Fashion Mode Lifestyle

rebeccaanette.blogg.se

sommar och sol.

Kategori: Allmänt

Jessus vad varmt det är, känns som man inte är i sverige men gött äre! Spenderat min morgon på körkskolan och min hela dag med finaste emmeli♥ spenderar min kväll med henne! Dricka och festa loss! Utgång i motala. Herregud var glad jag är just nu. Livet leker!!!


fina fredag.

Kategori: Allmänt

Jaha, vakna sju(hallå????) aja kunde inte somna om. Fått i mig morgonkaffet nu, betalat räkningar som jag hatar men men. Ska snart fixa mig, Riskutbilldning 1 mellan 9-1. Hänga på balkongen sen blir det utgång med bästa emmeli♥! Så bra fredag.

härliga sommar.

Kategori: Allmänt

Har inte haft så mycket tid att skriva här är sommarvärmen kommit! Helt uderbart. Legat i solen, pluggat och fått mycket tid att spendera med emmeli dom senaste dagarna♥! Bränt mig lite men det är så det ska vara! Sitter nu och dricker kaffe, ska åka till jobbet i några timmar, sen ska jag till mormor och putsa fönter och äta mat. Fina Mathias ringde mig igår, tror vi pratade länge, söt han är! Nu ska jag försöka hitta kläder sen cykla bort till jobbet. Saknar min bästa jonna med massor!♥

Beroende

Kategori: Allmänt

Herrejesu vad jag vill tattuera mig igen..nu har jag en ny på g enn svala eller svarlor någonstanns på kroppen..antingen bakom örat eller nere vid svanken fast på sidan. Kommer 2 bilder. Helgen då? Jo det har varit helt okej, spontanutgång i fredag med bästa jonna och åsa. Körde all in! En del vakter är ibland för tröga, snart kan man inte ens gå ut längre! (idioter) aja. Bakishäng igår, på kvällen tog jag bussen till mjölby på överaskningsfest för simon. Träffade fina bodil och mathilda. Fina tjejer. Sov ut ordentligt idag, slappt på balkogen, solat och så. Precis duschat och snart kommer emma en sväng.




jaghjärtaskor

Kategori: Allmänt

Rubriken säge ganska myckey, jag älskat skor! Fått hem mina skor i veckan som jag ska visa men ska skriva lite annat med. Igår tog jag det lungt för mig själv, ensam hemma så ansiskmask, målade naglarna och kollade hockeyn. Senare täffade jag emil en stund, rolig pojk! Ikväll blir det motala och uteserveringen med jonna och åsa♥! Hur mysigt som helst.


Skor från have2have. Jag är kär.


Röda converse från brandos. Love.

det handlar inte om dig. Det handlar om hur du behandlar andra.

Kategori: Allmänt

Veckan har gått sjukt fort. Hunnit med att hängt i motala, planerat massor, kört, pluggat och sånt där. Har tydligen namnsdag idag med, grattis till mig. Städat, gått promenad och träffat mormor med. Vad ska ja göra nu? Väntar på mat och kollar runt lite.

”The mind asks the questions, the heart has the answers."

Kategori: Allmänt

Jaha ny vecka! Börjar dagen med körlektion 11.30 sitter och pluggar lite nu, ge mig körkort!!! Annars vet jag inte vad jag ska göra..Helgen har varit bra!

2 veckor och 2 dagar till BB-finalen med tjejerna!
4 veckor till SUMMERBURST!!


fredag

Kategori: Allmänt

Ja fredag igen och veckorna går för fort, övningskörde med mamma igår i regnet sen spenderade jag min tid med finaste tjejerna! Hanna ringde efter en kort stund och sa att hon vunnit bb-biljtter till finalen den 3 juni! Så roligt! Jobbar 7-13.30! Bra start på dagen. Skapligt väder ute så slipper nog bli blöt när jag går till jobbet. Helgen blir lugn ska träffa käraste madeleine♥ idag som varit i hawaii i 3 veckor, saknat hennes något så gud! Ska bli skönt att träffa henne igen och att ha henne hemma. 

rain in the air.

