Fashion Mode Lifestyle

rebeccaanette.blogg.se

my sunshine

Kategori: Allmänt


satte och gjorde ett litet kollage från gamla minnen.


vi är snyggast.

Då är det söndag och jag gillar dom inte, tråkiga och långsamma.
Men min alexandra gör den bra, ska träffa henne sen en sväng.
PUSS PÅ HENNE LISKOM!
Igår kväll blev det ett helt gäng hemma hos linnea, länge sen vi va så många.
Göras om oftare. Ska hoppa in i duschen en snabbis Senare kolla handboll.
Vad har ni för er en söndag?
/ rebecca anette mari

lördagsmys

Kategori: Allmänt


skitsugen på att göra en liknade fast mindre på handleden? vad tycker ni!?


nästa helg är det dags igen.

Rasmus åkte vid 5, spelat kort och yatzy( rasmus ägde ut mig på yatzy.. ). Har käkat och så, ska fixa mig sen dra vidare till linnea, blir ta der lungt med tjejerna skulla jag tro. Men ska fixa mig nu. Ha en bra kväll!
vad ska ni göra en kväll som denna?
/ rebecca anette mari

We opened up a cold case love

Kategori: Allmänt




mycket fina vänner

hello my sunshine

Härlig kväll igår på valven, after work och kvällen erbjöds med tacos, himla fint! Linnea och Amanda fick visa att dom blivit fuxna, fusk, men inte långt kvar till mig och kajsa! Bara 40 dagar kvar tills jag blir 18! Hade en jättebra kväll igår, mycket minnen vi har varit med om, och mer ska det bli. Skulle kollat på hannibal men jag somna redan vid 11. Sitter här och dricker kaffe som vanligt ska straxt hoppa in i duschen och göra ännu en gång rent mitt sår, ska städa lite med. Rasmus kommer sen, och ikväll blir det tjejerna, helt underbar lördag!
Vad ska ni hitta på en lördag som denna?
/ rebecca anette mari

mindagblevendårligdagislutet

Kategori: Allmänt


jag är ganska lycklig


med eller utan med mina fina


slutade med att jag halkade på en trapa utanför, hals och gött med ett ett djupt jack..

Kort dag eftersom vi inte hade någon naturkunskap, skönt. Tog bussen med alexandra, mathilda&julia in till stan. Gick på stan lite och jag dör vad jag vill handla kläder..satte oss på med eller utan där hanna sofie och kajsa kom med, riktigt trevligt, men den kom det dårliga som gjorde mig arg..jävlacptrapa dom har, halkade och fick trapkanten rakt på knät så har ett jävla djupt sår nu, mamma ska kolla på det lite mer nogranare imorgon och kanske åker in till sjukhuset, jävla skit! Ska fan aaae jag vet inte. Mina bästa kommer sen och vi gå ut och käkar på after work. Hem till mig sen och spelar lite spel.
Vad ska ni andra göra ikväll?
/ rebecca anette mari

I want to be able to give you the strength to keep going

Kategori: Allmänt




Käkat god mat med min famlilj nu, ni är för underbara. Rasmus kom förbi en sväng i eftermiddags, mycket bra. Mamma och jag gick till stan i snöovädret och fick hem oss en kalender till mig och yatzy, ska nog ta och spela lite och vinna för den delen med. Imorgon är det fredag och HELG, sover i hodstad ni undrar säker " va fan ligger det "? Jo en bit utanför mjölby, laga tacos och se skräckfilm med mina fina! Nej men om jag ska ta och spela lite nu.
/ rebecca anette mari

shopping sugen?JAO

Kategori: Allmänt


min klass är världigt bra


den?


den?


eller den?

Det är seriöst något problem med servern, det är jättesegt och bilderna tog 100 år innan jag fick upp dom. Sitter här och sjunger lite, va småtjurig förut men bättre nu. Mamma och jag har handlat och nu har hon åkt på möte och rasmus kommer förbi sen! Myvket gladare nu. Mamma och jag kanske åker in till motala senare och kollar på skor om bilen vill starta!? Förbannade jävla snö, känns som det aldrig kommer ta slut och jag blir så jävla sur! Hatar snö, hatar kyla, ge mig sommar då! Kaffet väntar.
/ rebecca anette mari

härigenochskirver

Kategori: Allmänt


love story

Här igen och skirver min rubrik heter, slutade vid 1 idag, fikade för att gerogana ska flytta, inte roligt att ännu en till lämnar klassen. Imorgon kort tag som vanligt på torsdagar idrottsprov på korst och stress, känner att det kommer gå bra får hoppas iallafall, har ingen ork att plugga men måste, åker till rasmus sen med. Har egentligen inget mer att säga, fredag myser jag med mina hogstadstjejer!
/ rebecca anette mari

GRATTIS AMANDA PÅ 18 ÅRS DAGEN <3 OCH GRATTIS TILL KÖRKORTET!

my love

Kategori: Allmänt


dagens: skjorta, svarta leggins, massor med smycken.

