Fashion Mode Lifestyle

rebeccaanette.blogg.se

älskade vår

Kategori: Allmänt

Godförmiddag! Gårdagen spenderades i linköping, käkade strösade runt och hade en sjukt bra dag. På kvällen åkte jag till fina jonna, köpte upp hela maxi på godsaker kollad hockey och min kväll kunde inte slutat bättre♥! Gick upp skapligt i morse, duschat och käkat frukost. Får se vart dagen tar vägen!

VÅR!

Kategori: Allmänt

Gud så underbart väder! 10+ grader sol och bra vänner. Sticker till Linköping en sväng med fina vänner, ikväll en sväng till träningen sen ska jag nog bara umgås och ha det bra med näsa jonna❤

Hej mitt vinterland

Kategori: Allmänt

Jahopp så kom snön igen... Igår va det 6+grader och idag snö. Men iallafall testar nu mitt första inlägg via mobilen.. Tror det funkar, har träffat Bella idag❤ luckrade och kolla på stan. Nu ikväll har jag umgåts med Emmeli och Alexandra❤. Mitt huvud är värre... Dunkar i huvudet och vid tiningarna. Imorgon blir det en tripp till Linköping med! Nu ska jag äntligen sova efter att ha sovit 2 timmar på nästan 2 dygn! Godnatt. 💋

Ny vecka.

Kategori: Allmänt

Igår spenderade jag min förmiddag/eftermiddag i linköping med fina jonna och nicole, shopping lunch och mycket skratt. Fick med mig lite hem, för mycket! Började jobbet vid 3 och kom hem för ett tag sen, sjukt pigg även fast jag egentligen borde vara helt död. Har precis käkat lite frukost och ska vell snart försöka lägga mig och sova ett par timmar. Har min första teorilektion kl 5 idag med. Och avslutar min kväll med handbollsträning.

-

Kategori: Allmänt


Nu sitter min tredje tattuering där den ska sitta! Sjukt nöjd!!

Fredagen börjad för bra, tattuerade mig, käkade lunch med fina tjejer shoppade lite inför kvällen sen var det dags för förfest, spårade rejält, in på hugos och körde gärnet. Kvälle kunde inte bli bättre men..Hamnade sedan på sjukhuset..rejäl hjärnskaknig så jag och jonna hamnade i sängen runt halv 5 på morgonen..Hon är för bra den tjejen, vvet inte vad jag skulle göra utan henne. Sjukt fin vän jag har.♥ Igår så tog  jag bara det lungt med mamma, käkade pizza hyrde filmer och flötade oss i soffan, somnade rätt skapligt, knarkar alvedon nu i en vecka tid, forfarande skapligt huvudvärk men. Blir nog en tripp till linköping idag kanske? Ikea och ikano. Underbart väder så får se hur det blir med det.

Helg imorgon!

Kategori: Allmänt

Hallå! Gick hem tidigare från jobbet på grund av att jag hade sån huvudvärk och mår illa..knappt ätit något på hela dagen, ska vell käka något snart. Hoppar över träningen idag. Imorgon fredag och innebär jonnadag♥!! Längtar sööööönder mig.

Turn up the music

Kategori: Allmänt

Onsdag och mitt i veckan,, sov ut rejält idag skönt! Dags att käka om en stund kanske en promenad efter med. Senare i eftermiddag åker jag in till fina jonna♥ fika mysa och planera. Även gå på stan lägga undan lite saker till fredag! 

GLAD!!

Kategori: Allmänt



Dessa underbara skor van jag på tradera! 99 kr!!!

you lie

Kategori: Allmänt



inte okej att vända på dygnet..helt slut. Men iallafall varit hos mormor, möte upp mamma på stan kollade runt la undan en långklänning och hittade min älsklingsjacka som kostar 3000...Ingen träning för mig idag, fökyld och huvudvärk..vill inte bli sjuk!!!!!!!!!!

som jag hade dig förut.

Kategori: Allmänt


Söndag!

