Fashion Mode Lifestyle

rebeccaanette.blogg.se

hate that i love you

Kategori: Allmänt



bästa emmeli!!

Söndag och inte skrivit sen i fredags, fredagen så blev det utgång, kanske lite för mycket för min del men jag hade roligt! Lördagen vaknade jag av att evelina skickade sms, bakis.se så in i helverte, duschade fixade mig sen gick jag till emmeli drack mins 12 koppar kaffe, både jag och emmeli skakade, gick en promenad med hunden pratade om allt mellan himel och jord. Åkte sedan till jonas och rickard, kollade film sen hem och sov, gud så skönt! Vaknade idag av världens mardröm...käkade fixade mig sen fikade jag med mormor på stan, mys. Har träffat min bästa och vicktor en stund, varit och handlat och packar klart nu, samlingen är om 25 min, så ska vell röra på mig. Borta match i norrköping och är taggad som fan, nu ska vi fan ta hem vinsten!!!!
/ rebecca anette mari

never let you down

Kategori: Allmänt



ÄNTLIGEN fredag! Gud så skönt, sitter och kollar the voice och dricker det goda morgonkaffet, ska straxt fixa mig. Praktik 08.20-14.00 kort dag skönt för jag har masssssor att göra idag. Bästa kommer vid halv 3 vi packar upp hennes saker och sen drar vi och solar, går förbi stan en sväng och ser om det är något vi glömt tills ikväll. Käkar lite sen drar vi på förfest sen UTGÅNG!! Ska blir en grym kväll, hon bor även hos mig hela helgen. Skriver sen!
/ rebecca anette mari

love the way you lie

Kategori: Allmänt


världens bästa mamma<3

Slutade 16.00 åkte direkt in till motala med mamma kollade stan och fick med mig en tunika hem, fint. Piercade öven örat(rakt igenom), fint det med. Käkat salld och städat rummet innan min bästa kommer på fredag kommer bli gaaaaaaalet! Hade vell inget vettigt att skriva egentligen men vi hörs då.
/ rebecca anette mari

lose yourself

Kategori: Allmänt

Godmorgon mina fina! Onsdag och det innebär en lång dag, slutar 4 konferans mellan 15.00-16.00! Åker direkt in till motala med mamma när jag slutat, kolla bebiskläder och lite annat blir att jag även pericar mig. Kanske åker till rasmus och pratar lite med får se hur jag gör, ska hinna med och färga håret med!?!?
/ rebecca anette mari

I do not need to hear things are going well, I need help ..

Kategori: Allmänt


om även ett leende kunde göra allt bättre..

Dagen gick fort, gick ner till studio5 och beställde tid för att fixa mina ögonbryn på fredag, ska hinna med massor i veckan, som imorgon åker jag direkt till motala med mamma efter praktiken, men innan det hämta ut mina skor sen åka in till motala. Peirca mig kolla kläder köpa hårfärg till rasmus hem färga håret och stäääääääda. Torsdag ska jag till åsa och fika och mysa med bebben sen fredag ska jag först till prktiken sen direkt och fixa ögonbrynen sen kommer bästa evelina, vi fixar oss drar till någon förfest? sen UTGÅNG!!! hon bor hos mig i helgen så kommer blir den bästa helgen på lääänge, men nu ska jag äta sen till sporthallen dååå.
/ rebecca anette mari

what do you want from me?

Kategori: Allmänt

Klockan är inte så värst mycket, ska snart börja fixa mig sen gå till praktiken bor precis bakom så jag tycker att jag har sovmorgon idag hihi. Slutar 15.20 så rätt lång dag men det går fort. Efter praktiken ska jag hem fixa mig lit sen ner till studio 5 för att träffa mariella, himla fint. Vi hörs!
/ rebecca anette mari

onlygirl

Kategori: Allmänt


love..

