Fashion Mode Lifestyle

rebeccaanette.blogg.se

Ny blogg

Kategori: Livsstil

Ny blogg!!!!

www.nattstad.se/rebeccavagenstedt

Fika

Kategori: Livsstil

Suttit på uteserveringen i Vadstena och fikat lite, pratat och haft det underbart i solen:) ska boka ett pass nu ikväll , STEPP, ska bli superkul!
Funderar att sätta på nya Johan falk filmen och se den. Hoppas den är bra!
Hörs ikväll mina fina!

Härliga Måndag

Kategori: Livsstil

Sitter just nu hos Emmeli och väntar på att hon ska bli klar :) sedan cyklar vi ner till stan n sväng. Blir nog att fika lite. Ha en underbar dag alla!

Godmorgon!

Kategori: Livsstil

Härlig morgon! Solen skiner och de är hur skönt ute som helst! Sitter just nu med en kopp kaffe på ballkongen och läser tidningen. Idag ska jag försöka fixa lite saker sedan ikväll blir det ett pass på gymmet. 
Skriver mer senare♥

Söndagsmys

Kategori: Livsstil

Tog en runda med mamma förut och övningskörde in till Motala. Nu är finaste Amanda hos mig, vi dricker tee och kollar Beck-Levande Begravd. Imorgon är det ny vecka och ska börja småpacka lite innan det bär av mot Stockholm på onsdag. Berättar mer om det i veckan.
Ha en bra kväll <3

Mobilinlägg

Kategori: Livsstil

Ligger nu helt död i soffan efter gymmet. Har duschat och käkat så nu tycker jag att jag är värd att ligga i soffan resten av kvällen. Just nu går filmen Edward Scissorhands som går på TV4, har sätt den förut, ganska bra faktiskt.
Skriver ikväll 

23 september

Kategori: Livsstil

Godmorgon!

Sovmorgon är vell underbart? Hade världens bästa kväll igår med bästa vän♥! Lagade mat, flötade med chips, spelade piano och sjöng, kollade även på Avatar om jag aldrig sett, han inte riktigt med i filmen men den var bra!
Idag har jag ågest för chipsen så blir gymmet under dagen!! Det är ju söndag så händer inte så värst mycket, ska mest ta det lungt ikväll med någon film och så. 
Ha en bra söndag alla!♥


Potatiskaka med kyckling och svamp!

Träningsverk

Kategori: Livsstil

Godmorgon!

Trevlig fest igår hos älskade mathilda. Hade verkligen jätteroligt men spårade haha! Va hemma ganska tidigt skönt att vakna upp imorse utan baksmälla. Just nu sitter jag med en kopp kaffe och kollar nyheterna. Ska snart hoppa in  i duschen och så, Träningsverk så det skriker om det, kan knappt gå haha! Men för jäkla gött! 
Skriver mer sen♥

It's Friday and i im love

Kategori: Livsstil

Just det, jag älskar fredagar nästan så att jag är kär i dem;)! Vakade på toppenhumör idag, älskar sånna dagar. Ska slänga i mig lite frukost sedan ta en tripp till gymmet för ett pass. Ikväll är det födelsedags fest för bästa Mathilda!♥ Ser fram emot detta! 
På tal om annat, drömmer sjukt mycket om Stockholm nu...men det är vell inget att grubbla över. Mitt liv börjar komma igång och jag mår superbra! 
Ha en bra dag♥

Det ljusnar.

Kategori: Livsstil

Är så fruktansvärt glad, fick ett samtal igår om att jag ska komma på intervjuv i Stockholm nästa torsdag, hoppade av glädje och ringde pappa. Hoppas verkligen jag får jobbet, skulle betyda så mycket för mig. 
Igår hängde jag med amanda hela dagen/kvällen♥ hur mysigt som helst. Somnade i soffan så gick och la mig tidigt igår vaknade såklart tidigt idag. Funderar på att ta på mig löparskorna och ta en springtur i det fina vädret. Annars idag ska jag in till motala och träffa saknade jonna på fika♥ sedan ska jag fixa lite saker. 
Ha en bra dag♥

Wensday

Kategori: Livsstil

Godförmiddag!

Vakna vid 8 tänkte herregud somna om kvinna du är ledig! Men gick inte, så va bara att gå upp sätta på kaffe och njuta av morgonen. Idag är jag en nervös tjej, få nämligen ett samtal angående jobb i Stockholm om jag får det eller inte. Ska iallafall fixa mig nu sen åka in till amanda♥ och umgås med henn hela dagen:)
Ha en bra dag alla♥



Fit For Fight!

Kategori: Livsstil

Godförmiddag!

Hemkommen från ett svettigt gympass! Håller på att laga lite mat nu sen ska jag ta och duscha av mig sedan får jag se vadd som händer under dagen, ska nog till emmeli och umgås sedan blir det nog fika hos mormor♥.
Min bästa Mathilda fyller 19år idag! Gattis världens bästa! ♥ Du vet att jag älskar dig!






