Fashion Mode Lifestyle

rebeccaanette.blogg.se

mydear

Kategori: Allmänt


so far from you

Jaha tisdag, och mitt hår blev snäppet mörkare igår, min dag igår va att prata med sebastian i tlfn i stort sätt hela dagen, alexandra färgade mitt hår och jag tränade, älskar mina nya skor, så jävla sköna! Träning ikväll igen, om en timme, ska snart byta om tänkte jag. Imorgon är det onsdag och det menas med helg snart igen, min helg blir att fira älskade mathilda som fyllde 18 i söndags, och lördag blir att åka upp mot stockhilm för match(dock kommer jag inte spela men ska kolla) om jag inte ska jobba då, på kvällen är det p-p-paaaarty som gäller i motala! Så kom igen nu vill ha helg!!
/ rebecca anette mari

thinkingofyou

Kategori: Allmänt


hey this is my life

Hej på alla! Har lurat alla om att jag färgade mitt hår helblont igår hihi, klart jag är brunett igen, ännu mer färg ska i om en stund då alexandra kommer, får se hur mitt hår ser ut då? Träning ikväll. Hämtade ut mitt hmpaket men kul att jag måste skicka tillbaka hälften, ska aldrig mer beställa kläder där ifrån...bajs.
/ rebecca anette mari

GRATTTTTTTTIS!

Kategori: Allmänt



Äntligen är det din dag! Grattis världenas bästa mathilda! Älskar dig hjärtat!

wakawaka

Kategori: Allmänt


Min mamma har fått mig att skratta, hon har torkat mina tårar, hon har kramat mig hårt, hon har sett mig lyckas & misslyckas, hon har gjort mig stark & ibland drivit mig till vannsinne. Gud har gett oss mammor för att vi ska ha en vän för livet.

Då va det äntligen torsdagkväll och imorgon är det fredag!!!!! menas med shopping i linköping och fest på kvällen, underbart. Tränat idag med, gick hyffsat iallafall, bättre kommer det bli. Har egentligen inget att berätta men livet flyter på som vanligt, ska inte klaga på något. Vi säger så!!
/ rebecca anette mari

breakeven

Kategori: Allmänt

Första dagen på praktiken avklarad och jag trivs som satan! Kommer ha 4 bra veckor framför mig.
Tiderna:
Måndagar 08.00-14.15
Tisdagar
08.00-14.15
Onsdagar 08.00-14.15
Torsdagar 08.00-14.15
Fredagar 08.00-12.45

Jättebra tider verkligen och min handledare är jättebra. Om ni undrar vart jag är så är jag på söndra skolan i motala i en särklass. Kommer ha det kanonbra verkligen. Nu käka sen träning!
/ rebecca antte mari

walktheline

Kategori: Allmänt



Godmorgon! Går aldelles strax ut till bussen som kommer om 10 minuter. Första dagen på praktiken idag, hoppas jag kommer trivas där annars får jag se om man kan byta. Har ingen anning när jag slutar, tiderna kommer nog upp i eftermiddag. Ha en kanondag alla!
/ rebecca anette mari

MYS

Kategori: Allmänt



Har precis gjort ansiktsmask, ska snart skölja av det, har haft en jättemysig söndag med 2 kärleksfilmer och blir ännu en till. Imorgon börjar praktiken och det ska bli spännande! Ätit kräftor ikväll, himla gott med knäckemacka till med, älskar kräftor!! Men nu ska jag skölja ansiktet sen mysa ner i soffan!
/ rebecca anette mari

!

Kategori: Allmänt

http://jockiboi.se/

tävling

Kategori: Allmänt

http://jockiboi.se där kan du läsa om att tävla och vinna 1500 kr i presentkort på H&M! Både för tjejer och killar!!

ännudoftarkärleken

Kategori: Allmänt


dölj aldrig ditt leende..

