Fashion Mode Lifestyle

rebeccaanette.blogg.se

Σ 'αγαπώ

Kategori: Allmänt


skräm mig aldrig igen min kära.

Länge sen jag skrev, måste skärpa mig..just nu dricker jag kaffe och sjunger lite. Väntar på mina fina bästa vän som ska snart komma. Träningen har börjar igen, försesongen, träningsverk är underbart. Valborg imorgon??? lite överskattat kan jag känna, ska hämta min mobil som kommit imorogn med, och lite fest blire imorgon endå.
/ rebecca anette mari

http://www.youtube.com/watch?v=HoeMkpvRy44

Kategori: Allmänt

Grymt bra låt!

Ingen bild idag heller, har byt mobil till en kompis till mamma så länge medans jag väntar på den nya som kommer i veckan..som dom sagt nu i 4 veckor, det ska fan inte ta 4 veckor,(en månad) att få en mobile eller? Dårligt gjort av telia tycker jag. Men idag blev det en kort skoldag i skolan, sedan vidare mot folketshus för att kolla på teatern " African Cinderella ". Rikigt rolig och bra teater! Blev en runda på stan efter det. Ikväll ska jag umgås med mitt fina GÄNG! Inte helt fel.

Nu ska jag möta en fina vän ludvig innan maten.
/ rebecca anette mari

-

Kategori: Allmänt


dagens.

Onsdag, och det känns som veckan går långsamt? Här har ni iallafall dagens, ganska enkelt och så. Har egentligen inget mer att säga, känns som jag inte har någon ork att blogga längre? Men aja.
/ rebecca anette mari

kissmethruthephone

Kategori: Allmänt

Blir ingen bild, har inte haft tid att ta nya, men det kommer det lovar jag! Blir ett morgoninlägg, har sovmorgon till 10.20 och bussen går 09.40 så har lite tid på mig, har druckigt lite kaffe kollar vad man ska ha på sig idag men jag behöver fan nya kläder!!!!! Skulle bara vilja vinna 1.000000, skulle inte vara fel va?

Nej men idag är det tisdag och igår skrev jag jävla naturkunskapsarbetet som tog en timme..sen kom fina vänner hitt och vi köpte glass och gick till sporthallen för att kolla på skolhandboll, saknar när man själv spelade men nu får bror min ta över min plats, och dom fick silver! Kom hem ganska sent, men somnade på 2 röda.
Ska snart börja göra iordning mig och möta alexandra, skolan till 3, kärleksveckan i skolan med, ganska roligt, någon konsert i skolan som vi ska kolla på.

Ajdå, klockan blir mycket nu när jag sitter och tjatar bäst att fixa sig.
/ rebecca anette mari

dancinginthedark

Kategori: Allmänt


gårdagens bilder.

Söndag igen, tråkiga som vanligt men det är vell söndagar till för? Igår kväll mötte jag upp amanda och hennes kille körde oss till hanna, senare droppade mathilda,madeleine och linnea in för att bara ta det lungt, tog fram vattenpipan och det blev 2 styckna. Robin amandas kille kom och hämtade oss så jag fick skjuts hem, typ storm ute? Älskling ringde mig senare och sen somnade jag efter det. Vaknade vid 11 och har käkat nu, ska göra iordning mig och gå en promenad med hanna innan jag åker till pojken min<3!
Hemma ikväll och det blir wallander!
/ rebecca anette mari

vadvårejagutendinaandetag

Kategori: Allmänt



gårdagen.

Gårkvällen spenderades med mathilda, hanna och cecilia, tog fram vattenpipan för första gången i år! Riktigt härligt. Blir nog samma ikväll med. Tror jag och mathilda skulle in till motala och inhandla lite småsaker, blir tjejerna idag igen, tröttnar aldrig, vi bor nog tillsammans snart skulle jag tro? Madeleine befiinner sig i götet nu md sin familj, saknar henne lite eftersom hon varit sjuk i veckan med. Blir nog en härlig kväll.
/ rebecca anette mari

shutitdown

Kategori: Allmänt


dagens.

Hello bitches! HELG och det är vell underbart eller? Så här såg jag ut idag, enkelt bara, okej skoldag, eller jaa. Kom hem vid halv 4, gick till stan med mamma, har varit och hämtat borsans paket från mig. Nu ska jag snart sätta på ungnen och värma pizza, mumma! Tjejer kommer till mig ikväll och vi hänger på min balkong med vattenpipa och bara myser galet! Nu blir det högsta volym och städa lite!
/ rebecca anette mari

wakemeupbeforyougogo

Kategori: Allmänt


dagens.

Torsdagen är snart slut, bara kvällen kvar. Började 8 och slutade 9.30..men tvungen att vänta på träningen i skolan tills 14.00..lite segt menmen. Väntar på att mamma ska komma hem, hon ska lära mig tvärra(Y) är nog dags nu, vuxenlivet är nog inte så lätt. Hoppas verkligen min mobil kommer nästa vecka för jag orkar inte vänta mer..Igår åkte jag till pojken min<3 gjorde inte så mycket, han övningskörde mig hem, duktig han är! Ska vell ta mitt feta arsle och sätta på lite kaffe, känns som jag behöver det.
/ rebecca anette mari

maninthemirror

Kategori: Allmänt


dagens.

