Fashion Mode Lifestyle

rebeccaanette.blogg.se

PARTY ROCK ANTHEM!

Kategori: Allmänt


världens bästa vän!

Lite upptatering kring helgen.

Fredags: Evelina och lilla tindra kom hit och bosate sig under hela helgen, även alexandra besökte oss. Jag och evelina var och kollade på en lähenhet, inte riktigt bestämmt oss än. Käkade pizza och började fixa oss innan liunnea besökte oss på kvällen. Förfestade hos mig sen tog vi bussen in till motala, vilket drag på bussen! In på hugos och skakade rooupmpa! Vidare på 100% party! Där det rockade! Somnade som en stock vid 4 på morgonen.

Lördags: Vaknade upp och mådde skit, bakis så in i fan, visste knappt vart jag skulle ta vägen, det kom folk och kollade på våran lägenget. Både jag och evelina låg i soffan och tog det lungt med tindra. Började fundera över kvälle och spontant blev det en tripp till UPPSALA!!! Amanda och Olivia hämtade oss senare på kvällen och rullade bilen upp mot uppsala, förfestade i bilen och hade en galen resa upp! In på klubben Kalas där 100% party anordnade hela kvällens fest, grymt!!! Rullade hem bilen vid sisdär vid 5 på morgonen käkade donken och sedan var vi hemma runt halv 8 på morgonen! 

Söndag: Blir väckt av evelina och tindra, klockan va rätt så mycket och sprang in i duschen fixade oss sen ner på stan för att kolla när min fina cecilia gick balen. Hon va så fin! Mådde dock skit..inte bra att festa 2 dagar i rad när sudentveckan börjar snart..

Som sagt, hade sista lektionen idag, eller lektionen besåd av glass med fina klassisarna! Men igår åkte nästan hela klassen ut till krasbäck för att skräma livet på ettorna som var på samma lägger som vi va på när vi va små, garvade ihjäl mig..fanns en del som förstörde men som får ta skiten! Smågliiiin! Va hemma runt halv 3 inatt.
Men iallafall, ingen mer skola för min del nu iallafall, studentveckan börjar imorgon och fan vad jag ska rocka, hela galet att jag tar studenten om 10 dagar!!!! FÖR JAG SKA TA STUDENTEN!!!!!!!!
/ rebecca anette mari

fest i hela huset!

Kategori: Allmänt


bästa vän!!

Ett snabbt morgoninlägg, sitter här och myser med kissen och kaffet i handen, snart dags för den sista "riktiga" skoldagen under min gymnasietid..känns skjukt! På måndag lämar vi in skåpsnyckel  sen är det över! Studentveckan börjar nästa torsdag och gud vad jag mår braaaaaa! Ha en bra fredag bitches!
/ rebecca anette mari

Balen 2011!

Kategori: Allmänt








Balen 2011 va ett oförglömligt minne! Började med att klockan ringde 05.40 på morgonen, mamma körde ner mig till salongen där jag blev fin! Tack Erika och hennes kusin! Vid halv 12 hämtade vi upp Madde och Philip för att åka in till Jonna i motala för fin mat, champange och jordgubbar. Fotades en hel del. Sen var det dags att åka ner till isstadion för att träffa alla andra fina paren, gud fick tårar hit och dit, alla var så underbart fina. Dansade valsen inför nästan 1200 människor, gud vad nervös jag var!! Åkte båt till stan, gick nästan 5 varv och mina fötter mådde inte så bra efter som varven, kort över allt..hade nog lite ont i käkarna efteråt. Sedan var det harrys som gällde där det va mingel och fotografering i 2 timmar. Käkade mat vid halv 9 och maten av det värsta jag varit med om..så sjukt dårligt upplagt, iskall potatisgratäng, för mycket och jag menar för mycket blod i oxfelen och inte alls god beaseansås..Men men, kvällen fortsatte med fest för hela slanten och vid 2 gick jag och evelina och käkade sen gick vi hela vägen till victor utan skor, fy mna fötter men det va fan värt!

Balen 2011 va den bästa dagen i mitt liv, skulle kunna göra om allt igen! Vill tacka alla fina vänner för en oförglömlig kväll som alltid kommer finnas kvar. Ett minne för livet!

Innerst inne vet du vad du vill ha och du bör följa din längtan.

Kategori: Allmänt

Har inte skrivit på flera veckor känns det som..börjar komma ifrån "bloggvärlden" skapligt mycket. Har hur mycket som helst att göra och tänka på just nu..har 10000 saker i skolan som ska göras innan allt är över..när jag tänker så vill ja inte sluta skolan, kommer sakna klassen så grymt mycket, allt gnäll i skolan allt skratt..Men snart är det över inte alls långt kvar men innan den dagen kommer så är den Balen 2011 först nästa lördag! Ska bli så himla roligt och få vara så fin under en hel dag/kväll. Klänningen är klar och jag är supernöjd med den! Har verkligen allt klart, längtar som en gud. Kommer bli en så rolig dag mned många tårar. 
Men sen då? Vad händer som dagarna man klagar över att man är trött och inte orkar skolan mer? Det är så konstigt att verkligen inte ha någon skola snart längre, söka jobb flytta hemmifrån och allt det där vuxna sakerna som jag är så jävla rödd för! Är rädd för att inte kunna klara mig själv..är rädd att bara få sitta ner hemma helt ensam och tappa allt..allt som jag har. Men det ska inte få hända..att bli vuxen och klara sig på egen hand är ett stort steg i livet! Men ett steg som man inte kommer att glömma..Jag kommer aldrig glömma mina 3 år på barn och fritidsprogramet med bf08a&b! Ni har gjort mina 3 år till dom bästa! Kommer sakna skolan och klassen så sjukt mycket..
/ rebecca anettre mari

puss

Kategori: Allmänt


-

Åh herregud vilka veckor det har varit! På påsklovet drog jag till tenriffa med pappa och mina halsyskon, hade det helt underbart. Sen tog det bara 2 dagar sen drog jag och bästa på partykryssning i 2 dagar till Riga! Hela amaizing, kan inte beskriva med ord hur jävla roligt vi hade det, ingen sömn, mycket alkoholm, mycket dans och herregud vill tillbaka! 

Nu är det bara 3 veckor tills balen är, ska bli så himla roligt! Och bara 6 veckor till studenten, gud vad jag lääääängtar! Har sjukt mycket att göra i skolan så, men det kommer gå bra! Har vell inget mer att säga!!
/ rebecca anette mari