Dagen gick fortare än vad jag trodde. Han med 3 bussen hem, gjorde kaffe så fort jag kom innanför dörren och har kollat one tree hill nu, även om har sätt allt så är det ännu bra, älskar det! Snart halva veckan klar, skönt, vill bara ha helg igen är så fruktansvärt trött på skolan. Idrottsprov på torsdag om kost och stress har haft ett projektarbete om stress så kan det ganska bra. Ska iväg och handla med alexandra min vän, Georgana i våran klass meddela oss om att hon ska flytta redan på fredag, så vi ska fika lite imorgon och så för henne.

Jag är så sugen på att börja spela handboll igen..men operera mig för 1 år sen och det är forfarande inte bra, har varit på varenda hemmamatch och jag blir bara mer och mer sugen, har tränat några gånger för några månader sen men har så jäkla ont. Nästya säsong ska jag försöka prova igen och se om det funkar, då har jag varit borta i 2 år och det räcker! Vill spela som jag gjorde en gång i tiden då jag var bra, mådde så himla bra då, hade rätt skaplig bra kropp då, men gymma ska jag börja göra nu, måste röra på mig. Om ni som läser inte vet varför jag är skadad så har drog jag av korstbandet och minisken nästan samtidigt, fick operation 10 månader efter, ritkigt iriterande..Har forfarande ont när jag bara promenerar men jag ska börja träna nästa säsong ta mig fan! Det är ett måste för jag saknar handbollen så himla mycket. Saknar det gamla laget med..det lades ner för 2 år sen, och jag vet flera som saknar det med.

Jag funderar lite på om jag ska ta tag i pluggandet snart, skulle behöva göra mer kaffe men min kära mor är och handlar mer kaffe det tog slut när jag gjorde förut..kaffeberoende? svar: ja, helöt sjukt, dricker minns 6 koppar om dagen, kommer dö pågrund av det alltså. OCH jag ska försöka sluta röka med, måste verkligen göra det om jag ska böra med handbollen igen, annars kommer jag inte orka.

Musik? Gillar det det? Lyssnar ni mycket? JAG lever för musiken, älskar att sjunga, sjunger inte bra men det är vell skitsamma eller? En del säger att jag kan sjunga ibland, men det är inte ofta jag får höra det...hahah. Men musik är något som verkligen gör mina dagar förutom kaffet då men, måste ha musik när jag åker till skolan, när jag är hemma, när jag pluggar, när jag tränar, ute och går, till och med när jag sover måste jag lyssna på musik. Är ni så här beroende som jag? Ska ta och sjunga lite nu känner jag.
/ rebecca anette mari

tisdagmorgon

Kategori: Allmänt


one thing is clere i were a halo

Godmorgon! Sovmogon och gillar, börjar 10.20, vakna vid halv 8 och kunde inte somna om, men är uppe nu dricker kaffe och äter lite frukost, WOHO mirakel att jag ens kan äta frukost. Ni som läser kanske inte vet, men jag har kan inte äta frukost på morgonen, mår sjukt illa och nästan spyr. Men ska försöker få i mig lite nu iallafall. Efter skolan tänkte jag kolla runt lite på sommarjobb, fyller 18 snart så kan ju kanske få blir sommarvikarie på föskola osv. Hoppas jag hittar något iallafall. Nu ska jag äta upp min macka sen ska jag sjunga lite.
/ rebecca anette mari

Never promised there'd be sunshine everyday

Kategori: Allmänt


I give you everything I have, the good, the bad.

Ny vecka, hatar måndagar, men helgen har varit bra, varit med pappa, fest, och varit med rasmus. Har egentligen ingenting att skriva om men behöver hjälp med att lägga in ett vidioinlägg, HJÄLP mig någon. Imorgon har jag sovmorgon och nu ska jag göra te och plugga lite.
/ rebecca anette mari

just to be with you

Kategori: Allmänt


makes be feel good

Godmorgon, jag är på super bra humör, bodil kommer till mig sen, fan vad jag saknat oss! Kolla handboll och bara ta det lungt, tjejerna ikväll, vad hittar vi på?
/ rebecca anette mari

you make me smile

Kategori: Allmänt


så himla fin begravnig..