Ja det är söndag, tråkig dag men denna dag har jag laddat upp med god mat, ska tillaga lax med mamma, hur gott som helst! I eftermiddag blir det kladdkaka med grädde, inte helt fel det heller..Igårkväll kom mathilda till mig, vi drack vin och pratade, fin kväll. Sofie och Alexandra gjorde oss med sällskap, dom åkte vid halv 12 och mathilda åkte hem vid 12. Somnade halv 1 i soffan med 5 missade samtal och 3 sms, bra becca! Tror dom trodde jag var död eller något. Min söndag ser ut som att jag har röstat nu för första gången och det blirt ett Xantal filmer denna söndag dag/kväll. Kan inte bli bättre. Imorgon börjar praktiken i 4 veckor!
/ rebecca anette mari

i'mfallingtopieces

Kategori: Allmänt


älskade människa

Godmorgon! Ledig idag och har suttit i telfonkö i minst en kvart, går inte få tag på min handledare på söndra skolan där jag ska ha praktik, jävligt bra! Ska in om en timme i motala och åka till sjukhuset för att rönka min rygg sen får jag nog åka till skolan endå och få tag på min lärare..möter upp amanda senare för en fika på stan. Plugga måste jag med hinna med..och även kanske en fika med axel med, va ett tag sen! Nej nu ska jag sätta på mera kaffe! Ha en bra dag!ä
/ rebecca anette mari

myskväll!

Kategori: Allmänt



Myskväll blir det här hemma, har tänt upp hela lägenheten med ljus och gjort en varm kopp med te. Mamma kommer hem från jobbet om en stund, idol är nu sen blir det efterlyst och där med kungarna av tylösand! Riktig hemmakväll blir det, kan inte bli bättre. Umgick förresten med Charlie och Jens idag med. Bra dag!!
/ rebecca anette mari

loveisintheair

Kategori: Allmänt



Jaha, då va det tisdag kväll och kommit hem från träningen nu. Svettig som ett as, men det är gött. Hade depatt i skolan idag om alla parti förutom sverigedemokraterna och svenska partiet, konstigt nog om ni läser tidningen så blev det rätt kaos på carlsund skola så..men men. Slutade vid 1 för jag orkade verkligen inte hanbollen i skolan min kropp är skitrött, sov i 3 timmar när jag kom hem lagade mat och så. Nu ska jag hoppa in i duschen sen ta en macka och läsa lite. 2 lektioner imorgon sen sjukhuset efter skolan..rönka ryggen.
/ rebecca anette mari

måndag

Kategori: Allmänt

Ny vecka. Började med sovmorgon till 9, föreläsning om funkonshindrande banrn och lite, och sen den bästa håltimmen på 3 timmar, så tråkigt..svenska i en timme, skrev klart arbetet vi höll på med sen idrott. Bussen hem och somnade på soffan. Vaknade och käkade städa och har pluggat nu. Har bytt om och ska snart gå till träningen. Foto idag sen träning till 22.00! Skriver imorgon om jag har tid.
rebecca anette mari

SÅFUCKINGGLAD!

Kategori: Allmänt

DAGEN BLIR BARA BÄTTRE!!!! JAG SKA ÅKA TILL TENERIFFA PÅ PÅSKLOVET!
TACK PAPPA<3

JAAAAAAAAAAAAA

Kategori: Allmänt

Jag är så himla glad!!!!!!!!!!
Har fått jobb som timvikarie hur jävla bra är inte det då? helt underbart!!!!!!!!!!!!!!

iwillfallowyouintothedark

Kategori: Allmänt


gammal bild från när jag va mörkhårig!

Igår blev det hem till Evelina min bästa, drack och pratade ut om allt, världens finaste tjej! Blev hogos och kan inte tycka att jag hade så roligt, det va rätt tråkigt om jag får erkänna, trodde det skulle vara mycket roligare så gjorde inte så mycker att man blev nykter fort. Käkade på sibylla i en timme, gött, den kom tobbe och danne och hämtade oss. Somnade som en stock går.