Första dagen på praktiken, sweet klass asså. Fick bästa handledaren med, fan så bra. Fick mina tider och dom är:
Måndag: 08.20-15.00
Tisdag: 08.20-15.20
Onsdag: 08.20-16.00
Torsdag: 08.20-15.20
Fredag: 08.20-14.00

Va hemma lite efter kvart över tre har fått i mig några koppar kaffe och ska snart sätta mig med lite uppgifter som ska vara inlämnat på onsdag till min handledare på praktiken, annars i veckan ska jag hämta ut mina skor, bästa evelina kommer till mig i helgen har saknat sönder miogh efter henne, blir handboll och mycket handboll, kanske träffa* med får se om jag hinner, ska även hinna träffa rasmus och prata om balen och även träffa några i klassen på en fika med? Mycker denna vecka. Men nu ska jag sjunga en drudiluutttt.
/ rebecca anette mari

23 januari

Kategori: Allmänt

Min helg: I Fredags skola först såklart och då började det med 2 brandlarm idioter som tänder på papperskorgar och allt möjligt, om dom hatar skolan så mycket varför tänder ni inte på hela solan?(fuckoff), iallafall efter skolan åkte jag till bella där matilda och emma va, vi fikade pratade och gosade med vovven. Melina kom senare och vi chillade käkade mat och gjorde oss jävligt snygga. Drog till johnatan som hade fest, mycket trevligt. Igår(lördags) till sporthallen för att kolla damernas match mot västerås, möte upp eveliana som kom på finbesök kollade matchen och vinst med 26-25, fint. Gick hemmot sen sprang evelina till bussen haha. På kvällen åkte jag och myste med trevligt sällskap, skräckfilm och den va riktigt bra, The Eye, rekomenderar filmen grymt bra! Idag(söndag) inte gjort så mycket än käkat god mat och ska lägga mig i soffan en stund innan bästaemmeli ringer, umgås med henne idag sen kolla b-lagsmatchen ikväll och även kolla sverigematchen idag, kom igen nu sverige! Annars imorgon(måndag) börjar praktiken i 4 veckor och lov efter det så är borta från skolan i 5 veckor, FINT eller vad säger ni???
/ rebecca anette mari

broken

Kategori: Allmänt

Jaha match igår, förlorade med 3 bollar tror jag(?). Min fot är svullen och kan inte gå får ta fram dom där jävla kryckorna igen fan det här säger jag bara........panik eller vad? Min älskade mamma kör in mig till skolan snart börjar 12.40 men ska hinna äta innan. Har svenska sen idrottsprov wiihuu eller vad? Efter det hämtar hanna upp mig och vi åker in till linköping och kollar handbolls VM hela kvällen ska bli grymt roligt får se hur det går och ta sig fram med mina kryckor haha. Men har mobilen med mig mamma vill åka nu så bäst jag hoppar. Ha det bra alla!
/ rebecca anette mari

gameday

Kategori: Allmänt

Igår jobbade jag mellan 9.00-14.00 hem somnade som en stoch vaknade av att mamma ringer på dörren som en stolle, hjälpte till med maten sen käkade vi jättegod mat(mätt som en pankaka). Va hemma med mamma kollade film och åt morötter och gurka med dipp, lööve it så gott mycket bättre än godis och chips. La mig vid 12 någongång vaknade vid 10 och kännde mig skitbakis fattar inte varför? Trött va jag iallafall satte på kaffe och kollade TV, nu sitter jag här och taggar match, hemmamatch klockan 16.00 mott ljungsbro och vi ska fan krossa dom!! Ikväll kommr bästa vän hit, vi ska mysa sönder! Imorgon skola igen och måndag innebär VM matcher i linköping med hanna, ska bli så sjukt roligt, kan det int bli måndag? Nu ska jag sluta skriva.
/ rebecca anette mari

in your eyes

Kategori: Allmänt



Helg och det är underbart fast inte för mig, har massor med plugg att göra..det suger men det får vell gå nu dom sista månandena i skolan. Igår blev det kaos på skolan, barandlarmet och alla trodde dte va övning men verkligen inte, tydligen barndrisk och kunde sprida sig så ingen fick vara kvar på skolan rolig fredag, slutade då 12 istället för halv 4 rätt skönt. Efter skolan fika på stan med bästabodil och evelina tog bussen senare hem till bodil fixade oss lagade tacos och sedan iväg till motala till elsapelsa och nikkipikki. Pratade och förfestade lite. Sedan vidar till hugos och vi va först som vanligt tog det lungt nera och inväntade allt folk som kom senare, det blev en grym kväll tillslut himla roligt! Hemma runt 2 ungefär och somnade som en gris nästan.