a big smile for you

Hemma nu efter en himla fin begravning, tårar kom och vila i fred nu gammelfarmor<3 fick god mat och dryck efter med. Nu är jag och bror min hemma, ska se TV och one tree hill sen, ikväll laga mat med pappasen. Och imorgon lite mys med bra tjejer.
/ rebecca anette mari

<3

Kategori: Allmänt


you're so good

Tänkte eftersom min farmor ringt och väckte mig vid sju när jag hade tänkt och sova en timme till så skriver jag här lite, igår efter skolan åkte jag hem duschade och fixade mig, åkte till rasmus, såg filmer hela kvällen, glömde lägga in den andra delen på paranormal activity men den får vi se annan gång om fjollan vågar, haha rädd var han. Dricker kaffe och lyssnar på typ min favoritlåt just nu weddnig dress, begravning idag..gillar inte såna, vila i fred gammelfarmor. Ikväll ska jag och min bror käka med pappa och bara umgås.
/ rebecca anette mari

i gotta a feeling

Kategori: Allmänt


that tonight gonna be a good night

Vart hemma ett tag nu efter skolan, hinner fan inte äta så får smygta en macka hos rasmus. Åker till han nu och kommer hem ikväll, vi ska se paranormal acitvity, kommer jag levande hem?
/ rebecca anette mari

you and me

Kategori: Allmänt





bild bomb, hihi

Skolan va lika tråkigt som vanligt. En propp gick när jag kom hem så hade ingen ström typ, men tända ljus gillar vi. Har käkat nu, ska plugga lite och göra varm te. Imorgon åker jag till rasmus efter skolan.
/ rebecca anette mari

i'm gonna miss you

Kategori: Allmänt


when you gone

Dårligt med upptadering idag, har haft hur mycket tid siom helst efter skolan men (glömde). Kollade på TV och fikade lite efter skolan, handlade med mamma och har spelat kort med henne nu. Ska sätta mig med henne vid TV:n och kolla på handbolls em! KOM IGEN NU SVERIGE!
/ rebecca anette mari

du kan få mig så lätt

Kategori: Allmänt


det är bara ta det rätta steget.

Nu vecka, och nya utmaningar. Långsam dag, inte så kul md håltimme, men städa mitt skåp, duktig som jag är. Slutade vid 2, tog bussen hem och fikade med alexandra. Har kollat one three hill och nu sitter jag här och lyssnar på musik och kollar runt lite. Börjar 10.10 imorgon, fint som snus. GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA LINNEA SOM FYLLER 18 ÅR IDAG. älskar dig!
/ rebecca anette mari

i don't no way i want you so

Kategori: Allmänt


cause i don't need the heart break

Sätter mig här och skirver ett litet inlägg om gårkvällen. Cecilia kom till mig, vi stressade och slå in linneas present, mötte hanna och gick till linnea. Hon bjöd på tacos, supergott, och massor med kladdkaka till efterrätt, 2 andra fina vänner kom senare, vi är galna,dansen,vidios( rebeccas ..........skola ) en hemlighet! Helt grazy night! Gilla starkt, har käkt nu och tänkte kolla lite TV. Sporthallen senare sen. Och film och plugg ikväll.
/ rebecca anette mari

total eclipse of the heart

Kategori: Allmänt


and i need more than ever

Nu har jag duschat och tat fram kläder som jag TROR jag ska ha på mig, ska börja fixa mig, tror min vän cecilia kommer när som, kanske bäst att vara fixad då. Kommer blir en kanonkväll hos linnea! PUSS PÅ MINA BÄSTA!
/ rebecca anette mari

lördag

Kategori: Allmänt


you make me happy

Lördag idag, igår blev det klippa och klistra hemma hos mathilda med cecilia, det blev kanon! vi är bra alltså. Cecilia kommer till mig senare i eftermiddag för att ixa det sista av allt. Ikväll ska vi fira linnea som fyller 18 på måndag, kommer blir en kanonlördag känner jag, ska nog svänga förbi missenlunden sen och tända ett ljus för morfar, saknar han väldigt mycket. Kanske skirver ett extra inlägg senare om jag har tid. Nu ska jag till mormor.
/ rebecca anette mari

return to innoncence

Kategori: Allmänt

jag saknar dig morfar.
<3

fredag

Kategori: Allmänt


you raise me up

Fredag och äntligen helg, så himla underbart. Blir ett kort inlägg, åkte till rasmus igår och vi båda var trött så kollade TV bakade lite, käkade god mat sen övningskörde han hem till vadstena, duktig grabb! Har varit och handlat med mamma nu, det luktar mat så tror mamma håller på med maten, mums! Åker till mathilda sen med brudarna och myser. Skulle haft fest imorgon men tror det blir inställt för ska fira världens bästa linnea som fyller 18 på måndag! Gillas.
/ rebecca anette mari

