Fashion Mode Lifestyle

rebeccaanette.blogg.se

hit the lightssssss

Kategori: Allmänt


babylovveee!

FREDAG! Äntligen dags att åka..åker vid 2 upp till stockholm till dadi<3! Blir att ta det lungt ikväll. Imorgon träna och se till att jag har allt med mig. Men det tror jag att jag har. Söndag åker vi 03.00 mot Arlanda och sedan 06.00 lyfter vi mot Tenriffa en vecka, borta hela påsklovet från mina älskade vänner. Men dom klarar sig nog, kommer sakna alla så mycket men ska ha det så bra endå med min pappa och alla andra. Ha det bra så hörs om en vecka!!
/ rebecca anette mari

ojoj..

Kategori: Allmänt


puss!


Oj vad veckorna går..snart dags att riva upp alla sommarkläder! Har småpackat lite idag, firar bror som fyllde i söndags och umgåts med emmeli och madeline med! Sticker på fredag upp till pappa, sen söndag flyger vi till tenriffa! Som jag längtat! Ska bli helt underbart. Bara vara för dig själv..behöver jag! Nej men vi hörs då!
/ rebecca anette mari

on the danceflooooor!

Kategori: Allmänt


du är min andra halva, fina vän!

Nu är jag tillbaka till verkligheten känns det som, dom senaste 2 veckorna har varit mycket. Har varit på den sjukaste studentkryssningen ever! Jävlar vilka hårda 24 timmar! Glömmer det aldrig ett värt minne för livet! Vad har jag mer hinnit med? Jo umgåts med fina vänner, flötat kollat fotboll och mycket mer. I veckan har jag mycket att stå i...inlämningar och grejer, fredag åker jag upp till pappa sen söndag flyger vi till teneriffa en vecka! Ska bli hur skönt som heeeellsssttt! Kommer sakna mina små ungar hemma! Nu ska jag dricka kaffe sen fixa mig!!
/ rebecca anette mari