Idag satte klockan på 7 gick upp har duschat druckigt kaffe och ska snart fixa migt flör att jobba mellan 9-14. Hem och börja plugga..ikväll kanske jag åker in till  motala och umgås med saknade bella, saknat henne enormt mycket! Fina tjej. Imorgon match hemma mot ljugsbro 16.00!
/ rebecca anette mari

miss u

Kategori: Allmänt



Torsdag redan och veckan har gått jättefort? Hade en lektion idag, älskade bodil följde med mig hem idag så vi har fikat pratat gamla minnen och planerat inför imorgon. Ska snart fixa mig sen dra mig till sporthallen för att åka till norrköping och kolla när damerna spelar match i himelstalundshallen inför VM, corren följer med oss tv4 spelar in och det kommer bli en grym kväll! Imorgon följer jag med bästaboddan hem för att fixa inför kvällen laga tacos sen in till motala för utgång både hon och jag blir nyktra. Men nu ska jag sjunga. saknar dig???
/rebecca anette mari

smile with the eyes

Kategori: Allmänt



Fick handbollsbiljetter till VM i linköping som börjar på måndag, jag är glad!!

10 januari 2011

Kategori: Allmänt


sååjaaaaaaaaa

Måndag och första skoldag efter lovet funkae hade typ inga lektioner så skönt det. Veckan består utan plugg träning och plugg. Har inget direkt att skriva om? 2 månader tills jag blir 19 3 månader till studentkryssning 4 månader till balen och 5 månader till STUDENTEN, fan vad fort tiden har gått det är sjukt, känns som jag nyss gick ut 9 och började gymnasiet..fattar inte? Men nu ska jag byta om sen sticka till träningen ska bli så sjukt skönt och träna inte gjort det på 3 veckor eftersom jag varit sjuk och haft problem med mina benhinnor.
/ rebecca anette mari

o my god

Kategori: Allmänt

Patetiska männsikor över allt! Men snart hoppar jag in i duschen och sedan drar jag mig bort mot sporthallen där det vankas match, hoppas vi tar hem 2 poäng nu, skulle sitta skapligt fint!! Ikväll blir det tjejerna, som jag längtat ikväll kör vi på pizza och andra grejer dåååååååå. Skapligt fint slut på lovet denna lördag. Men nu ska jag röra på mig,
/ rebecca anette mari

a moment like this

Kategori: Allmänt

Jobbade till 5, lång dag. Ska nog inte somna på min timmesrast för det blir alltid att jag får överskottsenergi, men rolig dag! Hem käkat lite och nu sitter jag här och kollar igenom massor med bilder från i sommras som jag saknar, saknar sommaren verkligen jättemycket..här kommer en bildbomd. Nu blir det film med bästa emmelie<3
/ rebecca anette mari


Harald och jag, midsommarfesten i borghamn.

Simone och jag, utgång på hugos!

Jag och Madeleine en tripp till stan.

Jag och Amanda på öltältet.

Tjejerna på midsommar.


Jag Mathilda och Cecilia när vi spontant hoppade i för att bada.

Jag och Linnea en kväll hos Amanda i varamon.