onsdag

Kategori: Allmänt


my darling


Börja snart ta slut skolveckan och det är jag glad över, vill bara ha helg, engelska prov imorgon med, good luck rebecca du suger på engelska, hehe. Men tjejer kom hitt efter skolan och planerade lite och det kommer bli sjukt bra! Imorgon blir det kort dag men engelskaprov i 2 timmar och idrott drar hem en snabbis och sen tillnbaka och åker in till rasmus, baka chockladbollar och spela poker, jag kommer äga honom! Men helgen får vi se hur den blir, maby some party at lördag, mabybaby. Nu ska jag göra lite te och plugga.
/ rebecca anette mari

tisdag

Kategori: Allmänt


are you my boy?

Här ser ni resultatet efter klippningen och jag gillar min nya frisyr! Men andra dagen i skolan och jag dör redan på't, redan skoltrött och hur ska det gå innan sommaren kommer? Vill inte ha mer snö, vill ha vår, vill ta fram vårkläderna och vårjackan, vårskorna för den delen med, trött på kyla! Men skaplig dag, schemat är ändrat så kommer ha sovmorgon varje tisdag till 10.10 och bussen kom en kvar försenad så missa halva naturkunskapen men gjorde inte mig så speciellt mycker för det verkar så jävla tråkigt. Men min vecka ser ganska trist ut..men gillar torsdarna för då slutar vi 11.10 så jag sticker hem och tar en senare buss då och åker till rasmus över kvällen, har redan bestämmt att vi ska baka chockladbollar, eheheh tjockis är jag i know! GE MIG HELG IGEN!
/ rebecca anette mari

måndag

Kategori: Allmänt

sweet.

Dagen började bra, skitbra humör, bara 10 minusgrader men sen kom min islak ut, tapade busskortet någonstanns så jag kan inte komma till skolan? 200 kr betelar fan jag inte, har inte råd ens en gång så surt säger jag bara, och vårat schema är så himla dåligt så jag vet inte vart jag ska ta vägen..Men iallafall elin klippte mig idag och det blev en helt annan frisyr, hemligt, ingen bild här utan ni får allt se i verkligheten istället. Tycker synd om mig faktiskt, busskort borta, ingen skola, måste stunga busschaffisarna, dåligt schema...ska göra te nu.
/ rebecca anette mari

söndag

Kategori: Allmänt


världens bästa emma

Söndagar är väldigt sega, klockan är bara 15.11 och känns som det är kväll, nevarse men trött och seg är jag så har inte gjort så mycket än att lagat mat och kollat på TV. Igår kom mina bästa till mig och vi pratade spelade kort och myste sönder. Nu ska jag nog sätta på en film och göra lite varm te med.
/ rebecca anette mari

lördag

Kategori: Allmänt


säger bara en sak, !!!!!

Lördag är det idag och det är himla fint väder, men om man kolla på tepturen så är det inte så himla fint, hehe
Igår va jag och alexandra i hennes systers lägenhet, lagade mat och kollade på TV. Bodil kom till mig vid 6, käkade tacos och pratade massor. Drog till linnea där bästa tjejerna var, kollade på film och så, det va ett jävla helvete att gå hem, aldrig haft så ont alltså..Men iallafall vid 2 sticker jag till sporthallen för att kolla på damerna som spelar, och sen vid 4 åker jag till rasmus. Ha en bra kväll! OCH GRATTIS KERIM PÅ 18ÅRS DAGEN
/ rebecca anetten mari

fredag

Kategori: Allmänt


gammal bild från när jag blev fotad.


Fredag är det nu, och vi kunde lika gärna börjat på måndag istället. Men igår såg jag twighligt new moon och den var assbra! Tyckte om filmen så den var värd att se. Ska börja fixa mig sen sätta mig på med eller utan med mina fina vänner i motala. Skriver ikväll. Även grattis joel min kusin på 18års dagen!
/ rebecca anette mari

torsdag

Kategori: Allmänt


bästa mathilda

Skolan började idag men den började fan inte bra, somnade runt 4 imorse..upp och hade en lektion, så jävla onödigt och har en och en halv typ imorgon, kunde fan lika gärna börjat på måndag!! IDIOTSKOLA.COM. Bästa mattuw kom till mig efter ett tag, spelade kort och myste, pöss. Gick det alexandra och har myst där tills nu, ska laga lite mat sen sätta på twilight new moon, har inte sätt den och hoppas det är en värd film för har längtat som attans till att får se den, min andra alexandra kommer sen.
/ rebecca anette mari

onsdag

Kategori: Allmänt


flum, i know

Onsdag idag och sista dagen på lovet för imorgon börjar skolan igen, kanske inte skulle sovit till halv 12 men aja blir vell ett helvete att gå upp imorgon men får skylla mig själv lite där. Kanske måste plugga lite idag känner jag men jag orkar verkligen inte, vill göra något isället, hade tänkt att åka in till umo idag men kom på att det är röd dag idag så det är nog inte öppet. Får se vad jag hittar på idag.
/ rebecca anette mari

you, or you?

