Fashion Mode Lifestyle

rebeccaanette.blogg.se

Sunday morning

Kategori: Allmänt

Vaknade för en stund sen, varit och handlat frukost ska börja gör i ordning mig snart.
Igår myste jag med bästa amanda på hugo uteservering med mat och goda drinkar. Timmy körde hem mig vid 12, skippade utgång. Kör mitt sista pass i helgen idag, 12-7.30! Imorgon måndag och MÅNDAGSKLUBBEN! jag ska rocka!! 
Ha en härlig söndag!

Set fire to the rain

Kategori: Allmänt

Hemma från jobbet, så sjukt skönt att vara tillbaka..Käkat precis ska snart hoppa in i duschen för att sedan träffa älskade emmeli♥. Blir ingen turkietresa, fick inte ledigt som jag trodde :/ men satsar på thailand istället! Helgen har varit grym, fredags umgicks jag med hanna och linnea, fina vänner. Lördags utgång i linköping med bästa amanda. Träffa min fina robin! Så sjukt glad att se honom. Igår bakisslapp hos jesper och martin, sjukt sega, kinamat och godis.

Utvilad.

Kategori: Allmänt

Nu är semstern över! Dags att gå tillbaka till jobbet. Ska bli skönt att börja jobba igen, dock ska det såklart vara kanonväder men det gör ingenting. Min mobil är ur funktion som vanligt, ingen service så ingen kan smsa mig eller få tag på mig. Tuppen upp! Nu ska jag duscha och så innan jobbet.


Nu är det bra!!!!

Kategori: Allmänt

Som rubriken...nu är det bra! Nu ska jag börja träna hårt! Kilona ska bort! Maten ska förändras, bort med småkakorna, glass och allt småätande! Det är bara jag själv som kan göra något åt detta och nu jävlar ska jag göra något med! Skäms över min kropp, skäms över att ställa mig på vågen! Nu kör vi Rebecca och nu jävlar håller du vad du lovar!!!!!!!!!!

Made of.

Kategori: Allmänt

LEDIG! Så underbart. Men snart tillbaka till verkligheten, en veckas semester och äntligen idag kom solen! Överlycklig är jag med! Liten hemlighet men det kommer märkas! 
Nu ska jag lägga mig och sola eftersom det är sol idag ♥!

You can try but never stop me
This is what I’m made of
I will never ever let go
This is what I’m made of
No one can control me
‘Cause this is what I’m made of
You can hate but never break me
This is what I’m made of



Allt förändras.

Kategori: Allmänt

Snart är min jobbvecka klar, bara lördagen kvar. Sovit som en gud idag vakna upp vid 1 (dagen är förstörd). Fikat hos mormor och varit på stan med mamma ska snart äta sedan umgås med finaste vännen. Har så sjukt mycket att se fram emot nu, Göteborg, 20-års fest och Turkiet! Som jag längtar!!!
Förövrigt sakna jag min jonna!♥
image description

8 billion people in the world. And i want you..

Kategori: Allmänt



Vekorna går...jobbet rullar på som vanlig, helgen var bra, fest, bästa vänner. Livet leker. Ska boka resa till Turkiet, till göteborg om några veckor och boka tattueringstid. Gud vad jag mår bra.

what a feeling.

Kategori: Allmänt




uppdatering

Kategori: Allmänt

ojoj vad länge sen det var jag skrev ett inlägg, kan bero på att jag haft saker att göra hela tiden! Sommare är igång och jag njuter. Älskade vänner, jobbet och familjen gör mina dagar till det bästa. Har varit med om en helt underbar upplevelse som jag sent kommer att glömma. Nu har jag gått på mitt schema inför sommaren, långa dagar och mycket jobb men det gillar jag. Lite bilder på vad jag spenderat min senaste månad på.


SUMMERBURST 2012! Min älskade David Guetta gjorde att jag mådde som bäst. Den bästa upplevelsen jag varit med om hittils i mitt liv. Stockholm i mitt hjärta.

Bigbrother finalen 2012 i Stockholm! Dock spöregn men sjukt roligt! Värdig vinnaren Hanna Johansson!

Mycket mys på min balkong med finaste vännerna nästan varje dag. Njuter.

Sommarklänningarna har kommit till andvändning. Solen skiner och jag kan inget mer säga.

Många kvällar på uteserveriingar i Motala/Vadstena med god mat och dricka. Så ska sommaren se ut.

Att gå och ta ett glas vin en vardag är det bästa jag vet. Slappna av och bara njuta.

SOLASOLASOLASOLA. Herregud vad jag älskar sommaren.

Hamnparken häng. Livet.


Nog med bilder, har nog 100 bilder till men det får duga. Gud vad saker jag varit med om på bara några veckor. Söndag idag, regn....känner lukten av mat och mamma lagar mat, LAX! Mums!
Annars spederar jag nog dagen i soffan.