6 januariiiiiiii

Kategori: Allmänt

Skrev visst fel datum igår på inlägger som överskrift menade ju såklart 5 januari(trött tjej igår). Jobbade kvällen igår, efter det blev det film hemma med mamma sen sova. Nu ät jag uppe igen för att jobba hela dagen idag, slutar 5 det innebär att jag missar träningsdagen idag(suck). Ikväll vet jag inte vad jag ska göra jobbar imorgon med. Skola på måndag..
/ rebecca anette mari

4 januari

Kategori: Allmänt


ge mig sommar dååååååå

Amen tjena babes! Ondag och vaknade 7 av att jobbet ringde..vaknade igen vid 8 av att jobber och vaknade åter igen av att jobbet ringde, så va bara att gå up sådär vid 10 sätta på kaffe. Kollade film och sådär myste lite. Sen kom jobbet in i bilden igen och jobba ikväll..som vanligt jobbjobbjobbjobb. Har ätit lite(en macka). Har duschat lagt ansiktsmask och nu är kaffet klart, ska fixa mig sen ner till jobbet då. Jobbar imorgon och på fredag med. Min helg ska bestå utan jobb har jag besätmmt mig för..Mtt lov har bestått av jobb och fest? Bra lov va? Ne nu ska jag sluta skriva.
/ rebecca anette mari

gör som alla andra. FRÅGOR OM 2010!

Kategori: Allmänt

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, var modell för en hel dag, fick uppleva min första kärlek, Tatuerade mig.

2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade inga.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej.

4. Dog någon som stod dig nära? nej.

5. Vilka länder besökte du? Inga.

6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? Jag har allt, världens bästa vänner och familj.

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 5 februari.

8. Vad var din största framgång 2010? Att jag har fått tillbaka min kondition och handbollsspelandet, bättre självförtroende.

9. Största misstaget? Tyckt om fel personer..

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Sjuk&skadad.

11. Bästa köpet? Tatueringen

12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, alkohol

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? MINA BÄSTA VÄNNER! <3

14. Vilken låt kommer alltid att påminna dig om 2010? herregud, masssssor!

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Min första kärlek gjorde mig gladare än vad jag va 2009.

16. Vad önskar du att du gjort mer? Rest iväg.

17. Vad önskar du att du gjort mindre? vet inte..

18. Hur tillbringade du julen? 'Jobbet, sen mammas släkt.

19. Blev du kär i år? Ja..

20. Favoritprogram på TV? Gossip girl, One tree hill.

21. Bästa boken du läste i år? Kommer inte ihåg.

22. Största musikaliska upptäckten? ingen.

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? JAAAAAAAA!

25. Något du önskade dig men inte fick? Nej.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Firade den med mamma, mormor min bror och rasmus.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Inte hoppats på för mycket..

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Som alla andra, haha!

29. Vad fick dig att må bra? Vännerna, familjen!

30. Vilken kändis var du mest sugen på? HHAHAHA

31. Vem saknade du? Morfar..

32. De bästa nya människorna du träffade? alla mina vänner är lika mycker värda!

-

Kategori: Allmänt


Each has its setbacks, difficult to facilitate, nobody is perfect. Which person but you should always be yourself ..

nyårsfirande

Kategori: Allmänt


förfesten hemma hos julia.

Gårdagen blev hur lyckad som helst. Började hemma hos cecilia där det bjöds på 3 rätters men orkade knappt efterrätten, mätt som en pankaka. Förfestade med spel sen in till vadstena igen där en till förfest blev, där blv det totalt party! Drack dansade spelade och hade superroligt. In till motala för utgång på hugos där det va hur mycket folk som helst och kvällen blev bara bättre och bättre, har en del roliga citat som jag tror jag dööööör av hahahahaha. Käkade på sibylla fulla och dana men gött vare. Hemma vid halv 4 imorse, totalt död!

Idag vaknade av att jobbet ringde. Upp satte på kaffe, slappade framför TV, käkade förut med mammmsen. Duschat och druckigt ännu mer kaffe. Börjar känna av baksmällan nu(inte bra). Har fixat mig nu och ska ner och jobba kvällen, hoppas kvällen går fort. Blir mys med film hemma sen det behövs kan jag lova.
Nytt år nu då 2011 det här året kommer bli ett minnesvärdt år med massor med spännande roligheter. Hoppas alla hade en jättetrevlig nyårsafton för det hade verkligen jag, tack vare min bästa vänner! Ni är bäääääst!
/ rebecca anette mari