Kategori: Allmänt


när allt rasar

Jag måste skriva av mig lite, jag är problem, seriös, kärlek, fan ta den säger jag bara, så fort men blir lycklig så ska allt bara rasa samma ännu en gång, jag orkar inte, ska jag ta dig. eller någon helt annan? Hur känns det när ens bästa vän har känslor för en? vad fan ska jag ta mig till? allvarligt jag skulle bara vilja sätta mig på ett tåg och åka någonstanns för en stund. Helt plötligt blir allt så jobbigt, jag är inte den personen som sitter och deppar med mina vänner, utan jag är glad, alltid på bra humör men just nu skulle jag bara vilja gräva ner mig ett tag..
så nu har jag skrivit av mig och det känns skönare..

tisdag

Kategori: Allmänt


jag vet inte vad jag ska göra längre..

Blir ett kort inlägg, ska hoppa in i duschen och göra iordning mig, tar bussen till motala och sitter i en sporthall hela dagen med världens bästa hanna.
/ rebecca anette mari

måndag

Kategori: Allmänt

Det är inte ett dug synd om dig jävla lögnare :)

Blir ingen bild idag, måte ta lite nya känner jag. Men igår gjorde jag inte så speciellt mycket, drog till alexandra vid 7, spelade chack och myste galet. Somnade skapligt endå. Nu sitter jag här och väntar på att linnea ska bli klar, sjunger lite med, (hihi) blir att umgås med tjejen idag!
/ rebecca anette mari

söndag

Kategori: Allmänt


dagens, vit tunika, slitna jeans, kängor

Tänkte skriva lite om vad jag gjorde igår, åkte in till motala vid 2 tiden, gick på stan(helt ensam, stackars mig) lämnade in mobilen för lagning, dom skickar i väg den imorgon och det kommer ta mins 3 veckor(suck) sedan gick jag förbi östenssons och köpte lite godis, tog bussen till rasmus som mötte mig i kylan, gick och mötte hans sysling och gick en sväng till maxi. Jag och rasmus gick hem till han där hans föräldrar kom en stund efter oss, fikade lite och skulle kollat på en film på TV men det blev istället massor med prat, (gillas), sen käkade vi god mat och bara pratade ännu mer. Sen orkade vi inte sitta hemma och inte göra någonting så vi tog bussen till sporthallen och mötte upp hanna och mathilda, glodde lite fotboll sen blev den donken. Satte mig vid datorn en stund, somnade ganska skapligt. Vaknade sedan idag rätt tidigt, lika bra att vänja sig för skolan börjar ju på torsdag igen(suck återigen) tog lite kaffe och kollade på harry potter som gick på TV. Har käkat lite nu och hart gjort iordning mig, ska snart börja gå på sporthallen för att möta upp alexandra (johansson) för att kolla lite på handboll och sedan efter det ska jag bege mig emot alexandra (falk) som är sjukt saknad. Får se vad vi hittar på för något roligt.
/ rebecca anette mari

lördag

Kategori: Allmänt


68 dagar kvar!

Godmorgon, hade ingen tid med att skriva något inlägg igår, vaknade ganska sent igår sen käkade jag hos mormor med liten del av släkten för att det var den 1 januari. Myste med mina tjejer hemma hos mig igår, alla va rätt bakis sen i torsdags, hade det skittrevligt på nyårsafton, middag med alla tjejerna hemma hos sarah, stort tack till sarah. En del drog vidare på lite fest och firade. Och nu är det den 2 januari och bara 68 dagar kvar tills jag fyller hela 18 år! Och i början av det här året firas med 2 18års fester redan i februari och mars. Men idag blir det att åka in och lämna mobilen(fan vad jag är sur) en mobil ska inte bara sluta funka? eller hur?! aja, sen drar jag vidare till rasmus och umgås med honom i stors sätt hela dagen, får se hur dags jag kommer hem. Ha en bra dag!
/ rebecca anette mari