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Inte lika rolig morgon att vakna upp till..regn regn! Men de gör inte dagen sämre. Ska snart hoppa in i duschen för att sedan fixa en matlåda. Fixa till mig och sedan mot jobbet, 11.30-21.00! Härliga arbetskamrater gör dagen på jobbet till den bästa!

turn me on

Kategori: Allmänt

Tisdag och fortarande fint väder! Igår gick jag över till min fina granne på en kaffe♥! Massor prat och så. Tog en löprunda senare och träningsverk idag! Men det äre värt! Vaknade upp tidigt idag och fått i mig mitt morgonkaffe och sitter och funderar på vad jag ska käka till lunch..Jobb 13-21! 


go baby go!

Kategori: Allmänt

Sjukt seg måndag..känns som söndag? Iallafall körlektion och det funka, inte långt kvar nu! Pirrar i kroppen. Har varit hos mi granne på kaffe♥! Ikväll ska jag nog träffa älskade emmeli♥! Tror jag ska ta och löpa lite nu..måste komma igång känner jag!

lovely

Kategori: Allmänt

Åh vilken härlig helg det varit! Började min fredag med körlektion sen stack jag till jobbet och gjorde mina timmar. Spenderade kvällen med mina fina vänner  med film och marägswish! I går fick jag tråkiga besked ... tänker på dig och er hela tiden! Så orättvist! På eftermiddagen gick jah till emmeli en sväng, fin vän! På kvällen åkte jag till jonna, umgicks med hennes föräldrar syster och hennes kille. God mat och hockey! Somnade skönt i sängen sen. Idag har jag spenderat min tid på balkogen med sololja och solat hela dagen, så underbat! Nu kom mamma precis hem med glass...mums! Ikväll ska jag plugga och bara slappa, BigBrother vecko final med och Jennifer ska ut! 


<3

Kategori: Allmänt

Idag går mina tankar till dig och er.
Helt offatbart. Ingen är värd det, ni är inte värda det.



"Att något så värdefullt bara kan försvinna på några sekunder.."

who you are.

Kategori: Allmänt

Fredag och redan helg! Veckan har gått fort. Spenderat tiden i motala. Övningskört och sånt där roligt.

Har inte så mycket att säga egentligen, kommit in i en period som är deppig, känner mig utanför när det gäller att vara med "ett par". Känner mig som ett miffo så annars spelar jag sur och tystlåten annars är jag världens jobbigaste tönt om inte kan hålla käften, jag erkänner: jag hatar att vara med ett par som är på g eller är tillsammans. Det är det värsta jag vet! Ursh! Men aldrig sagt något till någon eftersom jag inte vågar och inte så många om läser min "intressanta" blogg. Så därför skriver jag av mig här, känns skönt att bara få sitta vid datorn lyssna på lugn musik och skriva av sig. Jag saknar det där lilla extra, att få guliga sms på morgonen det där telefonsamtalet på natten som får en att pirra extra i magen. Att stå och vänta på den där som man ska träffa, när det är kalt ute och sen får en stor kram, det där att få ha någon vid sig, att veta att man är värd lite extra och inte bara kärleken av kompisar och familj. Det saknar jag verkligen, jag har inte haft något förhållande på 2 år. visst haft killar emellen men ingen som fått mig att inleda något nytt. Visste ibland kan det vara skönt att vara ensam, för i alla förhållande finns det alltid tjafs och bråk men det är ett teckan på att man tycker om varandra och inte vill förlora personen, det måste finnas mottgångar i ett förhållande, inget förhållande kan vara perfekt. Gud så jag saknar att ha någon, känns som alla runt om kring mig har någon men inte jag, men det kommer "vell" om alla säger. Men att sitta och kolla film med 2 andra som myser gillar ja inte, får alltid frågan " 'är du sur? sover du?" Ne jag försöker igronera er. Ursh!

Nu har jag fått skrivit av mig lite...känns lite skönt iallafall.