Fashion Mode Lifestyle

rebeccaanette.blogg.se

gladmidsommar

Kategori: Allmänt


världens bästa linnea!

Godmorgon världen!
Midsommarafton och en hel del och göra, handla med mamma snart, börja fixa sig för ikväll, kvällen börjar hemma hos madeleine med middag med världens finaste tjejer! Sedan kareoketaxi ut till borghamn där midsommarfesten 2010 kommer att vara! Åker hem ganska tidigt..upp 05.45 imorgon för att jobba, men det får vell gå! Men festa ska jag göra endå, men inte för mycket, men vi får vell se hur det går.
Vill bara säga ett stort glatt midsommar alla som läser min blogg!
/ rebecca anette mari

20juni201012:46

Kategori: Allmänt



pusspåtbara

Inte så bra på att uppdatera men. Sommarlovet rullar påm börjar jobba om en vecka i 7 veckor. Midsommar på fredag sitter fint, middag och förkrök hemma hos madeleine med massor med god mat och efterrätt så som midsommar ska se ut, kommer bli himla bra tror jag! Vidare till borghamn senare för en stor midsommarfest som daniel,hampus och dennis har ordnat, riktigt bra gjort av dom! Klickade hem en klänning från nelly igår som jag hoppas på kommer innan fredag, riktigt bra köp tyckte jag, tillochmed min kära mor tyckte om den. På onsdag åker jag mamma och madeleine in till motala för att inhandla lite saker, lönen kommer då så kommr bli skitglad det är inte lite heller, så glad att jag har ett jobb i sommar!!! Nu ska jag hjälpa mor min med maten hon går på semester nu så ska vara lote snäll idag tänkte jag hihi.
/ rebecca anette mari

detduintekanfå

Kategori: Allmänt



-

Har inte skrivit här på någon månad. Har inte haft intresset av att göra det, sommarlov nu men börjar jobba om 2 veckor. Känslomässiga veckor har det varit..men det är bara gå vidare och se det ljusa. Min header är inte så rolig längrem någon som vill hjälpa mig? Hem till sofie ikväll.
/ rebecca anette mari