Fashion Mode Lifestyle

rebeccaanette.blogg.se

stockholm baby!

Kategori: Allmänt

Sådär ja, uppe med tuppen, fått i mig ett par koppar kaffe ska packa det sista sen fixa iordning mig. Bussen till linköping går om ca 1 timme sedan tåget mot min älskade stad. Shoppa, festa och sådär roligt. Hörs på söndag!♥

Fin höst.

Kategori: Allmänt

Då var hösten på G. Dags att ta fram halsdukar och mysiga tjocktröjor. Iallafall fredag idag och löning! Räknigarna betalda (Y) va i linköping med världen bästa amanda ♥ fick med mig en tröja och en halsduk. Måste spara pengarna till stockholm nästa helg. Imorgon är det 20-års fest! Taggad till tusen. Nu kommer lite bilder efter alla veckor som gott.


20 årsfirande för Sarah Gustavsson! 


18 år fest för Emmeli Hedström!



Hunnit med 2 Måndagskubbar i Motala!


Spenderat mina dagar med världens finaste Mathilda (Ganne) ♥


Såklart Shopping! I'm loving it!

Semester

Kategori: Allmänt

LEDIG i en vecka! Så underbart, känns som om jag behöver det, nu kan jag spendera mina lediga dagar med familjen och vännerna. Ska inte göra ett skit i veckan, bara va. Ska försöka ta hand om mig själv lite. Ska boka klipptid, nageltid och tattotid med. ÄR på så bra humör just nu! Nu ska jag njuta!!!!!!!!!!


Vackra du.

Kategori: Allmänt

Nu är helgen över! Tagit det jättelugn. Jobba lördag till söndag. Så nu ny vecka och böörja md ledigt, amanda har varit här, fikat hos mormor och gjort emmeli sällkap i butiken. Nu ska jag färga mammas hår och sn slappa i soffan innan det är dags för sängen och ladda inför jobb imorgon.

love the way you lie.




framtiden

Kategori: Allmänt

Rbriken talar för sig själv. Framtiden... va fan ska jag göra med mitt liv? Jag har ett bra jobb, bra arbetskamrater och vänner här men jag vill bort från vadstena! Stockholm, Göteborg, Oslo? Har ingen framtid här....vill ut och resa, bort från denna stad. Uppleva nya saker, utvecklas mer som person. Vill inte fastna här om alla andra. Vill inte leva resten av livet här. Vill göra saker. 

Håller på och söker jobb för fullt, bett pappa leta jobb i stockholm så gott han kan. Jag hoppas verkligen han hittar något för jag blir galen snart, kan inte va här i höst, måst bort. Bort från alla lögner svek. 
Vill börja om på nytt, hitta nya vänner, nytt jobb, ny miljö. Och jag ska göra så gott jag kan!

beautiful

Kategori: Allmänt

Even the best fall down sometimes
Even the wrong words seem to rhyme
Out of the doubt that fills my mind
Even the best fall down sometimes
Even the stars refuse to shine
Out of the back you fall in time