Idag upp 9, hoppade in i duchen, satte på kaffe och så. Jobbar mellan 11-16 idag, skön tid. Ikväll hoppas jag på mina saknade vänner, saknart snart ihjäl mig efter dom. Blir nog god mat och bara umgås! Skriver mer när jag kommitr hem. Ha en bra dag mina fina!
/ rebecca anette mari

Fintmedledig

Kategori: Allmänt


min fina vän.

Torsdag och mår faktiskt bättre idag, febern är över och fick reda på igår att vi är lediga idag, så himla fint. Ska städa och lite så idag, ska även hinna med att kolla på sex and the city 2 med. Många säger att den är bra så det får vi hoppas på att jag med tycker. Och ett stor grattis till världens bästa amanda som tog körkort igår!!!!
Helgen blir det mycket festande, imorgon utgång och lördag kräftskiva med tjejerna.
UNDERBART.
/ rebecca anette mari

breathagain

Kategori: Allmänt



Då har jag gått och blivit sjuk med..Fy vad tråkigt, att missa saker i skolan är det värsta som finns..Men det är bara bita ihopp och vara hemma idag och hoppas på att jag blir bättre. Sitter och lyssnar på lite lugn musik och dricker mitt varma kaffe, känns okej endå. Bara att det är bara jag och min kissemisse hemma så rätt tomt här hemma. Ska nog ladda ner lite filmer och krypa ner under täcket och äta halstabletter. Skriver sen!!
/ rebecca anette mari

lovesong

Kategori: Allmänt





Ge mig dessa smycken, vill så gärna skicka efter men det får bli när lönen kommer. Alla smycken som ni ser är dyra smycken, gå in på frozza.se så kan ni kolla själva. Inte så billigt men jag ska fan ha't! Klippte mig idag, det slitna är borta och tunt hår har jag med. Ska ditt om en månad och färga håret med. Ikväll är det träning som gäller och imorgon ska vi ta skolfoto..vi hörs!
/ rebecca anette mari

Träningstunering

Kategori: Allmänt



som sagt träningstunering på hemmaplanen hela helgen. Kom 2 i finalen, riktigt bra jobbade vi! Ännu bättre ska vi bli med! En kväll med mamma blir det nu, min bror åkte nyss in till motala, så han är inte hemma på hela kvällen, blir pizza oth och sedan film! Skolan imorgon igen. Vi hörs!
/ rebecca anette mari

carlifoniagirls

Kategori: Allmänt




Så blev resultatet, det är mycker ljusare i verkligheten, sjukt nöjd tack johanna! Fredag och äntligen helg, slutade vid 3 så han med bussen hem skönt. Mamma håller på och laga tacosm, sen ska jag promenera mig mot Mattias för lite öl tänke vi nu en fredagkväll. Jobbet ringer kanske imorgon tidigt hoppas men hoppas inte, vi får se hur det blir med det. Träningstunering på hemmplan i helgen men jag fick inte spela..besviken på mig själv men det är vell bara bita ihopp och sitta på bänken..
/ rebecca anette mari

impossible

Kategori: Allmänt


För mig lever du fortfarande..

Godmorgon! Har ju tjatat om min tatuering i flera veckor och nu sitter den på plats! Så himla nöjd blev jag och ont gjorde det med men trodde det skulle vara värre så jag klarade det! Om ni undrar vad texten står för får ni fråga på facebook på personligt medelandde eller skicka mejl på [email protected]. Efterår gick jag på stan och fikade med fina vänner och inhandlade mig ett par converse skor med och en söt liten mugg till min mamma. Idag börjat jag 12.00 och har projektarbete i en timme sen slutar jag, SKÖNT som fan. Johannagullet färgar mitt hår i eftermiddag och resultatet får ni se imorgon! Ha det bra så länge!
/ rebecca anette mari