Fashion Mode Lifestyle

rebeccaanette.blogg.se

hangwithme

Kategori: Allmänt

Varit hemma från skolan idag med, mådde inte bra i morse men nu mår jag faktiskt mycket bättre. Så ska försöka träna idag, inte gjort på en vecka! Men annars dricker jag kaffe och sjunger lite, i veckan har jag en del planerat, ska iväg rätt så mycket. Men annars har jag inte mer att säga.
/ rebecca anette mari

justneedyou

Kategori: Allmänt


bästa amanda!

Godkväll! Har varit hos mormor en stund, hon pysslade om mig och det behövdes med när jag mår som jag mår. Knarkar hallstabletter och min näsa rinner bara mer och mer hatar att vara sjuk hatar att vara ensam. Bästa vännen ringde mig nu vi pratade och hon är den bästa vännen som finns, finns ingen som hon. Nu ska jag göra lite tee och något och äta sen krypa ner och kolla lite på naturkunskapen..Hemma imorgon igen från skolan och det suger men mormor lagat mat åt mig. På onsdag kommer min kusin hem, vi ska ha mormors lägenhet för oss själva hur underbart är inte det då? Saknat henne så himla mycket! Ne men nu ska jag krypa ner och mysa för mig själv, saknar närheten..
/ rebecca anette mari

kännerhurvärmentar

Kategori: Allmänt

gammal bild.
Då va det min tur att ligga hemma och vara sjuk, jävla vinter jävla snö jävla kyla. Min helg har varit kanon! Kunder inte blivit bättre. Myste lite med, fint! Ska nog krypa ner i soffan och värma på lite the..vill bara frisk. Skriver mer lite senare.                                                                                                                                   / rebecca anette mari

fallerfördig

Kategori: Allmänt

Blev visst en onykter kväll igår iallafall, men vad gör det? Kom in gratis inte helt fel heller så blev en hel del dricka för pengarna. Inte fel det heller. Och ikväll kör vi igen, hem till julia där issa befinner sig, fixa oss sen förfesta med jens och en del andra. Kommer bli en helt grym kväll känner jag på mig. Asspepp så det finns inte, nu ska jag slänga i mig kaffet sen gå ut så jag inte missar bussen! Ha en toppenkväll!
/ rebecca anette mari

jagäriinteförvånnad..

Kategori: Allmänt

Inte ett dugg..så besviken.

Men skiter i det nu, mamma lagar tacos, längtat som fan har varit så sugen på det hela dagen! Sen ska jag fixa mig och välja kläder inför ikväll, utgång på hugos med mina fina vänner som gör mig så jävla glad. Även gamla vänner som man inte umgås med så mycket är med på hörnet ikväll med. Tar bussen in vid 8 redan och hanna möter mig utanför hugos, afterworken först innan. Kommer nog blir en kanonkväll och jag ska vara nykter??? Men imorgon ska jag festa galet med fina vänner från klassen. Det blir en helt underbar helg måste jag säga.

Förövrigt är jag småfökyld och ont i halsen men det går över. Nu ska jag peppa musik..
/ rebecca anette mari

goodgirlsgobad

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Jag laddar upp för nationellt i engelska b uppsats, känner att det kommer gå sådär, gillar inte uppsatser i engelska blir så jävla nervös men jag ska göra mitt bästa iallafall! Igår va det studiedag och det va fint, myste med mamma hela morgonen och på förmiddagen lagade hon mat sen gick hon till jobbet lite tidigare än mig så jag diskade och gjorde fint och även städade mitt rum. Gick till mormor för en fika, himla mysigt älskade mormor<3!
Jobbade kväll igår och det va glöggfest för alla, himla fin stämning och jättegod mat. Va hemma vid halv tio och tog det bara lungt. Slutar runt 12 idag efter skolan ska jag möta upp charlie för en fika med honom, länge sen jag träffade grabben så ska bli riktigt trevligt. Ikväll kanske träna börjar blir sjuk så jag vet inte kanske blir ner till stan istället och gå på ladys night med mamma och hennes kompis? Får se hur jag känner mig.

Nu ska jag ta en sista kopp kaffe sen fixa mig och åka till skolan. Längtar förövrigt till helgen där fredagen berstår av utgång med fina gamla vänner. Sen lördag baka med mamma till första advent som är på söndag sen förmodligen utgång med fina klassisar. Söndagen består av handbollskikande och mysa med familjen när det är första advent.
/ rebecca anette mari.

svartochvit

Kategori: Allmänt

Igårkväll blev det motala, hem till valon för lite fest. Mest chillfest men det blev lyckat! Fick skitont i mage, inte bra så blev på dårligt humör men bättre nu. Har fixat mig nu, ska snart sticka till sporthallen för att kolla handboll, så handboll i stort sätt hela eftermiddagen. Ikväll blir det som vanligt plugg och film. Skriver ikväll!
/ rebecca anette mari

onlygirl

Kategori: Allmänt


när lina fotade mig som höstmodell..

Inte skrivit här på år och dar känns det som. Har varit mycket nu innan jullovet och så i skolan. Mitt liv rullar på som vanligt, spellediga i helgen men damerna har match mot serieledarna NKIK som ska bli väldigt spännande att kolla på. Igår firade vi madeleine som har blivit en i klubben 18 år, tror ja inte varit så mätt och skratta så mycket i mitt liv. Ikväll ska jag troligtvis parta till det lite med mina fina vänner, får se vart vi tar vägen.
/ rebecca anette mari

sosick

Kategori: Allmänt

Fanhelvetesjävlaskit..knät åthelvete igen och nu är det andra knät. Får panik, får tårar orkar inte en gång till..handbollen är mitt liv, vill inte ha ont, smärtan tar över mig..