all along so why can't you see?
You belong with me
You belong with me

lovemeback

Kategori: Allmänt



Mina tankar, mina drömmar..

justyou

Kategori: Allmänt


broken heels


Söndag och jag mår skit, ska aldrig mer dricka vin, mår hur dårligt som helsy och endå orkar jag åka in till motala som jag snart ska göra, min saknade bästa vän alxandra är hemma över helgen och hon är hos sin mamma så jag tar bussen som går om 9 minuter och möter uppn henne. En hel söndag med henne kan inte bli bättre. Min kväll igår va sådär..bäst och gå nu. HA EN FIN SÖNDAG..
/ rebecca anette mari

ifeelloveforthefirsttime

Kategori: Allmänt


lägg er inte i tack

Lördag, whiiipppiiieee!! åkte in till motala vid halv 1 och mötte upp edina min fina, käkade lunch sen fikade vi med några av hennes kompisar. Myaigt och mycket trevligt. Johanna följde med mig hem en stund för stackaren hade inga nycklar med dig så hon kunde ju inte komma in eftersom hennes mamma va i sommarstugan. Lyssnade på musik och fixade mina naglar, dock är bilden från igår så ni får se hur jag ser ut imorgon. Alexandra kommer snart til mig, har tagit några cider, vi förlorade dock mot skogås..men men. Blir fest ikväll i motala hos emina, mycker trevligt, philip kör in oss och sen kommer tobias och hämtar oss. HA EN ASSBRA KVÄLL VÄNNER!
/ rebecca anette mari