GLAD

Kategori: Livsstil

Var och hämtad ut alla mina paket idag! Allt passade perfekt, snyggt och jag älskar det! Aldrig varit så nöjd efter att ha skickat eftet kläder. Glad tjeja idag. Ikväll blir det mys istället på hög nivå! 
Hörs ikväll♥



Lager 157, Bubbleroom, Lindex, Skopunkten.

Måndag

Kategori: Livsstil

Ny vecka! Ska inte göra så jättemycket idag, söka jobb i Stockholm sen ikväll är det spinning! Rätt tråkigt att ha gått av vikariatet och tillbaka som timvikarie igen, kan knappt planera mina veckor eller helger. Men hellre ha ett jobb som timvikarie än att inte ha något jobb alls :) Nu tänkte jag sätta på kaffe och söka all jobb som finns. 
Ha en bra dag♥

Bakisdag

Kategori: Livsstil

Helt riktigt, sjukt bakis idag! Vilken kväll igår! Vi hade satsat på Linköping men stannade kvar i Vadstena. Hade skitroligt igår, vi shotade mängder! Har legat i sängen hela dagen, ska försöka komma upp och städa lite, fixa kafe för det behöver verkligen jag känner jag. Usch vad jag inte mår bra idag, stackars mig!:( Men i veckan då? 

• MÅNDAG - Leta jobb!
TISDAG - Ringa skolan i Stockholm och sedan träffa mormor.
ONSDAG - Försöka att träffa bella.
TORSDAG - Försöka träffa jonna.
HELGEN - Fest? Hemmakväll? Vad händer?

Ha en mysig söndag nu alla!♥



Happiness.

Kategori: Livsstil

Så underbart glad jag är idag. Solen skiner, det är lördag och det kan inte bli bättre! Ska nu sart ta och gå bort till bästa Emmeli för lite fika♥. Känner på mig att denna lördag inte kommer sluta illa iallafall. 
Ha en underbar dag alla!



Härlig morgon.

Kategori: Livsstil

Vilken skön kväll jag hade igår, Erica kom på kvällen och slappade:)! Sedan kom Victor vid 9, kollade 2012 och den filmen är ju helt sjuk! Sedan ännu mer filmer sen somnar lilla pojken i soffan, sät han är!:)! 
Somnade skönt! Vaknade upp av hans alarm nu kl 07.00, så va bara gå upp! Han har DM i Mjölby hela dagen,jag kan inte somna om när jag väl kommit upp så har prcis satt på lite kaffe och ska mysa ner mig i soffan nu. 
Mysig fredagskväll! Ikvällä blir det fest med bästa vän, ser fram emot det!♥
Skriver mer sen.


some happines inside me

It's Friday!

Kategori: Livsstil

Äntligen helg, och ledig hela helgen :)! Gick upp skapligt imorse och åkte och handlade med mamma. Har träffat hanna en stund och sedan tog jag en stund i soffan för mig själv. Har precis duschat och ska städa och plocka iordning lite här hemma. Victor kommer vid 8 tiden och umgås med mig, ska bli trevligt:)! 
Imorgon ska jag träffa jonna för en fika och vi har nog en del att prata om, haha! 
Kan nog bli fest imorgon med! 
Ha en bra helg!♥



Helgen närmar sig!

Kategori: Livsstil

Godförmiddag

Morgonen går för fort, gick upp vid 9 ungefär duscha satte på kaffe käkat frukost och hunnit kolla på TV. Snart dags att fixa sig innan det är jobb mellan 12.30-21.30 och imorgon ska jag ta en lång sovmorgon. Helg bjuder på festligheter, imorgon ska jag kanske träffa Victor! Antagligen DM i innebandy i Mjölby med, får se lite!
Ha en bra dag så hör vi!♥



Wensday

Kategori: Livsstil

Mår mycket bättre! Ska faktiskt jobba idag med, ska bli riktigt skönt att gå tillbaka till verkligheten, ställde klockan idag för första gången denna vecka, känner pigg! Sitter just nu och kollar på Våra Bästa År med en kopp kaffe i handen, ska snart hoppa in i duschen fixa käk sen sticka och jobba ett pa timmar. Ikväll eftr jobbet ska jag till Emmeli och ha lite kvällskvalite med ansiktsmask, tända ljus och vin. Kommer blir en bra kväll.
Hörs ikväll♥

Baktime!

Kategori: Livsstil

Ja, slängde ihopp en kladdkaka som fika innan Emmeli kommer♥ även överaska lillebor och mamma med det ikväll. Ibland kan jag:)! Tog en timme powernapp förut, skönt! Ska försöka piggna till nu med lite musik sen sätta mig och söka en jäkla massa jobb i Stockholm! Wish me good luck!
Puss♥

Tisdag

Kategori: Livsstil

Godmorgon!