Härliga dagar, vårvårvår, gillar. Ska snart bege mig till sporthallen för att döma lite, inte så roligt men vad gör man inte liskom. Imorogn är det redan onsdag och hoppas jag får träffa min rasmus.
Har inte mycket mer att skriva.
/ rebecca anette mari

älskarvädret!

Kategori: Allmänt


jag är som jag är, det får nu stå ut med.

ÅÅÅÅÅH vad jag älskar att våren är kommen, älskar inte att skolan börjar imorgon, älskar pojken min och älskar att det är knappt 2 månader tills den är sommarlov. Påsklovet är över, har haft ett superbra lov med mina fina vänner, varit ute en hel del, har kunnat vara ute på kvällarna som man saknar! Sitter och sjunger lite, som jag älskar att göra, låter dock kanske inte underbart att lyssna på men, men alla kan inte vara bäst på att sjunga som sagt, men ska försöka få i mig en matbit innan wallander börjar. Dock inte fått tillbaka min mobil som blev stulen för 3 veckor sen så beställt en ny som kommer i veckan, skönt att få ha en mobil. Nej men nu kurrar min mage!
/ rebecca anette mari

almostlover

Kategori: Allmänt


Nunca pensar más en el pasado


Dårlig upptatering här, fyskämt på mig. Påsklovet hat gått fort, redan torsdag och jag har hinnit med att umgås med mina fina vänner, lekt med mindy som är sötast, varit med min man, och ska jobba idag för första gången, nervös tjej här. Har städat och ska ner och handla snart. Beställt en ny mobil nu, troligen samma nummer som förut, man får hoppas iallafall. Ska vell slänga på mig kläder nu!
/ rebecca anette mari

lämnardigaldrig

Kategori: Allmänt


mina underbara

finaste

Godmorgon eller kanske ska säga god förmiddag klockan är ju faktiskt 11.41. Igår kom alexandra och maddie till mig och vi gick en promenad, alexandra gick efter ett tag och maddie stannade kvar, vi bara myste och sen tog vi bussen till motala vid 8, våra andra fina hoppade med op bussen, gick till donken och tjockade oss, himla fint måste jag säga, fick ju ett gott skratt tack vare en väldigt söt bebis, hahahahaha. Tog sista bussen hem och jag och madeleine gick mott mig för hon skulle hämta sin cykel. Vi träffade på alexandra så vi pratade lite sen gick jag hem och la mig. Vaknade rätt okej idag, har fått i mig lite kaffe och lite frukost med, ska ta en promenad om en stund, behöver röra på mig. Åker till älskling i eftermiddag, vi har två månader, har gått väldigt fort och vi har haft upp och ner gångar dom senaste veckorna tack vare en del, men det löser vi, jag älskar dig och det vet du!
Nu ska jag nog hitta något att ha på mig.
/ rebecca anette mari

wakemeuppbeforeyougogo

Kategori: Allmänt


VÅR

Hej mina fina! Lördag idag fast det känns som söndag, igårkväll kom hanna och madeleine, käkade lite och fixa iordning oss, gick vidare till thimmy som hade fest, men inget drickande för oss, så vi körde på en nykter kväll, träffade andra madeleine så vi satt och prata med massa folk och vissa pratade ju skit också men det får du gärna göra gubben, hatar dig också. Hanna och maddie gick tidigt men jag stannade kvar med den andra madeleine och bara typ satt och spelade kort och pratade och så. Vid halv 2 gick jag hem somnade på 2 röda och vaknar halv 9 imorse av att det står 6 bilar som spelar hög musik och fulla killar, kom på att det är elmia så var ju kanske inte så konsigt. Somnade sedan om och vaknade halv 11, gick upp fixade mig och sen vid halv 12 gick mamma och jag en promenad i det härliga vårvädret! 15+ har det varit idag, helt underbart! Käkade vid halv 2 sen, la mig i soffan för att kolla på en film men somnade efter 2 röda igen och sen vaknade vid kvart i 5 och tänkte ohshit kommer inte kunna somna inatt. Men ikväll blir det att åka ut till alexandra med mathilda, köpa med oss dricka, godis och glass, bara mysa sönder alla vi! Hanna är i sthlm, cissi kommer hem imorgon, maddie är med din man och linnea skulle iväg imorgon tror jag? Men nu ska jag sätta mig på balkongen.
/ rebecca anette mari

nilyckasendåinte!!

Kategori: Allmänt



sexy bitch!

Pero hola! Lyckad kväll igår som ni ser på bilderna. Sov hos hjärtat mitt, det behövdes efter en del saker..att folk ska sprida ut massa jävla skit, sköt erat liv så blir det mycker bättre, bitches! Men iallafall, åkte hem vid kvart i 3, har suttit på balkongen en stund i eftermiddags. Nu sitter jag här och sjunger lite, väntar på fina vänner ska komma. Sen tror jag vi sk till thimpa en sväng och se om det är något att ha, hihi.
/ rebecca anette mari

igottaafeeling

Kategori: Allmänt


underbarast av dom underbara

LOV fucking LOV, helt underbart alltså. Började med att umgås med frugorna men ena frugan har stuckit hem, målat våra fina naglar resultatet får ni se sen bitches! Ena frugan är kvar här, duscha och fixa oss senare sen, få i oss lite mat med skulle vara bra, ikväll firas det med fest, förkrök hos hannie, sen senare in till motala, sover hos hjärtat mitt.
Hemma imorgon.
HA EN BRA KVÄLL FÖR DET SKA VI HA!
/ rebecca anette mari