Min helg har varit lugn och bra. Handboll där vi dock förlorade med 7 bollar..myst med fina vänner och familj.
Blev middag och fika hos mormor idag med lillebror, mätt som en pankaka. Snart kommer hanna för lite snacka kaffe och bara mysa,

Lördag

Kategori: Allmänt

Lördag och det innebär matchdag! Borta mot ÖSK i Örebro. Vi ska ta hem 2 poäng! Kommer bli en bra lördag med mitt fina lag, ikväll får vi se vad som händer.

my heart is refusing me

Kategori: Allmänt

Umgåts med fina jonna hela dagen/kvällen. Fikat snackat massor. Nästa fredag smäller det, gud så bra det blir. Varit i jonnas lägenhet med, så fin. Nu ska jag byta om sen träna handboll med finaste laget!

alla hjärtans dag

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Ännu mer snö på backen. Alla hjärtans dag idag, jag har igen att fira den med förutom mina vänner och familj. Är så otroligt glad över att jag har dom i mitt liv..Tack för att ni finns!!<3
Och morfar jag tänker på dig! Saknar dig så fruktansärt mycket!

vinterland

Kategori: Allmänt

Helgen har varit grym, började i fredags, spontant festa och utgång på hugge. Bra kväll. Lördag bakis.se mådde skit, myste på kvällen med finaste emmeli till film chips och cola, mummms. Söndag idag, vaknade upp av att solen sken och jag tänkte gud vad bra med sol, men snösnösnö, men mysigt endå. Har precis varit ute och gått med emmeli, över vättern så fint. Nu duschen sen kolla handboll.





BRA , BÄTTRE , BÄST!<3

FREDAG

Kategori: Allmänt

Fredag, älskar fredagar. Min morgon har hitils slapp, kaffe och musik ska vell diska och städa lite. Återstår till kvällen vad man ska göra, utgång eller fotbollscup i linköping?

-

Kategori: Allmänt



en gång, aldrig mer.

Att leta är ett misstag.

Kategori: Allmänt


Igår spenderade jag min dag med finaste jonna. Lunchade på hugos och bara myste. Kollade runt på stan och är sjukt shoppingsugen men det får vänta! Var förbi ajsomfan och kollade priser på en ny tattoo, är galen! Blir att göra en till den 24. Hemligt vad det ska vara och vart. När jag kom hem fick jag besök av emmeli och madeleine på lite fikabesök. Tog det lungt på kvällen. 
Idag ska jag kolla på lägenhet i vadstena, hoppa den är bra. Vill flytta! Behöver vara själv. Annars träning ikväll och så. Solen skiner idag och jag älskar det.

Onsdag

Kategori: Allmänt

Onsdag och snart helg, går fort! Igår tod jag det ganska lungt emmeli var här en sväng sen gick vi en promenad till stan Tränade på kvällen. Idag åker jag in till motala och lunchar med fina jonna. Gå på stan och så. Kolla lägenhet och så. Bra dag!!

Tisdag

Kategori: Allmänt



Morgonmys med gosen så här på morgonen, inväntar morgonkaffet. Dagen består av att spendera lite tid med finate emmeli, ringa några samtal och så. Träning ikväll.

måndag

Kategori: Allmänt


Bakom dom blåa ögnen finns något som ingen vill ha.

Varit barnvakt hela eftermiddagen åt finaste med emmeli. Kolla film och lekt. Trött.

jag hatar att jag alltid kommer älska dig

Kategori: Allmänt



Myser i soffan med bra musik. Ska nog kolla några avsnitt av revenge.

söndag.

Kategori: Allmänt


Myste igår med saknade vänner, melodifestivalen och så. Mycket prat och ge mig 17 så grymt. Siter och funderar över min födelsedag med..Sätter på kaffe och funderar vidare. 
Just det, skaffat mig twitter med @rebeccaanettew

-

Kategori: Allmänt

varför bryr jag mig ens..
i will always cear..

Veckan går fort.

Kategori: Allmänt

Torsdag och hur fint väder som helst, -8 men jag klagar inte, solen gör allt! Sitter i soffan och kollar på tv dricker kaffe och funderar på vad jag ska ha på mig...hmm. Åker in till motala på förmiddagen och fikar med saknade jonna! <3 Träning ikväll men sitter brevid och kollar på. Mitt knä gör ont. Ursh.

even the best falls sometimes..

Kategori: Allmänt




Onsdag och solen skiner. Varit ut och gått, så skönt. Ska inte göra något speceillt idag. Städa och så.
Imorgon ska jag träffa saknade vännen jonna! Så skönt det ska bli och träffa henne. Saknat henne.