Ännu en dag hemma..forarande feber. Sitter nu med en kopp kaffe och lyssnar på härlig skön musik. 
Kunde inte sova en sekund inatt..kändes som jag skulle hosta upp mina lungor :( ursh..
Nu ska jag ladda ner massa filmer som jag ska kolla på under dagen.
Hörs sen♥





-

Kategori: Livsstil

Godkväll! 

Hanna kom förut på besök och vi pratade massor och hade det jättetrevligt :). Lagade till lite käk sen har jag spenderat etermiddagen på soffan. Ludde kom förbi förut på lite kaffe och tjatad lite med honom. Mycket trevligt! 
Har klickat hem massor fint skopunkten, bubbleroom och lager 157! Galen jag är. 
Nu har jag krypt ner i soffan med en kopp te och kolla De Okända. Rysser i kroppen...
Hörs imorgon!♥

Måndagsmys

Kategori: Livsstil

Sovit en stund i soffan..mår inte alls bra känns som febern börjar komma tillbaka...ska nog ringa jobbet och kanske vara hemma imorgon. Har verkligen inte tid med att vara sjuk nu! 
Min fina vän Hanna kommer snart på besök♥ och senare ikväll ska jag träffa min bästa Emmeli!♥
Ska nog klä på mig något nu. 
Hörs sen!♥



Ny vecka.

Kategori: Livsstil

Godmorgon! Megadunderförkyld jätte ont i helsen! Ursh :(
Ska försöka få i mig lite kaffe och frukos, känns som om jag komme ligga i soffan framför TV.n hela dagen.
Veckan börjar iallafall med ledighet, jobbar tisdag och onsdag. Ledig i helgen! 
Nu böjar mitt program som jag tittar på.
Hörs senare♥

kvällskvalitet

Kategori: Livsstil

Kom hem från jobbet straxt efter 21, hoppade in i duschen fixade mat och krypte ner i min rosa onepeace. Älskar verkligen att gå i den :). Just nu sitter jag och kollar på Den Perfekta Stormen på TV3, riktigt spännande! Ska snart gå och lägga mig och ta en riktigt sovmorgon imorgon efter helgen jobb! Blir nog träning imorgon med! Nu säger godnatt ♥



Sunday

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Solen skiner och jag är genomförkyld! Ska endå jobba idag..kan bli att jag får gå hem. 
Igår efter jobbet åkte jag in till amandahjärtat. Åkte till Timmy där Daniel och Daniel var. Spelade spel umgicks och sedan donken innan det var hem till sängen. Mycket trevlig kväll!:)!

Ha en bra Söndag alla!♥

ispration

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Sovit jättebra inatt. Känns skönt att vakna upp ochmå bra, igår efter jobbet gick jag till mathilda och mathilda för lite mat och dricka, supermysigt! Sällskap fick vi sedan av lite pojkar. Nu på morgonen har jag fått i mig frukost och lite kaffe, ska hoppa in i duschen packa och sedan gå mot jobbet. 

På tal om min rubrik INSPRATION så har jag fått det av olika bloggar och hemsidor på naglar. www.nagelvaruhuset.se tycker jag var en jättebra sida med all tillbehör och billiga priser. Har suttit och kollar lite klipp på tjejer som gör naglar osv. Jättemycket inpration! 
Hörs senare♥

part of me

Kategori: Allmänt

Och då har jag gått och blivit sjuk..Ska endå jobba i helgen, få stå ut! Fixade till mina naglar lite idag när jag hade tid, manikyr. Har gjort dem själv! Börjar bli lättare nu, mamma ska va min docka ikväll så hon ska få fina naglar hon med. Ska krypa ner i soffan nu men varm tee och bli frisk!
Hörs ikväll♥




Stress

Kategori: Allmänt

Möte på facket om ca 45 min..inte ens gjort iordning mig, sitter med kaffe nu som jag verkligen måste få i mig! Sedan jobb! Fruktansvärt trött idag! Förstår inte...dags att lägga på sminket! 
Hörs♥

Vadstena igen!

Kategori: Allmänt

Kom hem från Stockholm igår, skulle åkt hem i Söndags men stannade en extra dag! Haft 4 helt gryma dagar. Umgåts massa med pappa♥! Festat, shoppat, ätit god mat. 
I höst kommer jag lämna Vadstena och bli Stockholmare, kommer bosätta mig hos pappa, börja jobba för att sedan gå 15 veckor kurs som nagelterapeft på Medborgarskolan i Frebruari 2013. Beställt hem en massa produkter så jag kan öva hemma på mina nära och kära för att sedan köra själv lite hemma. Ska bli så gymt roligt! Känner att jag verkligen hittat det jag vill göra! Nu är det dags för jobb, lite småtrött men glad att jag han packa upp igår iallafall, Ha en bra dag alla!