Fashion Mode Lifestyle

rebeccaanette.blogg.se

Mina Mål!

Kategori: Allmänt

Mina Mål:

Jag har under en veckas tid suttit och funderat över vad jag verkligen vill med mig liv, många känner nog lika dant som mig. Jag har under veckan sökt ungeför 8 olika jobb runt om i sverige. Jag har även lagt upp en plan om min kropp och vikt, äta regelbundet (bra mat) och röra på mig ordentligt 2 ggr/dag,löpa,gå rask takt,gyma,simma eller vad som helst. Om 2 veckor sticker jag till norge dessutom med 3 andra tjejer för att bo där i en vecka och söka jobb. Mina andra mål är även till att bli en bättre människa! Att må bra. Jag kommer starta en ny blogg där jag bara kommer skriva om mina mål, min kropp, vikt och måltider. 
/ Rebecca anette mari

.......

Kategori: Allmänt

Tro aldrig på någon som kommer upplevas. 
Tillbaka på samma spår som förr..
Hoples...

amazing.

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Sovit ut riktigt ordentligt nu 2 dagar i rad, hur skönt som helst! Måndag och inget jobb för mig får se om jag får jobba något i veckan. Är ganska trött på att bara gå hemma och dra..suger rätt så hårt! Jobbar torsdag dock men lååångt dit men men hoppas jag får något utav jobben jag sökte förra veckan. Annars kommer emmlie hit sen på kaffe såklart vad annars gör man? Ska vell ta en köpp nu bara för det sen hoppa in i duschen!
/ rebecca anette mari

söndag.

Kategori: Allmänt



Min helg


Fredagen började med att umgås med fina emmeli, kaffe på stan och kollade runt lite. Ännu mer fika hos fina carina och busa med barnen. Hem och fixa sig sen förfesta med emmeli och fian, jag och evelina fick för oss att åka på spontantripp till örebor och gå in på Strömpis. Sjukt mycket folk och sjukt roligt, träffade min puss, helt underbart att få träffa han! Somnade sjukt sent på morgonen. Käkade lunch hos evelinas mamma och fikade, mysiggt! Vi tog tåget hem och när vi kom hem beställde vi pizza och flötade, sjukt trötta..somnade halv 10 på kvällen på lördagen. 
Idag sönddag, vaknade sent stack och handlade har käkat och nu kaffebesök. Ingen anning om vad som händer en söndagkväll? I veckan som kommer hoppas jag på lite mer jobb, ska jobba ett långt pass på torsdagen sen packa, åker upp till pussen på fredag och spenderar kvällen och natten där. På lördag ska jag på 75 års kalas hos farmor. Nu ska jag lyssna på fin musik.
/ rebecca anette mari

att sakna någon så mycket.

Kategori: Allmänt



Sökt 4 olika jobb idag. Har insätt att jag måste ta tag i mitt liv, första dagen var idag. Annars har jag inte gjort så mycket, tvättat och tagit det lugnt. Min fin vän emmeli kommer ikväll och vi ska bara ta det lugnt tror jag. Saknar fortfarande min puss..jag mår bra.
/ rebecca anette mari

someone like you.

Kategori: Allmänt

Godmorgon eller kanske godeftermiddag! Jobbade natt igår med, mycket piggare. Vaknad vid halv 2 nu och väntar på att min fastighetsbo ska ringa mig. Liten problem med ett fönster..urch! Sitter och njuter av kaffet ska snart hoppa in i duschen och fixa mig sen får jag besök av fina hanna. Ledig imorgon SKÖNT! Helgen kommer bli bra, utgång kanske en ska jag pussas lite med. Ha en bra dag!
/ rebecca anette mari

13 september.

Kategori: Allmänt



Jobbade natt igår, var sjukt trött. Vaknade av att traperieriet ramlade ner och slog sönder ett fönster, tack stormen! Förövrigt mår jag bra, saknar min puss. Jobba natt idag med, äntligen helg snart. Min fina vän sofie har varit här på kaffe och mycket prat. LOVE<3
/ rebecca anette mari

Beautiful.

Kategori: Allmänt

Fredagen böjade bra, jobbade. Sen har jag pussats lite. Lördag och invänar kvällen med tjejmys. 
Jag mår bra. 
/ rebecca anette mari